Yatili misafir

Cocuk koyden gelmiyor. Annesi babasi sehirde kaliyor. Cocugun dedesiyle kavinvalide amca cocuklari imis. Benim derdim cocugun annesi beni arayabilir. Kadini tanimiyorum bile. Ben cocugumu gonderecek olsam evin hanimini arayip konusurum.

Ben koyden gelip ilk kez deniz goren, vapura binerken nasil jeton atacagini bilmeyen 25 yasinda evli adam gormustum..
Karli bir kis gunu yasli bi adam kaybolmustu ve ben eve goturdum.Esim kizmadi ama karakola birakti.Guvenlik icin uygun degil canim demisti.....

Cocuk koyden gelmiyor. Annesi babasi sehirde kaliyor. Cocugun dedesiyle kavinvalide amca cocuklari imis. Benim derdim cocugun annesi beni arayabilir. Kadini tanimiyorum bile. Ben cocugumu gonderecek olsam evin hanimini arayip konusurum.
Tanimiyormus.Kv soylemis
Buyutecek bir sey yok

arkadaş ben çocugun anasına takıldım,çocuk ilk defa üniye başlıyor,boyle bir zamanda nasıl başkasına muhtaç edersin evladını,dursana çocuğunun başında..bazı kadınları cidden parçalayasım geliyor..bu arada konu sahibi kayınvalidene annecim o gün bizim işimiz var de,muhtemelen zaten kayınvaliden önermiştir gelsin bizim oğlan ilgilenir diye

Bir gece gelip kalirsa sorun yok. Ama yurt cikana kadar kalmasina musade edemem.

ben erkek olmasina takildim..yani tabi birde emrivaki olmasida ayri bir durum..teyze amca filan olunsa neyse, mecburen yapmak gerekirde...tanimadiginiz biri...birde 1-2 gunlugune olup olmadigini bile bilmiyorsunuz..

ben erkek olmasina takildim..yani tabi birde emrivaki olmasida ayri bir durum..teyze amca filan olunsa neyse, mecburen yapmak gerekirde...tanimadiginiz biri...birde 1-2 gunlugune olup olmadigini bile bilmiyorsunuz..
demi yani ? gencecik çocuğu ayrı,evin hanımını ayrı sıkıntıya sokuyorlar,bi icazet alır insan ..hala çocuğun anasını dövesim var

demi yani ? gencecik çocuğu ayrı,evin hanımını ayrı sıkıntıya sokuyorlar,bi icazet alır insan ..hala çocuğun anasını dövesim var
hahaha birlikte dovelim o zaman ya haklisinda ne bilim belkide kadinin baska cocuklari vardir gelemiyordur oylede dusunmek gerek...asil sacma olan kv nin isguzarligi..asil onu dovmek gerek

hahaha birlikte dovelim o zaman ya haklisinda ne bilim belkide kadinin baska cocuklari vardir gelemiyordur oylede dusunmek gerek...asil sacma olan kv nin isguzarligi..asil onu dovmek gerek
e ama kuzum o zaman da evin hanımını arayıp derdini müşküliyetini uygun bir dille anlatıp izin istemek gerekmez mi ? anne olmak en çaresiz denilen anda çare üretmek değil midir çoğu zaman ? kayınvalide konusuna katılıyorum ,şu sitede bu gelinleri böyle yıpratan kayınvalideleri gördükçe linç kültürüm gelişiyor

Evet ya . Kadin ara benimle konus. Gelemiyorum ben. Oglumla ilgilenebilirmisin diye. Ogrenci cocuk kapida koymayiz ama ana olacak kadinin nezaketen beni aramasi lazim.

dogru tabii anne olarak aramak lazim..herkes bir olmuyor iste..ya bizlerde bi gariplik var ya millet cok rahat..biz bi yerde kalmak zorunda olunca mahcubiyet uzerine mahcubiyet yasariz..elimizden gelenin fazlasini yapmaya calisiriz..milletteki rahatlik beni sinir ediyor.

Çocuğun ve annesinin sizde bir hatırı yok. İsteyemez. Kvden isteyebilir. Burda sizinle konuşması gereken kv. O konuşmadıysa eşiniz size sormalıydı. Evet emrivaki var. Ama konunun muhatabı ne çocuk nede annesi. Muhatap kv ve eşiniz. Emrivaki yapmışlar.

Çok haklısınız
Bende ünv. öğrencisiyim
Ama kimsenin evinde kalmazdım
Kv.deniz emrivaki yapmış
Eşiniz konuşsun.

Çocuğa yazık üzüldüm haline hiç bilmediği bir şehirde zor olur sevaptır yardım etmek.
Amaa kv niz de yani o ne rahatlık öyle gider benim oğlanda kalır deyip sorgusuz sualsiz plan yapmak. Bu iş size danışılsa da evet derdiniz bence sadece kv nin tutumu çok itici. Şu kv ler ne işgüzarlar ya zaman zaman. Bence tez elden bir had bildirimi yapılmalı kendisine paşa oğlu tarafından

esınız annesıyle konussun telafı etmesını ıstesın
yapmazsa esınız cocugun aılesını arasın
annem bızım adımıza soz vermıs ama musaıt degılız yurt bulunana kadar bı ıkı hafta kalabılır annem bıze sormadan söz vermıs zorda kalmayın dıye haber vermek ıstedım desın
aıle de ne rahatmıs bı sızı arasın cocugu ıcın ızın alsın enteresan

Köyden diyorsunuz, belki yol yordam bilmeyen insanlar.
Okuyana yardım etmek ne kadar güzel bir şey.
Annesi babası unutsa da o çocuk sizin yaptıklarınızı hiç unutmaz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…