- 7 Nisan 2017
- 1.034
- 1.809
- 48
- 36
- Konu Sahibi papatyalitac
-
Cocuktan dolayi yetisemediginizi biraz yardimci olmalarini rica ettiginizi doyleseniz belki yardimci olurkarYeni uyeyim yanlis yere acmamisimdir umarim birkac gundur yatili misafirlerim var anne kiz 5 gun falan kalacaklar sanirim iyi anlasiyoruz akrabayiz bana yardimci oluyor her konuda ev isleri falan ama kizi yedigi tabagi bile koymuyor tezgaha benim de canim sıkıldi cocuklarimda var hangisine yetisecegim anlamadim sizce napsam?dert degil ama bana sıkinti basti iste
Atalarimiz cok guzel soylemis , misagir umdugunu degil buldugunu yerCocuklarim cok kucuk degiller annesi kaldiriyor yardimci oluyor kiz cok dobra herseyi yuzumuze soyluyor begenmedim bunu,yemekte sunu isterim gibisinden ama ben soyleyemiyorum oyle
yatili 5 gun ve ustune bide biseyi begenmiyo.sabirliymissinix.bu huyumu sevmiyorum ama napim elimde degil.hic hoslanmam yatili misafir zorunlu olmadikca en fazla 3 gun yani.cok zor oluyo
Bunu ona söylemen gerek. Tatlilikla sunuda sen yapar misin? Dersen belki guzel olur.Bilmiyorum belkide oyle ama bende yoruluyorum su aralar yogunuz yani biraz isin ucundan o da tutabilir
Annesi yardım ediyormuş işte. Muhtelemen iki kişilik iş yapıyor size. Biraz abartıyorsunuz sanki ? Beş gün yahu, ne olacak beş günden ?Annesi sabah bizden erken kalkiyor kahvaltiyi hazirliyor yemek yaparken yardim ediyor balkonu falan yikiyoruz beraber ama kizi pek etmiyot
20 li yaslarda
Annesi sabah bizden erken kalkiyor kahvaltiyi hazirliyor yemek yaparken yardim ediyor balkonu falan yikiyoruz beraber ama kizi pek etmiyot
Annesi sabah bizden erken kalkiyor kahvaltiyi hazirliyor yemek yaparken yardim ediyor balkonu falan yikiyoruz beraber ama kizi pek etmiyot
Bilmiyorum belkide oyle ama bende yoruluyorum su aralar yogunuz yani biraz isin ucundan o da tutabilir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?