Tanimiyormus.Kv soylemisCocuk koyden gelmiyor. Annesi babasi sehirde kaliyor. Cocugun dedesiyle kavinvalide amca cocuklari imis. Benim derdim cocugun annesi beni arayabilir. Kadini tanimiyorum bile. Ben cocugumu gonderecek olsam evin hanimini arayip konusurum.
demi yani ? gencecik çocuğu ayrı,evin hanımını ayrı sıkıntıya sokuyorlar,bi icazet alır insan ..hala çocuğun anasını dövesim varben erkek olmasina takildim..yani tabi birde emrivaki olmasida ayri bir durum..teyze amca filan olunsa neyse, mecburen yapmak gerekirde...tanimadiginiz biri...birde 1-2 gunlugune olup olmadigini bile bilmiyorsunuz..
hahaha birlikte dovelim o zamandemi yani ? gencecik çocuğu ayrı,evin hanımını ayrı sıkıntıya sokuyorlar,bi icazet alır insan ..hala çocuğun anasını dövesim var
e ama kuzum o zaman da evin hanımını arayıp derdini müşküliyetini uygun bir dille anlatıp izin istemek gerekmez mi ? anne olmak en çaresiz denilen anda çare üretmek değil midir çoğu zaman ? kayınvalide konusuna katılıyorum ,şu sitede bu gelinleri böyle yıpratan kayınvalideleri gördükçe linç kültürüm gelişiyorhahaha birlikte dovelim o zamanya haklisinda ne bilim belkide kadinin baska cocuklari vardir gelemiyordur oylede dusunmek gerek...asil sacma olan kv nin isguzarligi..asil onu dovmek gerek
Evet ya . Kadin ara benimle konus. Gelemiyorum ben. Oglumla ilgilenebilirmisin diye. Ogrenci cocuk kapida koymayiz ama ana olacak kadinin nezaketen beni aramasi lazim.e ama kuzum o zaman da evin hanımını arayıp derdini müşküliyetini uygun bir dille anlatıp izin istemek gerekmez mi ? anne olmak en çaresiz denilen anda çare üretmek değil midir çoğu zaman ? kayınvalide konusuna katılıyorum ,şu sitede bu gelinleri böyle yıpratan kayınvalideleri gördükçe linç kültürüm gelişiyor
dogru tabii anne olarak aramak lazim..herkes bir olmuyor iste..ya bizlerde bi gariplik var ya millet cok rahat..biz bi yerde kalmak zorunda olunca mahcubiyet uzerine mahcubiyet yasariz..elimizden gelenin fazlasini yapmaya calisiriz..milletteki rahatlik beni sinir ediyor.e ama kuzum o zaman da evin hanımını arayıp derdini müşküliyetini uygun bir dille anlatıp izin istemek gerekmez mi ? anne olmak en çaresiz denilen anda çare üretmek değil midir çoğu zaman ? kayınvalide konusuna katılıyorum ,şu sitede bu gelinleri böyle yıpratan kayınvalideleri gördükçe linç kültürüm gelişiyor
Çocuğa yazık üzüldüm haline hiç bilmediği bir şehirde zor olur sevaptır yardım etmek.
Amaa kv niz de yani o ne rahatlık öyle gider benim oğlanda kalır deyip sorgusuz sualsiz plan yapmak. Bu iş size danışılsa da evet derdiniz bence sadece kv nin tutumu çok itici. Şu kv ler ne işgüzarlar ya zaman zaman. Bence tez elden bir had bildirimi yapılmalı kendisine paşa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?