Yatılı kaldığın misafirin çarşafını lekelemek

İsterseniz bu kadar abartmayın her insan bir nebze utanır bundan

Son zamanlarda arttı demişsiniz, midenizi yakacak, asit üretimini artıracak şeyler yiyorsanız ya da sinüs rahatsızlığı, bademcik şişmesi, reflü, alerji, antidepresan vs şeyler varsa bu tetikliyordur.
Reflüm var ve gittikçe de ilerliyor ilaç kullanıyorum
Ne yapacağım bilmiyorum açıkçası bu konuda tekrardan hastaneye gitmem gerekiyor gün duruyor çok sık tekrarlanmaya başladı.

Anacım öyle bir anlatmışsın ki salya değil kimyasal zehir sanki dokunduğu yeri fokur fokur eriten ıslak bezle sil, tamamen düzelmese de öyle kötü görünmez. Zaten ev sahibi de yıkar sonra
Minik bir leke değil de 1 liradan bile büyük bir leke olunca neye uğradığımı şaşırdım açıkçası

bu akşam tekrar oradamı kalacaksın ,
Yok evden çıktık eşimle
Yatakları topladım katladim kaldığımız kişinin eşi yanında ve hemen çıkmamız gerekiyor diye de birşey diyemedim açıkçası
Yatak silme (kazıma) sesime eşim uyandı noluyor diye.
Görünce altına mı yaptın ne bu dedi
Off sabah sabah nasıl bir güne uyandım ya

Makinaya atin. Açıklayın. Göz kalemim bulaşmış deyin

1 liradan büyük bir leke ve eşim altına mı yaptın ne bu diye dalga geçti öyle söyleyeyim
1 lira mı? Çok büyük bir leke dediğiniz şeyi 1 lirayla mı kıyaslıyorsunuz. Ay ben var anlamamak. =)) Tavşanlar, sincaplar bile işeyince daha büyük leke oluşuyor yahu. =)))

Reflüm var ve gittikçe de ilerliyor ilaç kullanıyorum
Ne yapacağım bilmiyorum açıkçası bu konuda tekrardan hastaneye gitmem gerekiyor gün duruyor çok sık tekrarlanmaya başladı.
Reflunuze ve mide yanmasına süt tavsiye ederim, çok rahatlatıyor

Nereye nasıl yattınız hayal edemedim, ağızdan akan salya en fazla yastık kılıfına bulaşmaz mı?
Regl kanı falan bulaşsa bu paniği anlarım. Zira başlık aynen o yönde. Belki kan lekesi çıkmaz diye düşündünüz derim de salya bu.
Kimsenin misafirin çarşaf ve yastığını incelediğini sanmam çıkarıp yıkamaya atılır 1 gece bile yatılsa. Hatta ben kaldığım evde ertesi gün bu işi ev sahibine bırakmak istemem yastık kılıfımı nevresimimi kendim söker birkaç kat katlar kenara koyarım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…