Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben de bakamam doğrusu.Ne gücüm yeter,ne de mizacım,ne de sabrım...
Bunun iyi ya da ktü olmaları ile zerre kadar ilgisi yok.Severim onları,ama bakamam doğrusu.Hele aynı çatı altında yaşayamam.Sokağa atılsın demiyorum elbette.Kendi evinde,yardımcı ile güller gibi bakılırlar pek tabi ki...:1closedeyes:
Kendi anne -babam da muhtaç olursa kendim ilgilenirim ,eşimi karıştırmam.Herkes kendi anne -babasına baksın,en mantıklısı bu.
Mesela kızı var ,ama oğlunun yanına gider kayınvalide ben de bunu anlamam.Gelin mi bakabilir ,yoksa kendi kızımı?Şahsen ben annemi ya da babamı gelinimize savsaklamam.Ayıp yani.:umursamaz:
Canım sen bı takım konularda sanslı adledılen ınsanlardansın.
Karındakıler ınsan sevgısıne sahıp ınsanlar.Benım sahıp olduklarım ıse ınsan sevgısınden yoksun hayatta ıkı sey sahıbı olmakdan mutlu ınsalar.Bunlardan bırı sahıp oldukları para ıkıncısı de sahıp oldukları ıse yaşları (Yaşımız buyuk her ıstedıgımız olmalı mantıgı)
Bunun dısında hıc bıseye ıhtıyacları yok oldugunu dusunurler.Kımse gelmesın ev kırlenır,Cocuklar balkondan ıcerı gırmesın yedıklerını dokerler,aksama yemek yapmasın mutfak kırlenır,ıstedıgını soylesın acılır ama karsılık verme yada savunma doktor stresı yasaklamıs vs vs...............
E hadı gel de bak....
Ben de bakamam doğrusu.Ne gücüm yeter,ne de mizacım,ne de sabrım...
Bunun iyi ya da ktü olmaları ile zerre kadar ilgisi yok.Severim onları,ama bakamam doğrusu.Hele aynı çatı altında yaşayamam.Sokağa atılsın demiyorum elbette.Kendi evinde,yardımcı ile güller gibi bakılırlar pek tabi ki...:1closedeyes:
Kendi anne -babam da muhtaç olursa kendim ilgilenirim ,eşimi karıştırmam.Herkes kendi anne -babasına baksın,en mantıklısı bu.
Mesela kızı var ,ama oğlunun yanına gider kayınvalide ben de bunu anlamam.Gelin mi bakabilir ,yoksa kendi kızımı?Şahsen ben annemi ya da babamı gelinimize savsaklamam.Ayıp yani.:umursamaz:
kıyısından köşesinden biraz annemi anlatmışsın... gerçekten çok zor:çok üzgünüm:
öz annemdir "Allah rızası için" muhtaç kalırsa bakacağım...
Allah ım annemi bakıma muhtaç etme:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq: Allah ım kimseleri kimselere muhtaç etme :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
Canım benım kımseyı elden ayakdan dusurmesın evet kesınlıkle haklısın
Benım annecıgım tak 7 yıl bunun son 4 yılı hıc bı ıhtıyac karsılayamayacak sekılde olan babaanneme bakdı.Öldügü gun annem perısandı.Ben bakardım keske su kosede otursaydı ben varlıgını bılseydım dedı hep.
Ama annesını de aratmamıs babaannem anneme.Benım ıcın kayınvalıde kayınpeder denıldımı hıc bı pozıtıf duygu ıfadesı yok.Yoldan gecen hıc tanımadıgım bı ınsan bıle selamı hakedıyo degerlı benım ıcın.Ama onları hıc bı sekılde layık gormuyorum bı cok seye.Bana yaptıkları soyledıklerı hadı hepsı bı kenaraaaaa ama benım bırıcıgıme kızıma tek laf edenı ıcımdekı tum kin ve nefrete odak noktası yaparım!!!!
Neyse devamını yazdım yazdım ama sıldım...
Bılıyorum Allahım buyuk gordu yasadıklarımı
Ama yınede bunlara ragmen son soyledıgım onlara kapılarından dönup evıme gelırken Allah saglıgınızı versın..........
benim tanıdığım kedijik elden ayaktan düşmüş yatalak kayınvalidesine de kayınpederine de bakar:1hug:
yüreği sevgi doludur merhametlidir benim kedijiğimŞeniz kıyamaz dayanamaz bakar...
şimdi son derece haklı olarak sinirli öfkeli ama yatalak yaşlı ihtiyarlarlara bakacak kimse olmazsa bakar:1hug:
Umarım merhametım oyle bı durumda ızıne cıkar ve dedıgın gıbı olmaz
Benı ıyı tanıyanlar bu tıp mevzularda hep bunu soyluyolar bana
Acaba gercekden de dedıgınız gıbı mı olur kı dersın????
yooolmaz:böyle dua etmekaydirigubbakcemile duaların kabul edildiği vakte saate dakikaya saniyeye denk gelir Allah muhafaza:Saruboceq:
Allah'ım ne olursun kedijiğimin ettiği bu duayı kabul etme:Saruboceq: