Yatılı misafir derdi :(

Tamda içinde bulunduğum ve sinirlerimi yıpratan durumun üzerine konunuya denk geldim
Eşimin erkek kardeşi,eşi,ve iki küçük çocuğuyla geleceklermiş. ardeşi yıllık izindeymişte :işsiz::işsiz::işsiz: bide maç varmışmış. Sanki evimiz otel ,çok sinir oldum. Bu 3.yatıya gelişleri ailecek. Birde kardeşinin eşi köye falan gidince kardeşi hopp yine bizde:bicak: Yemektede secici ve baya iştahlı. Yaparsın sevmez, densiz konuşur. Eşi desen aşırı gamsız. Geçen geldiğinde bebeğin kirli bezini salonun ortasına bıraktığını gördüm ben salonumda oturmaya kıyamıyorken :ruh:
Salonumda vitrinimin içinde küçük oyuncaklardan vardı, sormadan almış bebeğine vermiş. Bizim öyle bir samimiyetimiz yokki.
Üstelik maç cumaya geliyor bu demek oluyorki 2 gün bizde kalacaklar. Ben çalışıyorum cumartesi günüde eve geçmem 4.30
Eşimde cumartesi çalışıyor.Biz işteyken evde yalnız kalacaklar bu durumda ki en sevmediğim şey ev sahibi yokken o evde kimse kalmamalı. Ama bu hassasiyeti gösterecek insanlar değiller malesefki:işsiz:

Oyy baya dolmuşum, konuya yazmak iyş geldi.

Lütfen,lütfen,lütfen kimsenin evine otel muamelesi yapmayın. Ev sahiplerinin ruh sağlığını bozmayın En Büyük KK

Tamda içinde bulunduğum ve sinirlerimi yıpratan durumun üzerine konunuya denk geldim
Eşimin erkek kardeşi,eşi,ve iki küçük çocuğuyla geleceklermiş. ardeşi yıllık izindeymişte :işsiz::işsiz::işsiz: bide maç varmışmış. Sanki evimiz otel ,çok sinir oldum. Bu 3.yatıya gelişleri ailecek. Birde kardeşinin eşi köye falan gidince kardeşi hopp yine bizde:bicak: Yemektede secici ve baya iştahlı. Yaparsın sevmez, densiz konuşur. Eşi desen aşırı gamsız. Geçen geldiğinde bebeğin kirli bezini salonun ortasına bıraktığını gördüm ben salonumda oturmaya kıyamıyorken :ruh:
Salonumda vitrinimin içinde küçük oyuncaklardan vardı, sormadan almış bebeğine vermiş. Bizim öyle bir samimiyetimiz yokki.
Üstelik maç cumaya geliyor bu demek oluyorki 2 gün bizde kalacaklar. Ben çalışıyorum cumartesi günüde eve geçmem 4.30
Eşimde cumartesi çalışıyor.Biz işteyken evde yalnız kalacaklar bu durumda ki en sevmediğim şey ev sahibi yokken o evde kimse kalmamalı. Ama bu hassasiyeti gösterecek insanlar değiller malesefki:işsiz:

Oyy baya dolmuşum, konuya yazmak iyş geldi.

Lütfen,lütfen,lütfen kimsenin evine otel muamelesi yapmayın. Ev sahiplerinin ruh sağlığını bozmayın En Büyük KK
O kuzen aradı yine. Gelmek istiyormuş Muş. Kavga çıkardım çıktım gittim. Gelirse de başında sen durursun ben giderim dedim. Zaten gel demedim dedi. Sabrımı zorluyor. Yakında direk arayıp söyleyeceğim. Ne gereksiz insanlar var ya memlekette

En uyuz oldugum konulardan biri “biz size gelelim de kalalim” muhabbeti. Sanki yatinca ruyasinda beni gorecek gelen kisi. O derece ozlemis,gebermis hasretinden ;)

Yatili misafir sehir disindan geliyorsa
Kabul edilebilir bir durum. Ama ayni sehirdeyse sacmalik.

Ben misafirden cok aldatilip hala babasinin istememesi uzerine bosanamayan zavalli bir kadina odaklandim ve ona uzuldum. O yuzden konuya odaklanamiyorum kusura bakmayin.

