• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

yataktaki çiş lekesi:(

Canım lekeyi devamlı silmen lazım bir kere simeyle olmaz kuruyunca leke tekrar gözüktükçe sileceksin yani en az dört beşkere silmen lazım bir bakmışsın gitmiş leke domestos ve bulaşık deterjanını karıştırıp sil kokuda kalmaz

Noriciyik şimdi o da var Şiringa ile domestos sıkalım bakteri deterjan yesin birbirlerini en sonunda ikisini de Vakumlu çekelim kim kazanmış bakalim:KK53::KK4::KK71:

Biraz dalga geçer gibi oldu ama ne yapak başımiza icad çıkana kadar çaresi yok bu işin biraz Gülelim dedim

Evinde, komşında halı yıkama süpürgesi varsa deterjanlı suyu derine püskürtüp vakumladığı için derinlemesine temizlemiş olursun.

Bi durun gız google ye yazdım güvenli olaraktan sizi seçtim gonu yeniden açıldı gari buranın gadınları hep mi böyle tezcanlı oluuu

Kizim da bizimkine isemisti hali yikama makinesiyle yikadim piril piril oldu hatta iyi ki yikamisim eskisinden parlak oldu, sonra sivi geçirmez alez taktim kafam rahat :KK49:

Back
X