Yatılı Misafir

Cocuktan dolayi yetisemediginizi biraz yardimci olmalarini rica ettiginizi doyleseniz belki yardimci olurkar

yatili 5 gun ve ustune bide biseyi begenmiyo.sabirliymissinix.bu huyumu sevmiyorum ama napim elimde degil.hic hoslanmam yatili misafir zorunlu olmadikca en fazla 3 gun yani.cok zor oluyo

Cocuklarim cok kucuk degiller annesi kaldiriyor yardimci oluyor kiz cok dobra herseyi yuzumuze soyluyor begenmedim bunu,yemekte sunu isterim gibisinden ama ben soyleyemiyorum oyle
Atalarimiz cok guzel soylemis , misagir umdugunu degil buldugunu yer
Ayrica anne oldukca yardimciymis , kizindan da is beklemeyin bence
Tasvir ettiginiz kiz evinde de elini surmuyordur hicbirseye

Beş gün ise sabırlı olun. Küçük sandım ama değilmiş. Böyle yetişmiş demekki. Hani bir söz vardır ; itin hatrı yoksa sahinin vardır diye. Bence sesinizi çıkarıp da kalp kırmayın. Yemek konusunda bir daha laf söylerse, yarın akşam sen yap biz yiyelim bir de senin el lezzetine bakalım dersiniz.

Annesi sabah bizden erken kalkiyor kahvaltiyi hazirliyor yemek yaparken yardim ediyor balkonu falan yikiyoruz beraber ama kizi pek etmiyot
Annesi yardım ediyormuş işte. Muhtelemen iki kişilik iş yapıyor size. Biraz abartıyorsunuz sanki ? Beş gün yahu, ne olacak beş günden ?

Bence mesele iş tutulmasi değil de kizin bos bos oturmasi batiyor size.. evinizde misafirken bir de. Cok takilmayin yapmazsa yapmasin annesi yapiyormus zaten. Bir laf soyleseniz annesinin de sizin de tadiniz kacacak o bes gun gecmek bilmez. Birakin alacak adam dusunsun tembelligini.. keyfinize bakin baska seylerle oyalanin.

Abartıyosunuz ya 20 yaşında ergen kız hem adı üstünde misafir annesi yardım ediyormuş iste.Her gelen misafirden bi işin ucundan tutmasını bekliyosanız eve yatılı misafir almayın.Şunu bunu isterim demesi haricinde bi yanlışı yok kızın bana göre

Annesi sabah bizden erken kalkiyor kahvaltiyi hazirliyor yemek yaparken yardim ediyor balkonu falan yikiyoruz beraber ama kizi pek etmiyot

Konu fake ya da siz sorunlusunuz.
Annesi yapacağını yapıyormuş zaten , ne bekliyorsunuz kaç kişi kalırsa hepsinin çalışmasını mı?
Yovmiyeyle iş verin bari.

Yapabilecek güçteyseniz çocuklarınız büyümüşse sorun etmeyin
Biz misafirden asla iş beklemeyiz isterse bir ay kalsın.
Ha kaldıramıyorum diyorsanız kabul etmeyin.
Kendi rızasıyla kalkar yardım eder o başka.
Belki sıkılıyordur kız ortamı sevmemiştir
Bir kahve yapın balkona geçin onun konusabildiği türden sohbet açın
belki biraz daha rahatlar gergin olmaz.
Tavrı size oldugunu sanmıyorum, annesinedir belki şunu begenmedim vs kalk gidelim tarzındadır.

Misafiriniz 20li yaşlarda bir kız değil de bir erkek olsaydı da böyle sorun yaratacak mıydınız merak ediyorum?
Zaten annesine iş yaptırıyor olmanız bence sizin ayıbınız, bir de kızdan bekliyorsunuz.
Hepitopu 5 gün kalacak bir misafirden iş beklemek tuhaf. Kızın terbiyesini konuşmuyorum ama onlar istese de sizin yaptırmamanız lazım. Bir de anne erken kalkıp kahvaltı hazırlıyormuş. Evin sahipleri uyuyorken kalkıp kahvaltı hazırlayan insan çok yakın olsa gerek size. Eğer öyleyse daha da ayıp.

Bilmiyorum belkide oyle ama bende yoruluyorum su aralar yogunuz yani biraz isin ucundan o da tutabilir

Şimdi hanım efendi evinize gelmiş misafire de işin ucundan tutsa denmez. Annesi bayağı bir şey yapıyormuş zaten. Zaten 20 yaşındaki bir insanin size zahmeti sofraya koyacağınız bir tabak onu da dert etmişsiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…