Rica ederim. Zaten uzaktan bakıver demek kolaydır. Ama hepimizin yaşam mücadelesi farklıdır. Her an her şeye yetişemeyiz. Biz de insanız. Bizim de duygularımız, geçmişten gelen kırgınlıklarımız olabilir. Bu kadar çok yük yüklemeyin kendinize.
Biz ayni mahallede oturuyoruz ve gecen yaz zaten kaldi. Kaldigi sure boyunca rahatsiz oldugum hic bir seyi ne esime ne kimseye soylemedim. Benim icin misafir onemlidir. Bunun yetistirilme tarzimla ilgili oldugunun da farkindayim. Belki baskalarina garip gelecek ama bize misafir geldiginde yemegin etli kismi misafire verilirdi. Yatili misafir ise yatak ona verilirdi biz yer yataginda yatardik. Yani hep misafir rahat etsin hurmet edilsin seklindeydi. Biraz buyudugumde anneme sormustum baskalari bizim gibi degil diye. Garip geliyordu bizim tam tersimiz davranilmasi. Daha da buyudugumde garipsemedim cunku her birimizin aile kulturu baska elestirmiyorum. Ama kendimi de degistiremiyorum kucuk yacsa buyuk farketmiyor misafir rahat ettirilir diye hareket ediyorum hep. Bunu da bilerek yapmiyorum dedigim gibi oyle buyutulmusum.
Simdi gelip kaldiginda evet diyebilirim pecetelerini cope at vs vs bir cok ornek ama kendimi de biliyorum kasilirim. Sanki bi evinde kaldik herseye müdahele etti denir gibi oluyor.
Bunu geciyorum sevgilisi olmasi ve ailesinin bilmemesi Allah korusun olumsuz birsey olsa ne diyecegim.
Onu geciyorum yorgunum ya yorgun. O kadar yogunki bu son aylar. Evimi temizlemiyorum yemegi gecistiriyorum ve elimde degil benim temizlik takintim var evimi temizleyemedigim an bile kendi evimden rahatsiz oluyorum.
Ve en buyuk sorunum yasadiklarimiz. Degersizlik. Sanki ben birey degilim yokum.
Dugun gecem esimi aradilar gelin diye. Obur gun aksam herkes kendi yasadigi sehre donecek vakit gecirelim diye. Tamam dedim gittim. O masada kimse benimle konusmadi esimin dayisi disinda. Ee ben neden oraya cagirildim.
O gecenin sabahinda aradilar esimi ve kahvaltiya gelin dediler ve telefonu ben aldim dedim ki dun gece neredeydik gece dedigim sabah 5te donduk. Suan sabah ve ben dugun gecemin sabahinda neden uyandiriliyorum dedim. Bunu da derken gayet sakin dedim yani ses tonum vs yuksek sert demedim. Bana verilen cevap yarin bol bol uyursunuz oldu.
Bu kadar onemsenmedigim birileri icin birsey yapmak zoruma gidiyor.