Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yok ben konuşmam bile onunla çünkü memlekete gidince yüzümüze bakmayan kızın burda geleceği tutuyor. Hal hatır sormaya geliyormuş. Çok istiyorum ben de biri halimi sorsun diye. Ben hiç konuşmam hatta numarası bende kayıtlı bile değil bilerek anlasın diye kaydetmedim ama anlamak istemiyorSiz bu kuzene çok mu yüz verdiniz acaba geldiğinde? Bence evdeki misafir yataklarını atın , kimse gelemesin. Kocanız da kimseye gelin diyemez.
Ne yüzsüzmüş. Böyle insandan hayır gelmez. Kesinlikle kabul etmeyin. Eşinize de söyleyin gelirse ikinizi de almıycam eve diye. Küserse küssünler. Benimde eşimin bir kuzeni geldi bir hafta kaldı, burnumdan getirdi. Şimdi sevdiğim arkadaşlarım hariç kimseyi kabul etmiyorum. Diyeceksiniz ki arkadaş akrabadan daha mı önemli? Evet çünkü akraba mecburmuşsun gibi davranıyor ama arkadaşını seçebiliyorsun ve sevdiğiniz için arkadaş oluyorsunuz.Yok ben konuşmam bile onunla çünkü memlekete gidince yüzümüze bakmayan kızın burda geleceği tutuyor. Hal hatır sormaya geliyormuş. Çok istiyorum ben de biri halimi sorsun diye. Ben hiç konuşmam hatta numarası bende kayıtlı bile değil bilerek anlasın diye kaydetmedim ama anlamak istemiyor
Ne güzel yazmışsınız. Öyle evet akraba ancak işi düşünecek otel niyetine kullanmaya arar. Bayramda seyranda yüzünü bir kere ancak gördüğüm kız bu tarafa gelince geleyim size diye arayınca sinir oluyorum. Ben de eşimin arkadaşlarını ağırladım yatılı onlar gelir bir iki gün kalır her hizmeti de yaparım ama akraba bana batıyor. Neden böyleyim bilmiyorum ama akraba lafını duyunca kızıyorum. Çok şükür işim var da işte olduğum günler Evimde birinin olmasını istemiyorum diyebiliyorum. Kendi evimde diken üstünde olmak bu olsa gerekNe yüzsüzmüş. Böyle insandan hayır gelmez. Kesinlikle kabul etmeyin. Eşinize de söyleyin gelirse ikinizi de almıycam eve diye. Küserse küssünler. Benimde eşimin bir kuzeni geldi bir hafta kaldı, burnumdan getirdi. Şimdi sevdiğim arkadaşlarım hariç kimseyi kabul etmiyorum. Diyeceksiniz ki arkadaş akrabadan daha mı önemli? Evet çünkü akraba mecburmuşsun gibi davranıyor ama arkadaşını seçebiliyorsun ve sevdiğiniz için arkadaş oluyorsunuz.
Eşime duyduğum öfke onun akrabalarına yansıyor. Eşimi memnun etmek istemiyorum. Arkadaşlarını yatıya alırım mesela omları ve eşlerini ben de seviyorum ama bu kuzenini sevmiyorum. Normalde asla muhattap olmayan kızın okul zamanı 3 saatlik mesafedeki evime gelmek istemesi canımı sıkan. Zaten geldi daha önceden ama alışkanlık olsun istiyor. Hafta içine kadar talep etti. Ben çalışıyorum evde yatacak rahat rahat. En sevmediğim şey ben yokken evde birinin olmasıAldatilmanizla misafir kabul etmeme iz arasi da nasil bir bag var bulamadim ama? Ben misafir sevmiyorum deseniz anlarimda, yatili misafir istemiyorum cunku aldatti esim beni... ????
Bulu dugunuz sehre gelip bizi gezdirin denmesine ben de bozulurdum, sonucta gezmek isteyen kendine tatil ayarlar. Ama evinizde 2 3 gun birilerini misafir etmek bu kadar sinir bozucu degil. Ya da hic aliskanlik haline getirilmemeli mi bilemiyorum. Iyi niyetinizi suistimal decek insanlar degillerse kabul etmekte bir sakinca yok bence.
Eşime duyduğum öfke onun akrabalarına yansıyor. Eşimi memnun etmek istemiyorum. Arkadaşlarını yatıya alırım mesela omları ve eşlerini ben de seviyorum ama bu kuzenini sevmiyorum. Normalde asla muhattap olmayan kızın okul zamanı 3 saatlik mesafedeki evime gelmek istemesi canımı sıkan. Zaten geldi daha önceden ama alışkanlık olsun istiyor. Hafta içine kadar talep etti. Ben çalışıyorum evde yatacak rahat rahat. En sevmediğim şey ben yokken evde birinin olması