Bu büyütülecek bişey değil . Misafir gelir kullanır sonra o zaten yıkanır. Ha keza eğer ben kendimi biliyosam böyle bir durumum varsa önlem alırım mesela yanında başka bi yerde kalırsam muhakak yedek bi tişört olur çünkü yaz mevsimi ten kokar. Kendi tişörtümü yastığa geçiririm.Kızlar yetişin utancımdan ölebilirim
Daha doğru dürüst hiç tanımadığım bir aile büyüğünde yatıya kaldım bu gece
Sabahsa büyük bir salya lekesiyle uyandım.
Son zamanlarda sıklaştı bu zaten bir problem fakat şuan problemim örtüde bıraktığı iz
Sabahın köründe uyandım uyuyamadım huzursuzluktan
Ne yapacağım ben ya çok ayıp oldu
Söylesem olmaz sussam gönül razı değil
Ölü taklidi mi yapsam görmemiş gibi
Ay ben ne yapacağım
Reflüm var ve gittikçe de ilerliyor ilaç kullanıyorum
Ne yapacağım bilmiyorum açıkçası bu konuda tekrardan hastaneye gitmem gerekiyor gün duruyor çok sık tekrarlanmaya başladı.
Zaten bu ders oldu yanımda taşıyacağım artık. Aklıma gelmedi gelse önlemimi alırdımBu büyütülecek bişey değil . Misafir gelir kullanır sonra o zaten yıkanır. Ha keza eğer ben kendimi biliyosam böyle bir durumum varsa önlem alırım mesela yanında başka bi yerde kalırsam muhakak yedek bi tişört olur çünkü yaz mevsimi ten kokar. Kendi tişörtümü yastığa geçiririm.
İnternette okudum bunu ben de valla önceden yoktu çok nadirdi son aylarda çok olmaya başladı rahatsız ediyor bu durum beni.Bağırsak parazitiniz olabilir
Yatak hazır bir yatak iki kişilik
Onu yapmam mümkün değil
Konuya yorum yapmayacağım da sizde kurt mu var ? Ben de bir ara bu şekildeydim kurt çıktı. Dr gittiniz miKızlar yetişin utancımdan ölebilirim
Daha doğru dürüst hiç tanımadığım bir aile büyüğünde yatıya kaldım bu gece
Sabahsa büyük bir salya lekesiyle uyandım.
Son zamanlarda sıklaştı bu zaten bir problem fakat şuan problemim örtüde bıraktığı iz
Sabahın köründe uyandım uyuyamadım huzursuzluktan
Ne yapacağım ben ya çok ayıp oldu
Söylesem olmaz sussam gönül razı değil
Ölü taklidi mi yapsam görmemiş gibi
Ay ben ne yapacağım
Ciddiye almıyor, dalga geçiyor gibi görünmek istemem ama psikolojik sıkıntılarınız mı var, zor bir dönemden mi geçiyorsunuz, ne bileyim takıntılarınız mı var? Çünkü şu utançtan öldüğünüz şey, cidden yooooh artık denilecek bir şey.
Öncelikle misafirin yattığı çarşaf zaten ertesi gün makineye atılır, yıkanır. Salya dediğiniz şey de kan, mürekkep lekesi değil neticede. Yıkanınca geçer. Hadi salya akıtmasaydınız, hava 1500 derece, gözünüzle görmüyorsunuz diye çarşafa ter bulaşmadığını mı sanıyorsunuz? Şu gayet normal olan şeyi bu kadar büyütmenizin altında ne var, ona bakmak lazım belki de.
Bende güldüm de elden bisey gelmediKusura bakmayın ama cevaplara ayrı paniğinize ayrı güldümİnsanlık hali olur böyle şeyler. ben de başlıktan regl oldunuz sandım.
1 lirayla kıyasladığınıza göre çok büyük bir leke olamaz. Ev sahibi de çarşafı açıp detaylı inceleyecek değil ya, atar makineye, görmez bile.
Bende şüphelenmeye başladım açıkçasıKonuya yorum yapmayacağım da sizde kurt mu var ? Ben de bir ara bu şekildeydim kurt çıktı. Dr gittiniz mi
Salya değil bence büyük ihtimal uyurken mide suyu ağzına gelmiştir reflu varsa ordan da yatağa akmış.. Salya bu kadar iz yapmaz..1 liradan büyük bir leke ve eşim altına mı yaptın ne bu diye dalga geçti öyle söyleyeyim
Hayır süt sindirimi zor olduğu için daha şişkinlik yapıyor..bende de var reflu süt yada et tüketince daha şişkinlik oluyoReflunuze ve mide yanmasına süt tavsiye ederim, çok rahatlatıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?