O kuzen aradı yine. Gelmek istiyormuş Muş. Kavga çıkardım çıktım gittim. Gelirse de başında sen durursun ben giderim dedim. Zaten gel demedim dedi. Sabrımı zorluyor. Yakında direk arayıp söyleyeceğim. Ne gereksiz insanlar var ya memlekette

İnsanlar gerçekten çok gamsızlar, şaşıp kalıyorum böylelerine. Ben başkasının evinde iğne üstünde otururum aman rahatsızlık vermeyeyim diye ama insanlar aşırı gamsızlar, rahatlar. Allah kolaylık versin size

Bunu bizzat yaşamış biri olarak söyleyeyim , ki bize her haftasonu , Ramazan Ayi'nda bir ay olmak üzere gelip kalmak isteyen eşimin kız kardeşiydi sebebi ise anne ve babasının yanında kalmak istemiyordu, aleni şekilde defalarca belli ettiğimiz halde anlamadılar yine gelmek istedi, eşim en son annesiyle açık açık konuştu istemiyorum diye de öyle gitti kardesi ailesinin yanina. Sonuç olarak eşimle de benle de konuşmuyor kız kardeşi ama başka türlü anlamıyorlar. Eşini arıyor anladigim kadarıyla eşin açık açık söylesin..

Bunu bizzat yaşamış biri olarak söyleyeyim , ki bize her haftasonu , Ramazan Ayi'nda bir ay olmak üzere gelip kalmak isteyen eşimin kız kardeşiydi sebebi ise anne ve babasının yanında kalmak istemiyordu, aleni şekilde defalarca belli ettiğimiz halde anlamadılar yine gelmek istedi, eşim en son annesiyle açık açık konuştu istemiyorum diye de öyle gitti kardesi ailesinin yanina. Sonuç olarak eşimle de benle de konuşmuyor kız kardeşi ama başka türlü anlamıyorlar. Eşini arıyor anladigim kadarıyla eşin açık açık söylesin..
O da mırın kırın ediyor kötü olmak istemiyor. Ben kötü olayım o zaman. Gelsin de suratsızlık ve misafir istememe nasıl oluyormus gösterecem artık

En uyuz oldugum konulardan biri “biz size gelelim de kalalim” muhabbeti. Sanki yatinca ruyasinda beni gorecek gelen kisi. O derece ozlemis,gebermis hasretinden :KK66:

Yatili misafir sehir disindan geliyorsa
Kabul edilebilir bir durum. Ama ayni sehirdeyse sacmalik.

Ben misafirden cok aldatilip hala babasinin istememesi uzerine bosanamayan zavalli bir kadina odaklandim ve ona uzuldum. O yuzden konuya odaklanamiyorum kusura bakmayin.
Bugün annemi aradım uzun uzun ağladım. Babam yüzünden yaşadığım hayata bak diye. Annem de en küçük kardeşimin bir sıkıntısı var, onu halledeyim ben, boşanma davası açacağım babana, beraber yaşarız sen de mutsuzsun ben de dedi. Annem yanımda olursa daha rahat edeceğim. Sadece babam omları da üzmesin istiyorum. Hayatı zindan ediyor. Hala diyormuş cemre boşanacaksa söyle ona yanına taşınalım diye. Annem de bana ben gelecem yanına dedi. O da bıktı babamdan

Bugün annemi aradım uzun uzun ağladım. Babam yüzünden yaşadığım hayata bak diye. Annem de en küçük kardeşimin bir sıkıntısı var, onu halledeyim ben, boşanma davası açacağım babana, beraber yaşarız sen de mutsuzsun ben de dedi. Annem yanımda olursa daha rahat edeceğim. Sadece babam omları da üzmesin istiyorum. Hayatı zindan ediyor. Hala diyormuş cemre boşanacaksa söyle ona yanına taşınalım diye. Annem de bana ben gelecem yanına dedi. O da bıktı babamdan
Siz eşinizden ayrilmayi düşünüyorsunuz sanırım, eski konularınızı okumuştum neden bilmiyorum ama eşinize de üzüldüm sonraki süreçte yaşadıklarınızdan sonra, bir yorumda laf söyleye söyleye ezik bir adam oldu, bir sürü hastalığı çıktı demiştiniz eşiniz için muhtemelen çok pişman olmuş.. Ama tabi bazı pişmanlıkların bir anlami olmuyor. Rabbim daha mutlu olacağınız güzel kapılar açsın size...

