Yatılı misafir

Bu mesaja ne cevap verdiniz merak ettim.
Eşinizle size sabır diliyorum.

Evet Sana düsmez yazsaydin keske.

Hadsiz

Kafam yandı, zırt diye çocuk günlerce gitmeyen sülale ayyy Allah yardım etsin. evi terk ederim ailesi ile boşanamamış erkek istemem doğrusu. İstemiyorum ya da müsait değiliz demelisiniz. Daha evliliğe adapte olmaya çalışırken herşey çok absürt kusura bakmayın.

Kendi evleri gibi çöreklenmekten çekinmiyorlarda kıyafetinize yorum yapmaya mı çekiniyorlar?
Önce eşinize sonra eltinize gereken cevabı vermelisiniz yol yakınken

Bebek kaybetmissin ve adamin tepkisi bu mu? Yuuuhhhhh
Sözde üzüldüğünüde iddia etti biraz..Ama belirsizlikten iyi en azından ben senin sağlığın için endişeliydim falan dedi bir..Ailesiyle ilgili gündemden çok fırsat kalmadı,sabah nöbetten gelmiştim geldiğinden beri sen niye odadan çıkmıyorsun tribi verdi ona ara verince bunu hatırladı

banada sormadılar ki diyor,geliyoruz deyip çıktılar direk,gidin mi diyim anneme babama kardeşlerime diyor

Bunlar ne yol yordam bilmez insanlar. Valla bir tanıdık çekti bunlara postayı. Boşanma davası açmış, kafasına göre kv misafirlerini getiriyormuş kardeşleri gelip kalıyormuş diye.

Tartışmamı çok saçma buluyormuşmuşta ne varmış dediysede kötü bişey mi demiş
Sinirden dişlerimi sıktım. Bu ne cahil, ne görgüsüz, ne izansız bir aile. Sen kimsin deseydiniz keşke eltinize. İğrenç kayınaile yalakası. Of of!
Çok geçmiş olsun bu arada, düşük yapmak üzücü, yıpratıcı. Aile düşüğünüze bir tepki verdi mi?

Tartışmamı çok saçma buluyormuşmuşta ne varmış dediysede kötü bişey mi demiş
Öncelikle geçmiş olsun düşüğünüz için.
Bakın “ne varmış dediyse,yaptıysa” ile başlayan cümlelere tepki vermezseniz
Gün gelir kimsenin saymadığı herkesin rahatça ezip geçtiği birine dönüşürsünüz
Eşinizin sizi sevdiğine emin misiniz? Eltinize bile size göstermediği toleransı gösteriyor farkında mısınız?

Sizin tavrınız eşinizden daha rahatsız edici ya. Eşiniz padişah mı, neden hiçbir şey diyemiyorsunuz? Neden yazacağınız mesaja bile karışıyor, sizin zekaniza mi güvenmiyor? Siz nerde ne giyeceginizi bilmiyor musunuz da ne var uyardıysa diyor? Dün düşük yapmışsınız bugün gelip yazdıklarınıza bakın ya, eşiniz insan değil, siz de olması gereken tepkileri vermiyorsunuz.

Cok hakli bir yorum

Teşekkür ederim.Haklısınız,onuda ailesi görüyor galiba bir tahammül etmesi gereken enayi benim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…