• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yatılı misafir. Ben mi abartıyorum?

Annesi babası yok sadece çocuklar mi kalıyor. Ve çocuklarda küçük sayılır bence. Kabul etmeyin arkadaşım. Dünyanın binbir türlü hali var maazallah çocukların başına birşey gelir sizden bilirler. Kuzen se kuzen. Kesinlikle kabul etmemelisiniz.

Burada yatılı misafir olayından cok iki kücuk cocugun sorumluluğunu alma olayı var. Ben olsam kabul etmezdim.

Acaba çocukların bir derdi sıkıntısı mı var? Bi köseye çekip sorsanız ısrarla kalmak istemeleri tuhaf bence
Aslında derdi sıkıntıları olduğunu düşünmüyorum cünkü iki cocukda gayet neşeli cocuklar agresif yada tuhaf bir halleri yok sadece kız cocugu onlarda en kücük ve simartılmış olduğu için bizden aynısını bekliyor daha fazla eşimden ama bizim de bir çocuğumuz var o onlardan önemli benim icin herzaman, başka cocuklari önde tutamam öyle alışık olduklari için

Annesi babası yok sadece çocuklar mi kalıyor. Ve çocuklarda küçük sayılır bence. Kabul etmeyin arkadaşım. Dünyanın binbir türlü hali var maazallah çocukların başına birşey gelir sizden bilirler. Kuzen se kuzen. Kesinlikle kabul etmemelisiniz.

Burada yatılı misafir olayından cok iki kücuk cocugun sorumluluğunu alma olayı var. Ben olsam kabul etmezdim.

Evet doğru anladınız sadece çocuklar geliyor bize ve ben eşimle dört senedir evliyim ve bu insanlarlan sadece 4 defa görüştüm bu ne cesaret? Hadi diyelim eşime çok güveniyorlar belki ben piskopat manyak birisiyim değilmi ama sonucta beni bir kac defa gorduler sadece

sizi seviyorlar rahat hissediyorlar cocuk sonucta... abartmayin
hanımefendi abartmıyor bence onlar abartmış çünkü bir değil iki değil sürekli olmaz annesi babası yok mu bunların birde üstelik kadın hamile hamile hailyle hizmet edip bakıyo onlara daha ne yapsın....

Evet doğru anladınız sadece çocuklar geliyor bize ve ben eşimle dört senedir evliyim ve bu insanlarlan sadece 4 defa görüştüm bu ne cesaret? Hadi diyelim eşime çok güveniyorlar belki ben piskopat manyak birisiyim değilmi ama sonucta beni bir kac defa gorduler sadece
Aynen öyle ya bide sizle ilgili olmasa bile gelip giderken birşey olur kabak sizin başımıza patlar. Herşey olabilir. Hasta olurlar en basiti. Düşer yaralanirlar falan. Kolunu bacağını kırar her şey olur illa sizle ilgili olmasina da gerek yok yani.
Hem size yükler. Herhalde sorumsuz bir aile çocukları size gönderip kafa dinliyorlar.
Hem de hiç bahane bile üretmeden direk olaraknsoyleyin sorumluluk almak istemiyorum daha fazla gondermeyin çocukları diyin.
Ne kimsenin çocuğunu kabul edin nede kendi çocuğunuzu kimseye emanet edin.

İnsallah öyle olacak kaldı ki her an bir şey olabilir hastaneye gitmek zorunda kalabilirim. Kendi çocugumun yeri hazir ya anneme birakcaz yada kardesim gelecek ogluma bakmaya ama bu couklari sagdan sola sürüklemeye yada birde dogum baslamisken onlarlan ugrasmaya ne gerek var çok mantıksız

Senin çocuğuna oynamiyorlar, gelince onun düzenini bozuyorlar. Bu zaten istememek için yeterli sebep bence.

Annesi babası yokmu bu çocukların ?
Sürekli niye izin veriyorlar başka yerde kalmalarına ?
Bi süre sonra evden sıkılıp her yerde kalmak isteyebilir o çocuklar,
Degişik yani.

Keşke en baştan sorumluluk kabul edemem, başlarına bir şey gelir beni bu yüke sokmayın vs vs söyleyip kabul etmeseydiniz. Şimdi biraz zor olur. Yani söylerseniz alınırlar. Alınmaları önemli değilse siz bilirsiniz tabi.
İşin birde bebek doğduktan sonrası var. O zaman da sürekli gelmek isterlerse daha çok sıkıntı olur. Gerçi o zaman söylersiniz bebek uslu durmuyor baş edemiyorum hepsiyle kusura bakmayın diye.
Bilemedim Allah kolaylık versin. Ben olsam bende pek istemezdim galiba.

Bence hiç konuşma açıklama yapmayın kırılır anneleri devamlı geciştirin... Zaten doğumdan sonra hazır bahaneniz varken bu kalma olayına son verin saçma zaten ne alaka çocuklarım benim olmadığım yerde kalacak..

