Canım benim seni o kadar iyi anlıyorum ki.Beni de bu konuda çok üzdüler.Şöyle ki memeleketi me yakın başka bi ilde oturuyordum.Eşimin dayısı her ay eşi ve çocuklarıyla hafta sonları gelip kalırdı.Amenna severek yapardım da.Çünkü eşimin yengesiyle iyi anlaşırdık.Velakin ki tayinimiz 9 ay sonra 1000 km uzakta şarka çıktı.Ve bu arada dayısı olacak kişi bayramlarda eşimin telini açmamaya başladı.Arıyoruz açmıyorlar.Bende yengesiyle görüntülü konuşayım dedim o da açmadı.Ne yani herşey işlerini görene kadarmıydı.Değdi mi yani onlar için çabalamam.O kadar üzüldük ki eşimle.Değer veriyorsun ama karşılığını göremiyorsun.Eşimin demesine göre biz batıdayken bu Dayısı olacak borç istedi bizim de düğün borçlarımız var elimizde üç kuruş anca kalıyor.Veremem demiş haliyle benimki.Bütün sebep buysa yazıklar olsun emeğime.Gözlerine dizlerine dursun.Seneye Batı’ya tayin istiyoruz hem de Deniz kenarı tatil beldesi olan bi ile.Bunlar nasıl olsa gezmeye gelelim diye darlamaya başlarlar.Afedersin N.h alırlar şu saatten sonra .

Sende yüz verme sakın kimseyi ağırlamak zorunda değilsin