- Konu Sahibi turunciremk
-
Wpden direk şunu:
Naçizane bisey söylemek istiyorum yanlış anlamandan da bi o kadar çekiniyorum aslında..
Şuan napiyosun nasil bilmiyorum ama burdayken denk geldiğim için söylüyorum annem babam aile büyüklerimiz ve yanlarında bazi şeylere dikkat etsek daha güzel sözüm ona onların yanında dar pantolon veya pijama tarzı şeyler giymesen daha hoş olur . Onlara duyduğumuz saygıyı daha güzel göstermiş oluruz.misal ben kapaliyim elbisemin bolluguna dikkat etmeye calisiyorim basortumun boynumu kapatmasina ozen gostermeye calisiyorum. bana düşmez tabiki bunu söylemek gerçekten yanlış anlama beni.. farklı yasayislar herkesin farklı duzeni olduğu için sana ön bilgi olsun diye söyledim sadece..
Evet Sana düsmez yazsaydin keske.Wpden direk şunu:
Naçizane bisey söylemek istiyorum yanlış anlamandan da bi o kadar çekiniyorum aslında..
Şuan napiyosun nasil bilmiyorum ama burdayken denk geldiğim için söylüyorum annem babam aile büyüklerimiz ve yanlarında bazi şeylere dikkat etsek daha güzel sözüm ona onların yanında dar pantolon veya pijama tarzı şeyler giymesen daha hoş olur . Onlara duyduğumuz saygıyı daha güzel göstermiş oluruz.misal ben kapaliyim elbisemin bolluguna dikkat etmeye calisiyorim basortumun boynumu kapatmasina ozen gostermeye calisiyorum. bana düşmez tabiki bunu söylemek gerçekten yanlış anlama beni.. farklı yasayislar herkesin farklı duzeni olduğu için sana ön bilgi olsun diye söyledim sadece..
Ben sana mı kaldı nasıl giyineceğim ile başlayan bir mesaj atacaktım eşim engelledi bunu,görüldü atıp bıraktım onun yüzünden sadece(!)Bu mesaja ne cevap verdiniz merak ettim.
Eşinizle size sabır diliyorum.
Sana da yazıklar olsun o haldeBen sana mı kaldı nasıl giyineceğim ile başlayan bir mesaj atacaktım eşim engelledi bunu,görüldü atıp bıraktım onun yüzünden sadece(!)
Kendi evleri gibi çöreklenmekten çekinmiyorlarda kıyafetinize yorum yapmaya mı çekiniyorlar?Wpden direk şunu:
Sözde üzüldüğünüde iddia etti biraz..Ama belirsizlikten iyi en azından ben senin sağlığın için endişeliydim falan dedi bir..Ailesiyle ilgili gündemden çok fırsat kalmadı,sabah nöbetten gelmiştim geldiğinden beri sen niye odadan çıkmıyorsun tribi verdi ona ara verince bunu hatırladıBebek kaybetmissin ve adamin tepkisi bu mu? Yuuuhhhhh
banada sormadılar ki diyor,geliyoruz deyip çıktılar direk,gidin mi diyim anneme babama kardeşlerime diyor
Eşiniz mi engelledi? HmmmmBen sana mı kaldı nasıl giyineceğim ile başlayan bir mesaj atacaktım eşim engelledi bunu,görüldü atıp bıraktım onun yüzünden sadece(!)
ÇekinmiyorlarKendi evleri gibi çöreklenmekten çekinmiyorlarda kıyafetinize yorum yapmaya mı çekiniyorlar?
Önce eşinize sonra eltinize gereken cevabı vermelisiniz yol yakınken
Tartışmamı çok saçma buluyormuşmuşta ne varmış dediysedeEşiniz mi engelledi? Hmmmm
Sinirden dişlerimi sıktım. Bu ne cahil, ne görgüsüz, ne izansız bir aile. Sen kimsin deseydiniz keşke eltinize. İğrenç kayınaile yalakası. Of of!Tartışmamı çok saçma buluyormuşmuşta ne varmış dediysedekötü bişey mi demiş
yuh diyorum. eşinizden çok mu korkuyorsunuz da bu patavatsızca mesaja bir şey demediniz?Ben sana mı kaldı nasıl giyineceğim ile başlayan bir mesaj atacaktım eşim engelledi bunu,görüldü atıp bıraktım onun yüzünden sadece(!)
Öncelikle geçmiş olsun düşüğünüz için.Tartışmamı çok saçma buluyormuşmuşta ne varmış dediysedekötü bişey mi demiş
Öncelikle geçmiş olsun düşüğünüz için.
Bakın “ne varmış dediyse,yaptıysa” ile başlayan cümlelere tepki vermezseniz
Gün gelir kimsenin saymadığı herkesin rahatça ezip geçtiği birine dönüşürsünüz
Eşinizin sizi sevdiğine emin misiniz? Eltinize bile size göstermediği toleransı gösteriyor farkında mısınız?
Yok korkmuyorum sadece çok fazla konuşuyor,sussun diye tamam diyorum bazı şeylere.Çenesi azıcık kapansa,çok güzel had bildirirdim,ama yüzyüze geldiğimiz zamana erteliyorum bunu..yuh diyorum. eşinizden çok mu korkuyorsunuz da bu patavatsızca mesaja bir şey demediniz?
Teşekkür ederim.Haklısınız,onuda ailesi görüyor galiba bir tahammül etmesi gereken enayi benim.Öncelikle geçmiş olsun düşüğünüz için.
Bakın “ne varmış dediyse,yaptıysa” ile başlayan cümlelere tepki vermezseniz
Gün gelir kimsenin saymadığı herkesin rahatça ezip geçtiği birine dönüşürsünüz
Eşinizin sizi sevdiğine emin misiniz? Eltinize bile size göstermediği toleransı gösteriyor farkında mısınız?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?