Gazını çıkarıyorum bazen çıkmıyorGazını mutlaka çıkarın öyle yatırın bir de uyurken kafasını yan çevirin.
Gazını çıkarıyor musunuz yatırmad
Ben emzirme danışmanıyla baya görüştüm bu sorunlar yüzünden. Benimde kusma ve derin derin iç çekme sorunları vardı. Gazını çıkarmanız 1 saat bile sürse çıkması gerekiyor demişti. Ben emzirdikten sonra yarım saatte dik tutuyorum sindirmesini beklemem gerekiyor. Yoksa bende çok korkuyla uyandığım oldu. Şükür azaldı bu sorunlarGazını çıkarıyorum bazen çıkmıyor
Ya reflü yatağı alın ya da yattığı yeri reflü yatağı şeklinde düzenleyin.Gazını çıkartın ve yan yatmasına özen gösterinArkadaşlar herkese merhaba bebeğim 40 günlük yaklaşık 20 gündür bebeğime uyutuyorum bende uyuyorum fakat bebek uykuya geçtikten 1 2 saat sonra bogulur gibi çırpınıyor nefes alamıyor yutkunamıyor yutamıyor kalkıp hemen sırtına vuruyorum hafifce düzeliyor artık uyumaya korkar oldum başında bekliyorum doktora randevu aldım gotırecegim tekrar daha önce çok götürdüm . Böyle benzer durumu yaşayan var mı
Gaz bu şikayetleri yapar mıGazını mutlaka çıkarın öyle yatırın bir de uyurken kafasını yan çevirin.
Reflü yatağı aldım ya sağ ya sol mutlaka yan yatırıyorum gazı çok gaz bu şikayetleri yapar mıYa reflü yatağı alın ya da yattığı yeri reflü yatağı şeklinde düzenleyin.Gazını çıkartın ve yan yatmasına özen gösterin
Sizde mi böyle anlattığım gibi şeyler yaşadınızBen emzirme danışmanıyla baya görüştüm bu sorunlar yüzünden. Benimde kusma ve derin derin iç çekme sorunları vardı. Gazını çıkarmanız 1 saat bile sürse çıkması gerekiyor demişti. Ben emzirdikten sonra yarım saatte dik tutuyorum sindirmesini beklemem gerekiyor. Yoksa bende çok korkuyla uyandığım oldu. Şükür azaldı bu sorunlar
Evet gaz birçok şeye sebep oluyorReflü yatağı aldım ya sağ ya sol mutlaka yan yatırıyorum gazı çok gaz bu şikayetleri yapar mı
EvetReflü yatağında ve yan yatırıyorsunuz değil mi?
Çok şiddetli kusuyordu/ burnundan fışkırıyordu. Öyle derin iç çekiyodu ki nefes alamıyor sanıyordum. Gazını tam çıkaramıyprmuşuz meğer. 3 aylık oldu rahatladı gazı, yine destekliyoruz ama kendisi de rahatça çıkarabiliyo. Gaz damlasıda kullanıyoruz tabiSizde mi böyle anlattığım gibi şeyler yaşadınız
Benimki kusmuyo ,Çok şiddetli kusuyordu/ burnundan fışkırıyordu. Öyle derin iç çekiyodu ki nefes alamıyor sanıyordum. Gazını tam çıkaramıyprmuşuz meğer. 3 aylık oldu rahatladı gazı, yine destekliyoruz ama kendisi de rahatça çıkarabiliyo. Gaz damlasıda kullanıyoruz tabi
Nasıl yatırıyorsunuzArkadaşlar herkese merhaba bebeğim 40 günlük yaklaşık 20 gündür bebeğime uyutuyorum bende uyuyorum fakat bebek uykuya geçtikten 1 2 saat sonra bogulur gibi çırpınıyor nefes alamıyor yutkunamıyor yutamıyor kalkıp hemen sırtına vuruyorum hafifce düzeliyor artık uyumaya korkar oldum başında bekliyorum doktora randevu aldım gotırecegim tekrar daha önce çok götürdüm . Böyle benzer durumu yaşayan var mı
Evet gaz kusmasına neden olur o sebeple mutlaka çıkması gerekiyorGaz bu şikayetleri yapar mı
Yapar gazını çıkarırken süt ağzına gelir yutarken zorlanabilirReflü yatağı aldım ya sağ ya sol mutlaka yan yatırıyorum gazı çok gaz bu şikayetleri yapar mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?