son cümleye bayıldım.ne güzel olmuş.Aldatan kocaya davaya... Kilisli iş adamı, gizlice tuttuğu eve Suriyeli sevgilisini yerleştirdi... Hafiye eş, adresi öğrenip yatağa girdi. Örtüyü kaldıran koca, eşiyle göz göze gelince hastanelik oldu.
Film gibi olay, Suriyeli mültecilerin en yoğun göç ettiği şehirlerden Kilis’te yaşandı. 3 çocuk babası iş adamı A.U. (49), yasak aşk yaşadığı Suriyeli Ayşa A.’ya ev kiralayıp sık sık ziyaretine gitmeye başladı. 17 yıllık kocasının davranışlarından şüphelenen İ.U., biraz araştırma yapınca, ortak arkadaşlarından eşinin ilişkisini ve kiralanan evi öğrendi. Kocasının, ‘geç geleceğim’ dediği gün, söz konusu eve gidip kendisini tanıttı. Suriyeli sevgiliyi, ‘seni zinadan şikayet ederim’ diyerek korkuttu. Hafiye eş, evin bir köşesine saklanıp eşini bekledi.
YATAK KARŞISINA ÇIKTI!
Kocasıyla Suriyeli sevgilisinin bir saat süren sohbetini saklandığı yerden dinledi.
İş adamı banyoya gidince Suriyeli sevgiliyi yataktan çıkartıp, yerine geçti. Banyodan dönen iş adamı, yeniden girdiği yatakta eşini görünce şok geçirip bayıldı.
Dili tutulan iş adamı, 10 gün süreyle psikolojik tedavi gördü.
http://www.milliyet.com.tr/yatakta-sevgilisi-yerine-karisini-gundem-2118802/?ShowPageSkin=1
bu erkeklerde bir garip ya.koca bir ülkenin savaş dramını bile kendi çıkarlarına çevirebiliyorlar bazıları.
Aldatan kocaya davaya... Kilisli iş adamı, gizlice tuttuğu eve Suriyeli sevgilisini yerleştirdi... Hafiye eş, adresi öğrenip yatağa girdi. Örtüyü kaldıran koca, eşiyle göz göze gelince hastanelik oldu.
Film gibi olay, Suriyeli mültecilerin en yoğun göç ettiği şehirlerden Kilis’te yaşandı. 3 çocuk babası iş adamı A.U. (49), yasak aşk yaşadığı Suriyeli Ayşa A.’ya ev kiralayıp sık sık ziyaretine gitmeye başladı. 17 yıllık kocasının davranışlarından şüphelenen İ.U., biraz araştırma yapınca, ortak arkadaşlarından eşinin ilişkisini ve kiralanan evi öğrendi. Kocasının, ‘geç geleceğim’ dediği gün, söz konusu eve gidip kendisini tanıttı. Suriyeli sevgiliyi, ‘seni zinadan şikayet ederim’ diyerek korkuttu. Hafiye eş, evin bir köşesine saklanıp eşini bekledi.
YATAK KARŞISINA ÇIKTI!
Kocasıyla Suriyeli sevgilisinin bir saat süren sohbetini saklandığı yerden dinledi.
İş adamı banyoya gidince Suriyeli sevgiliyi yataktan çıkartıp, yerine geçti. Banyodan dönen iş adamı, yeniden girdiği yatakta eşini görünce şok geçirip bayıldı.
Dili tutulan iş adamı, 10 gün süreyle psikolojik tedavi gördü.
http://www.milliyet.com.tr/yatakta-sevgilisi-yerine-karisini-gundem-2118802/?ShowPageSkin=1
ben de dede fıkrası dinlemiştim bununla ilgili.kimbilir gerçektir belkide.torunlar yalnız kalan dedeye demişler;'dede seni suriyeli kadınlardan biriyle evlendirelim,ortalıkta sahipsiz çok kadın var.'dede cevap vermiş;'hele bekleyin yavrularım.ukrayna'da karıştı.'ben ukraynada karışıklık var onlarda gelsin diye ağızlarının suyu akıp kendince espiri yapan kalaslarıda gördüm.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?