Yatılı iş hakkında tavsiye

aynrandd

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
26 Haziran 2025
26
22
3
22
Merhaba hanımlar
Ben şu an Niğde'deyim Ankara'ya yatılı bir bekar babanın yanına yatılı olarak çocuk bakımı ve ev işi için gitmeyi düşünüyorum maaşı 38 bin kirada vermeyeceğimi düşünürsek iyi para ama kararsızım. Böyle bir devirde 22 yaşında bir kız olarak bir adamın evinde kalmak pek mantıklı gelmiyor dışarıdan bakınca ama Niğde'de de kalamam (ailevi sebepler) Ankara'da asgari ücretli ise girsem zaten kira 20k
Bu arada sınıf öğretmeniyim bu sene mezun oldum ama alımlar ne zaman olacak belli değil iyi bir sıralamam var ama dışarıda da kalabilirim. Ankara'daki sınıf öğretmenliği ilanlarına da başvurdum ama en az 5 yıl deneyim istediklerinden beni almazlar hem de Mak 30 verirler gibi
Daha önce böyle deneyimi olan arkadaşlar,ablalar varsa bana bir fikir verebilir mi bu konuda gitsem mi ne yapsam (evde de canım çok sıkılıyor bu arada) ? ;)

Sokakta yürürken bile güvende olmadığımız bu zamanda bekar bir erkeğin evinde yatılı çalışmak bana çok ürkütücü geldi. Çocuğu kreşe verip eve de haftada birkaç gün temizlikçi alacak şekilde plan yapılabilirdi. Hani çok dikkatli biri olsa 22 yaşında genç bir kızla aynı evde yaşamayı zaten istemezdi.

Son düzenleme:
Merhaba hanımlar
Ben şu an Niğde'deyim Ankara'ya yatılı bir bekar babanın yanına yatılı olarak çocuk bakımı ve ev işi için gitmeyi düşünüyorum maaşı 38 bin kirada vermeyeceğimi düşünürsek iyi para ama kararsızım. Böyle bir devirde 22 yaşında bir kız olarak bir adamın evinde kalmak pek mantıklı gelmiyor dışarıdan bakınca ama Niğde'de de kalamam (ailevi sebepler) Ankara'da asgari ücretli ise girsem zaten kira 20k
Bu arada sınıf öğretmeniyim bu sene mezun oldum ama alımlar ne zaman olacak belli değil iyi bir sıralamam var ama dışarıda da kalabilirim. Ankara'daki sınıf öğretmenliği ilanlarına da başvurdum ama en az 5 yıl deneyim istediklerinden beni almazlar hem de Mak 30 verirler gibi
Daha önce böyle deneyimi olan arkadaşlar,ablalar varsa bana bir fikir verebilir mi bu konuda gitsem mi ne yapsam (evde de canım çok sıkılıyor bu arada) ? ;)
Sakın sakin sakin
Evlere temizlge git ama sakın böyle bir hata yapma sakın.

Diyelim ki ilan gerçekten doğru adamın niyeti sadece çocuklar ev ama kendi evinde rahat olmak isteyecek. Rahat kıyafetler rahat davranışlar ne bileyim banyoya tuvalete girecek. Aynı evde yaşamak aynı hayatı yaşamak bana göre. Siz rahatsız olmayacak mısınız?

Arkadaşlar, bir erkek iş arkadaşımızın eşi bebekleri 1,5 yaşındayken vefat etti . Kızı şuan 14 yaşında. Ve bu zamana kadar yatılı yardımcılarla bu zamana geldiler. Bu devirde hala oluyor çünkü adam çalışıyor çocuğu evde en basitinde yalnız asla bırakamıyor vs. Ama onlar hep ajans üzerinden buldurlar.

Direk sapık diye yaftalamak saçma.
Ama bu olayların güven üzerine olduğunu düşünüyorum.
Hiç görmediğim birinin evine de pat diye gidip kalmam.
Kadın olsun etkek olsun artık fark etmiyor malumunuz.

Bekar baba yatılı bakıcı size mantıklı geldi mi????yaşlı anama bakacak yatılı ilanı bile daha mantıklı ....Macera arıyorsanız üzgünüm bunun sonu hiç iyi yere çıkmaz,kendi şehrinizde kasiyer olsanız daha doğru olur... Kadınların hiçmişçesine kolayca öldürüldüğü tecavüz edemediği için gururu kırılan erkeğin kadını öldürmesinin haklı sebeplere dayandırıldığı az ceza aldığı bu ülkede oturun oturduğunuz yerde

Öğretmen olacaksınız, kolej vs bakın. Kendi ilinize bakın. Ne işiniz var yatılı Ankara da… 38 bin maaş çok değil, ki öğretmensiniz siz… yada yakın illere bakın. Ücretli öğretmenlik olabilir ilk başta. Ki köy vs mutlaka vardır
Baktım ama dediğim gibi başvurdum da zaten ama dönüş alamadım, tecrübeli insan istiyorlar kimse yeni mezun çalıştırmak istemiyor . İlimde küçük iş ilanı az ki onlara bile başvurdum ama dönüş yok ailem sürekli kavga halinde olduğundan onların yanında kalmak istemiyorum. Ücretli öğretmenliği hem etik bulmuyorum hem de yaklaşık 15 16k bile zor alıyorlar diye biliyorum .

Baktım ama dediğim gibi başvurdum da zaten ama dönüş alamadım, tecrübeli insan istiyorlar kimse yeni mezun çalıştırmak istemiyor . İlimde küçük iş ilanı az ki onlara bile başvurdum ama dönüş yok ailem sürekli kavga halinde olduğundan onların yanında kalmak istemiyorum. Ücretli öğretmenliği hem etik bulmuyorum hem de yaklaşık 15 16k bile zor alıyorlar diye biliyorum .
Ücretli öğretmenliği etik bulmayıp gidip bekar bir adamın evinde tuvalet banyo temizleyip çocuk bakmak mı istiyorsunuz? Yani tabi bunları yaparsanız :)
Bir doktor asistsn arıyordu. Bir tanıdığım başvurdu. Adam diyor ki her şeyi yapar mısın? Tanıdığım diyor ki yani yaparım elimden her iş gelir. Ama diyo her şeyi diyorum. Yani kalkıp tuvalet temizlemem diyor.
Adam da beni mutlu edecek her şeyi yapar mısın diyo yani seks!
Doktor yani asistan ilanı veriyor sözde. Ama çıkan ne???

Bekar baba yatılı bakıcı size mantıklı geldi mi????yaşlı anama bakacak yatılı ilanı bile daha mantıklı ....Macera arıyorsanız üzgünüm bunun sonu hiç iyi yere çıkmaz,kendi şehrinizde kasiyer olsanız daha doğru olur... Kadınların hiçmişçesine kolayca öldürüldüğü tecavüz edemediği için gururu kırılan erkeğin kadını öldürmesinin haklı sebeplere dayandırıldığı az ceza aldığı bu ülkede oturun oturduğunuz yerde
Haklısınız ama bu tehlike artık yolda yürürken bile var bir işe gittim markete kendi ilimde mesai saati 1.30 11.30 eve akşam 12 de zor geliyorum ve ailem istemedi bana kalsa giderdim herhalde cidden ne yapacağımı bilmiyorum

Back
X