Yatılı Misafir

papatyalitac

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
16 Eylül 2017
219
63
13
Yeni uyeyim yanlis yere acmamisimdir umarim birkac gundur yatili misafirlerim var anne kiz 5 gun falan kalacaklar sanirim iyi anlasiyoruz akrabayiz bana yardimci oluyor her konuda ev isleri falan ama kizi yedigi tabagi bile koymuyor tezgaha benim de canim sıkıldi cocuklarimda var hangisine yetisecegim anlamadim sizce napsam?dert degil ama bana sıkinti basti iste

Ev islerinde yardimci ama sadece tabagi mi kaldirmiyor?

Yoksa annesi her konuda yardimci kiz mi boyle?

Hos durum degil ama 5 gun ne olursa olsun sabredilmeyecek bir sure degil, sonucta kotu yanlari var ama iyi yanlari da var anlattiginiza gore.

Aslinda soylenecek cok sey var yatili misafir konusunda ama 5 gun icin canini sıktıgina degmez.

Kizdan cocuklari oyun oynatmasini falan isteseniz?

Annesi her konuda yardimci kiz hicbir konuda yardimci degil cocuklarim o kadar kucuk degil kiz cok dobra yani herseyi yuzume soyluyor bunu begenmedim bunu isterim yemekte gibisinden ama ben o na karsi pek dobra degilim

Anasi kaldirsin madem kizinin tabagini da. Akrabaymissiniz, kibarca yardim isteyebilirsiniz. 5 gunluk misafirlik olmaz,olursa da elini ise atmali gelenler hele ki evinizde cocuklariniz varsa

Cocuklarim cok kucuk degiller annesi kaldiriyor yardimci oluyor kiz cok dobra herseyi yuzumuze soyluyor begenmedim bunu,yemekte sunu isterim gibisinden ama ben soyleyemiyorum oyle

Cocuklarim cok kucuk degiller annesi kaldiriyor yardimci oluyor kiz cok dobra herseyi yuzumuze soyluyor begenmedim bunu,yemekte sunu isterim gibisinden ama ben soyleyemiyorum oyle
Begenmediysen yeme tatlim ,bak dolapta peynir zeytin var alabilirsin deyin bence. Dobralik da degil bu ayrica saygisizlik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…