Yatılı kaldığın misafirin çarşafını lekelemek

Bu büyütülecek bişey değil . Misafir gelir kullanır sonra o zaten yıkanır. Ha keza eğer ben kendimi biliyosam böyle bir durumum varsa önlem alırım mesela yanında başka bi yerde kalırsam muhakak yedek bi tişört olur çünkü yaz mevsimi ten kokar. Kendi tişörtümü yastığa geçiririm.

bu durumda aklıma şu deyim geliyor; "s*çtım, sıvayayım o zaman." efendim gidin meyve suyu alın yatağın üstüne dökün. yanlışlıkla oldu falan filan diyin. işin içinden rahatça çıkarsınız

E zaten o çarşaflar doğruuu kirli sepetine gidecek ne bu telaş?
Toplayın atın kirli sepetine neden olayı bu kadar buyuttunuz?
Ayrıca salya lekesi nasıl hemen cikmaz? Muhtemelen orda leke vardı zaten salya mürekkep lekeside mi çıkmasın.
Bana her misafir geldiğinde mutlaka yikarim yatakta ne var ne yoksa bu böyledir.
Kimsenin de yattığı yeri incelemedim.

Reflüm var ve gittikçe de ilerliyor ilaç kullanıyorum
Ne yapacağım bilmiyorum açıkçası bu konuda tekrardan hastaneye gitmem gerekiyor gün duruyor çok sık tekrarlanmaya başladı.

Yatmadan en az üç saat önce yemeği kesin ve yatağa giderken bir yudum Gaviscon için, reflü bende de var, illet bir şey

Sımdıye kadar o çarşaf coktan alınmış yıkanmıştır bile. Ev sahibi görse de en fazla nolmuş buraya demıstır. Bu kadar kasmayın herkeste olabılır

Zaten bu ders oldu yanımda taşıyacağım artık. Aklıma gelmedi gelse önlemimi alırdım

Kusura bakmayın ama cevaplara ayrı paniğinize ayrı güldümİnsanlık hali olur böyle şeyler. ben de başlıktan regl oldunuz sandım.

1 lirayla kıyasladığınıza göre çok büyük bir leke olamaz. Ev sahibi de çarşafı açıp detaylı inceleyecek değil ya, atar makineye, görmez bile.

Konuya yorum yapmayacağım da sizde kurt mu var ? Ben de bir ara bu şekildeydim kurt çıktı. Dr gittiniz mi

++++

Renksiz, kokusuz bir leke ne olacak yani. Zaten ev sahibi carsafi yikar leke de cikar gider.

Bende güldüm de elden bisey gelmedi
Olay mahallini terk ettim zaten

Büyütülecek birşey değil ancak salga sorununuz için doktora gidebilirsiniz.
Parazit gibi durumlarda da oluyor, aklınızda bulunsun.

bende bir tandigimizin gelininin yaninda kalmistim bir gece pko dan kaynakli regli olamam o gece olacagim tutmus
yataga bulasmisti sabaha kadar sungeri sildim
insan gercekten cok huzursuz oluyor
atletiniz fakan varsa banyoda islatip sabun surup yatagi silin onla cikar zaten hemen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…