Siz eşinizden ayrilmayi düşünüyorsunuz sanırım, eski konularınızı okumuştum neden bilmiyorum ama eşinize de üzüldüm sonraki süreçte yaşadıklarınızdan sonra, bir yorumda laf söyleye söyleye ezik bir adam oldu, bir sürü hastalığı çıktı demiştiniz eşiniz için muhtemelen çok pişman olmuş.. Ama tabi bazı pişmanlıkların bir anlami olmuyor. Rabbim daha mutlu olacağınız güzel kapılar açsın size...
Amin. Öyle acı şeyler okudum ki o yakaladığım telefonda. Üstelik asla aldatmaz derken yaşadım onları. O yüzden gözümün önünde eridi bitti ama asla üzülmedim. O pişmanlık asla yaramayacak. İnşallah dediğiniz gibi o güzel günler gelir benim için

Allah yardimciniz olsun ne denir ki:(

Sizi aldatan adamla aynı evde kalmak zorunuza gitmiyor da yatılı misafir mi gidiyor?
Aaaa sizin Haberiniz yok mu? Ben hobi olarak beni aldatan insanla aynı evde yaşıyorum. Bayılıyorum buna. Çok ponçik bir hayatım var ama kahretsin ki tek derdim bu misafir. O olmasa öyle güzel hayatım işte.
Muhtemelen evli değilsiniz, melek kadar iyi bir babanız var. Hayat size hep gülümsemiş. O yüzden hayata sıcacık geçmişinizden bakıyorsunuz. Siz zaten evlenip mükemmel bir evlilik kurup Harika bir aile kurup güzel bir hayat yaşayacaksınız. Neden benim derdime yorum yapma zahmetine giriyorsunuz ki.

Bu Şahsın mesajlarının yüzde 90 ı atarlı ayar vermeli, ben laf dağındayım siz kimsiniz modunda Mesajlar. Bi bak geçmiş mesajlarına epeydir banlıydı
Birde ben burada pat pat insanları yargılayıcı mesaj yazan insanlar normal hayatta da bu kadar rahat eleştirebiliyorlar mı insanları merak ediyorum, yoksa klavyeden atıp tutmak kolaylarına mı geliyor.

Birde ben burada pat pat insanları yargılayıcı mesaj yazan insanlar normal hayatta da bu kadar rahat eleştirebiliyorlar mı insanları merak ediyorum, yoksa klavyeden atıp tutmak kolaylarına mı geliyor.
Kesin normal hayatında doğrucu davut olamadığı için burada böyle. Kendini orada bastırıp burada açıyor.

Kesin normal hayatında doğrucu davut olamadığı için burada böyle. Kendini orada bastırıp burada açıyor.

N'oldu 2 dkda derdinizi unutup dedikoduma başladınız ? Size aldatılmak normal bana da yatılı misafir normal. Kimsenin de öyle bal böcek büyüdüğü yok. Çok şükür ki evlenip, aldatılıp aynı evi paylaşacak kadar aciz bir insan değilim. Zayıfsınız, o yüzden de evlendiğiniz halde babanıza muhtaçsınız. Yazık. Siz önce kendinizi tamir edin. Daha kocanıza yetememişsiniz, aldatılmışsınız dememle sizin bana "dışarıda şöyle böyledir" demeniz aynı şey. Siz de buna layıksınız ama demeyeceğim. Oturun ve evde misafir bekleyin o halde daha fazla söze gerek yok.

Ne cok takiliyorsunuz böyle şeylere.
Evime kel alaka bir cocuk aldim 5 sene önce. Sokaklarda kalsa serseri olacak o çocuğa bir anahtar bir oda verdim.
Universiteye evimde başladı evimde bitirdi.
Mezuniyetinde ağladım resmen.
Esim ve babam bir çocuğun hayatını değiştirdin dediler.
Insanlar beni pohpohlasın diye yapmadim ama simdi de koruyucu ailelik icin başvuracağız.
Üniversite okuyana yardim edilir bence tabi ki.

Ben de yatılı misafiri hiç sevmem o yüzden anlayabiliyorum canım seni. Hayatında pek çok zorluk var anldığım kadarıyla... Bu süreçte kendine odaklanman yaralarını sarmana yardımcı olacaktır. Lütfen gelmesini istemiyorsanız güzel bir dille açıkça kendinizi ifade edin. Sen benimde kardeşim gibisin her zaman gelmeni tabiki çok isterim ama ileride sen de beni anlyacaksın bütün hafta çalıştığında herkes biraz kendine zaman ayırmak istiyor. İstersen bana bunaldığın zamanlarda haber ver bize gelişini birlikte planlayalım benim de programım her zaman uygun olmuyor diyinnn veee konuyu tarihe gömüün :):):)

Back
X