- 16 Eylül 2017
- 219
- 63
- 13
- Konu Sahibi papatyalitac
-
Bana yardimci oluyorlar her konuda demissiniz.
Ev islerinde mi? Hangi konuda yrd ediyorlar?
Ev islerinde yardimci ama sadece tabagi mi kaldirmiyor?
Yoksa annesi her konuda yardimci kiz mi boyle?
Hos durum degil ama 5 gun ne olursa olsun sabredilmeyecek bir sure degil, sonucta kotu yanlari var ama iyi yanlari da var anlattiginiza gore.
Aslinda soylenecek cok sey var yatili misafir konusunda ama 5 gun icin canini sıktıgina degmez.
Kizdan cocuklari oyun oynatmasini falan isteseniz?
Anasi kaldirsin madem kizinin tabagini da. Akrabaymissiniz, kibarca yardim isteyebilirsiniz. 5 gunluk misafirlik olmaz,olursa da elini ise atmali gelenler hele ki evinizde cocuklariniz varsa
Begenmediysen yeme tatlim ,bak dolapta peynir zeytin var alabilirsin deyin bence. Dobralik da degil bu ayrica saygisizlikCocuklarim cok kucuk degiller annesi kaldiriyor yardimci oluyor kiz cok dobra herseyi yuzumuze soyluyor begenmedim bunu,yemekte sunu isterim gibisinden ama ben soyleyemiyorum oyle
Begenmediysen yeme tatlim ,bak dolapta peynir zeytin var alabilirsin deyin bence. Dobralik da degil bu ayrica saygisizlik
Kac yasinda soylemis miydiniz ben kacirmis olabilirimSanirim oyle demem lazimdi ama diyemedim bende oyle
Okumazlar sanirimEvde misafirlerle muhtemel karşılıklı çay içiyorsunuzdur şu saatte, dikkat edin yazdıklarınızı okumasınlar
20 li yaslardaKac yasinda soylemis miydiniz ben kacirmis olabilirim
Yeni uyeyim yanlis yere acmamisimdir umarim birkac gundur yatili misafirlerim var anne kiz 5 gun falan kalacaklar sanirim iyi anlasiyoruz akrabayiz bana yardimci oluyor her konuda ev isleri falan ama kizi yedigi tabagi bile koymuyor tezgaha benim de canim sıkıldi cocuklarimda var hangisine yetisecegim anlamadim sizce napsam?dert degil ama bana sıkinti basti iste bu arada yasadigimiz sehri gezip tanimaya geldiler cogu zaman disarda geziyoruz zaten
Ben de kucuk sandim.20 li yaslarda
Ee yani annesi yard ediyormus. Kiz da annem yapiyor diye düşünüyordur.Annesi sabah bizden erken kalkiyor kahvaltiyi hazirliyor yemek yaparken yardim ediyor balkonu falan yikiyoruz beraber ama kizi pek etmiyot
Kucuk olsa zaten umursamamBen de kucuk sandim.
O dobralik degil yuzsuzluk.
Madem oyle restorant surda deyin.
Ayrica iyi anlasiyorsaniz annesi de isin ucundan tutuyordur
Yedigi tabagi kaldirmamak gorgu meselesi.
Wc 'yi kullanip sifon cekmemek gibi.
Bilmiyorum belkide oyle ama bende yoruluyorum su aralar yogunuz yani biraz isin ucundan o da tutabilirEe yani annesi yard ediyormus. Kiz da annem yapiyor diye düşünüyordur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?