Yatılı iş mantıklı mı

Zehrasan

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
30 Aralık 2020
350
-44
23
30
Hepinize merhabalar sizinde fikirlerinizi almak istiyorum şimdi önümde iki iş seçeneği var sağlıkçıyım mezuniyet aşamasındayım biri evde yatılı hasta bakımı hastanın bakıcısı var ben sadece sağlıkçı olarak yanında kalacağım hafta da bir gün izin maaş 9 bin TL diğer iş ise bir otel temizliği asgarinin bir tık üzerinde sabah gidip akşam evime geleceğim karar veremiyorum yatılı olması beni düşündürüyor daha önce hiç yatılı kalmadım bir evde iş olarak onun haricinde bu ikinci okuduğum üniversite diğerinden ekmek yiyemedim iş alanı yoktu dedim bari sağlık okuyayım ama ne yazık ki bölümde yığılma var o nedenle bu tür işlere yöneldim sizlerin fikirleri nedir şimdiden çok teşekkür ederim

Housekepper mesleği oldukça zor ve yorucudur, diğeri ise kendi mesleğin neticede ve aynı iş üzerine iyi referanslar alırsan oldukça iyi paralar da kazanabilirsin. Bence, kalacağın evin durumunu iyice analiz et, kafana yatıyorsa kendi mesleğin konusunda ilerle.

aslında kişisel bir durum bu ben mesela yatılı bi işim olsun istemem. kendi evim kendi eşyalarım kendi düzenim dışında bir yerde kalamam. ama başkası için tercih meselesi olabilir. bence diğer iş daha iyi gibi

Çok teşekkür ederim diğer iş fiziksel olarak daha az yorucu olacak çünkü evde hastanın öz bakımı ile ilgilenen bir bakıcısı var evde yalnızca hasta ben ve bakıcısı olacak

Beni de en çok bu düşündürüyor evde bakmam gereken kedilerim var ama onlara layık oldukları şekilde bakabilmek için de artık bir yerden başlamam gerekiyor

Kendi alaniniz olan sağlık alanini tercih edin derim her işin bir zorluğu elbette olur.Maaşıda iyi bence yeme,içme vs oraya ait olacağı için paranızida biriktir dilediginiz gibi kullanabilirsiniz tatile filan gidebilirsiniz yada farkli seylerde kullanabilirsiniz.

9 bin tl veren normal ev değildir herhalde baya büyük villa falandır.
Hem bakıcı tutuyo hem size 9 bin
Ev güzelse orayı tercih edin.
Otel temizlik işi geçici ve zor bahşişi güzel diyolar ama diğerinde daha iyi birikim yapma fırsatı vat

Gayrimüslim ve çok zengin bir aileymis ben tanımıyorum da ayarlayan kişi dedi

yatılı da olsa iş senin kendi mesleğin.. şimdilik böyle başlarsın ilerleyen zamanlarda cv nde sana faydası dokunur.. ücreti de iyi olduğu düşünüldüğünde meslek sahibi olmandan mütevellit bana temizlik yapmaktan daha mantıklı bir seçim gibi geldi..

kendi evinizde bakmakla yukumlu oldugunuz insanlar var mi, eger yatili isi kabul ederseniz gun icinde kendinize ayiracaginiz vakit nasil olacak, is taniminiz tam olarak nedir bence bunlar onemli.

mesela hasta kisiye gun icinde 3-4 kez pansuman yapip, ilaclarini duzenli vermekse goreviniz ve geri kalan vakti kendinize ayirabiliyorsaniz bence mantikli is.

Yatılı olarak bakacağınız hastaya 7/24 bakmanız gerekiyor demek anladığım kadarıyla. Kendi düzeniniz olmayacak ve başkasının evini kendi eviniz gibi benimsermisiniz bilmiyorum ama ben yapmazdım. Diğer iş ise cok yorucu görünüyor. Elinizde başka seceneginiz var mı ? Yoksa ikisini de deneyin bence sonuçta yapamazsanız bırakabilirsiniz.

Kendi evimde evcillerim var sadece bakmakla yükümlü olduğum birbirlerine arkadaşlar beni arayacaklarını sanmıyorum pek onlarla ilgilenecek birilerini bulurum zaten hafta da bir de kendim çıkacağım izne

Yatılı kalacağın ev iyiyse o alanda ilerle bence maaşı da güzel en azından birikim yaparsın daha sonra başka şeylere yönelirsin

Gayrimüslim ve çok zengin bir aileymis ben tanımıyorum da ayarlayan kişi dedi
E iyi bari.
Otel işi hiç öyle kolay değil.
Bi ara butik otelde yöneticilik yaptım.Kızları kontrole çıktığımda odaları görüyodum içeri hayvan soksan bu kadar yapamaz.
Diğerinde de hapis gibi ama hangi iş kolay ki en azından diğer seçenek gibi pis değil

Otel işletiyorum ben. House keeping çok zor bir iş. Ben sadece bir kez bir oda temizlenmeden girdim. Kusuyordum. Sehpanın üzerine atılmış kullanılmış prezervatif ve klozetin üzerinde dışkı gördüm.
House keeping 5 yıldızlı iyi otellerde kazançlı. Müşteri bahşiş veriyor.
Kardeşimin yatılı bakıcısı vardı. Evi müstakil. Akşam 9’da bakıcı odasına çekiliyordu.
Yatılı işin tanımını iyi yaparsanız, haftalık 1 gün izninizi vereceklerse ve güvenilir bir yerse daha mantıklı. Ulaşıma para vermeyeceksiniz. Aile muhtemel onlardaki yemeği yemenize de izin verir. Epey para biriktirebilirsiniz.

Çok yakin akrabalarim denedi fakat asla gunduzlu is gibi olmuyor cok zor. Ne kadar calisirsan calis aksam evine donup dinlenmek baska..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…