Doğumdan sonra 4 çocuk olur bence hiç taviz vermeyin birde eşin niye götürüp getiriyor okadar yolu babaları yokmu... Aileninde işine geliyor taş atıp kolu yorulmuyor

En sinir olduğum anne baba tipi. Cocuklari atiyolar baslarindan oh ne ala hizmetci var nasılsa elalemin cocugunun sorumlulugunu almak zorunda misin? Valla acik acik soyle hazir bahanende varken cocuklarin annesine hamileyim iyice agirlastim artik diye. Dogumdan sonrada hepsine yetisemiyorum gondermeyin dersin. Anne- babalari ile gelip gitsinler.

hem hamilesin hem çocuğun var çocukların annesinin yollamaması lazım

Senin çocuğuna oynamiyorlar, gelince onun düzenini bozuyorlar. Bu zaten istememek için yeterli sebep bence.

Nerdeyse hepiniz aynı karşıladınız bu durumu bu benim içimi rahatlatdı. Esim onlarlan konustu gündüz bize gelecekler aksam evlerine gideceklee. Dogumdan sonra da diretirlerse arrik ben soyliyecegim ben hep insanları kirmakdan cekindigim icin kendimden ödün veriyorum. Birdaha gelmek isterlerse bugün de bis size gelelim felan diyecegim anlasinlar davetsiz misafir nasil olurmus

Doğumdan sonra 4 çocuk olur bence hiç taviz vermeyin birde eşin niye götürüp getiriyor okadar yolu babaları yokmu... Aileninde işine geliyor taş atıp kolu yorulmuyor

En sinir olduğum anne baba tipi. Cocuklari atiyolar baslarindan oh ne ala hizmetci var nasılsa elalemin cocugunun sorumlulugunu almak zorunda misin? Valla acik acik soyle hazir bahanende varken cocuklarin annesine hamileyim iyice agirlastim artik diye. Dogumdan sonrada hepsine yetisemiyorum gondermeyin dersin. Anne- babalari ile gelip gitsinler.

Evet bu konuda biraz rahatlar sanırım birde bencede kendileri gelip birakabilirler ama yapmiyorlar. O yüzden eşim alip birakacak ama böylesi daha iyi gitmeleri garanti olur en azindan

Şu anda içimi dökmek istiyorum ve birazcık farkli bakışlara ihtiyacım var. Benimki çok mühim bir konu değil ama ben artık rahatsiz olmaya başladım.

Eşimin kuzenleri var (dayısının çocuklari) iki tane kardeş oğlan 12 yaşında kiz da 8-9 yaşlarında. İkise de akıllı çocuklar bir yerleri kirip kirletip birakan çocuklar değil. Biz bu aile ile fazla görüşmüyoruz ama yaklaşık yarım seneden beri çocuklar bize gelmek istiyor ve yatılıya kalmak istiyorlar. Benim çocuğum onlarlan yaşıt değil oğlum 3 yaşina girecek yakında onunlan oynamıyorlar. Sürekli eşim onlara film açsın 7/24 daha önce 4,5 defa izledikleri filmleri izliyorlar. Bu ikisi bizde yatıliya kaldilar çünkü her geldiklerinde soruyorlar bende dedim tamam kalsınlar da aradan çıksın ama hayır yetmiyor. Geçenlerde gene geldi çocuklar kız eşime dediki burada yatmak istiyorum sizinle kalmak istiyorum felan diye canim eve gitmek istemiyor felan dedi. O gece eşim çocuklari eve birakti sonra whats app ten yazdi oğlan şu ve şu gün zamanınız varmi sizde yatmak istiyoruz diye. Artık iyice sıkıldım fazladan odamız yok ben hamileyim doğumuma 4 hafta kaldı. Sırf onlar bize gelecek die oğlumu kendi yatağından alıkoymak istemiyorum çocuğumun bir düzeni var ve eşimin kuzeni kız olan eşime hep sarilir abisi gibi gordugu icin seviyor onu ama oğlum biraz kiskaniyor ve belli ediyor da bunu o yüzden biraz duygusal da davraniyorum
Herhalde. Siz bu şekilde yatılı misafir kabul ediyormusunuz. Ben mi abartıyorum lütfen yardımcı olun
Dogumuna 4 hafta kalmis canim ne misafiri yat kalk dinlen oglunla ilgilen. Onlarada eşin yengeniz hamile ve son günleri rahatsiz ilerde yine kalirsiniz bebiste büyüsün falan desin.
Hayirli dogumlar

Yatılı misafirden hiç hoşlanmam hele ki başkasının çocuğunun sorumluluğunu almak istemem

insanların da çocuklarının başka yerde kalmasına nasıl müsaade ettiklerini anlamıyorum

Keşke en baştan sorumluluk kabul edemem, başlarına bir şey gelir beni bu yüke sokmayın vs vs söyleyip kabul etmeseydiniz. Şimdi biraz zor olur. Yani söylerseniz alınırlar. Alınmaları önemli değilse siz bilirsiniz tabi.
İşin birde bebek doğduktan sonrası var. O zaman da sürekli gelmek isterlerse daha çok sıkıntı olur. Gerçi o zaman söylersiniz bebek uslu durmuyor baş edemiyorum hepsiyle kusura bakmayın diye.
Bilemedim Allah kolaylık versin. Ben olsam bende pek istemezdim galiba.

Evet keşke öyle deseydim bunlar gercekden sorumsuz. Dogumdan sonra bu durum
İdare ederse artık belli edeceğim istemedigimi ve agzimida acacagim hep insanları kirmakdan cekindigim icin bunlar oluyor

Back
X