İnsanlar çok garip. .
Neden çocuğuyla ilgilenmez. .
Anne baba olmak sorumluluk istiyor. .
aynen jony vaynenEşiniz annesini arasın benim işim var ben ilgilenemem bize sormadan neden iş yapıyorsun desin.
Kayınvalidenize sinir olun bence. Kadına dediyse gitsin kalsın diye.Kesin kayinvalide ogluma gitsin kalsin ilgilenir demistir. Cocugun anneside beni aramasi lazim degil mi. Ya . Ben o kadina da sinir oldum.
kayınvaldeniz ağırlasın o zaman ,arayıp sormadınız mı bize kim sordu da eve misafir kabul ettin ?Bugun kv aradim .konustuk teli kapatmak uzereyken koyden benim hic tanimadigim biri bizim burada universite yi kazanmis. Okul acilacakmis pazar gunu gelip bizde kalicakmis. Esim onu okula goturecekmis. Neyse ben de hic birsey demeden kapattim. Sonra dusundum. Bana neden sorulmadi diye . Gelip benim evim de kalicak. Ne kadar kalacagini da bilmiyoruz. Esime anlattim o da bana hakverdi. Emrivaki yapmis annem dedi. Cocugun babasi neden gelip ilgilenmiyor ben nasil ilgileneyim calisiyorum diyor. Ikimiz de sinir olduk. Cocugun annesi neden beni arayip musaitmisiniz oglumla ilgilenebilecekmisiniz diye sorulmuyor. Gelen erkek. Esimin uzaktan akrabalari oluyomus. Ne yapacagimizi sasirdik. Esim ve bende gerginiz. Ne yapmaliyiz ya
Cocuk koyden gelmiyor. Annesi babasi sehirde kaliyor. Cocugun dedesiyle kavinvalide amca cocuklari imis. Benim derdim cocugun annesi beni arayabilir. Kadini tanimiyorum bile. Ben cocugumu gonderecek olsam evin hanimini arayip konusurum.
Bir gece gelip kalirsa sorun yok. Ama yurt cikana kadar kalmasina musade edemem.
Esim isim var ben ilgilenemem diyecek. Annesine cok sinirli. Esim bu aralar cok yogun bi de onunla ugrasamam diyor. Zaten tembel bir esim var. Pazar butun gun uyur. Cocugu karsilayacak onunla ilgilenecek esim icin cokk zor olucak.
Ben bayagi sinirlendim. Erkek cocuk 18-19 yasinda. Ve kendi islerini halledemiyor.
Tuhaf ve gereksiz bir durum.
Ben kiz basima kalkip Van`dan Kırıkkale`ye universiteye kayit olmaya gittigimde iki valizle gidip kaydimi olup o gun yurt ayarlamistim. Ve ilk defa gittigim bir yerdi. Insanin kendine guveni olmasi lazim. Kaldi ki erkek cocuk.. ergen... neler duyuyoruz neler okuyoruz.
Sevmiyorum bu tarz seyleri hic.
Bugun kv aradim .konustuk teli kapatmak uzereyken koyden benim hic tanimadigim biri bizim burada universite yi kazanmis. Okul acilacakmis pazar gunu gelip bizde kalicakmis. Esim onu okula goturecekmis. Neyse ben de hic birsey demeden kapattim. Sonra dusundum. Bana neden sorulmadi diye . Gelip benim evim de kalicak. Ne kadar kalacagini da bilmiyoruz. Esime anlattim o da bana hakverdi. Emrivaki yapmis annem dedi. Cocugun babasi neden gelip ilgilenmiyor ben nasil ilgileneyim calisiyorum diyor. Ikimiz de sinir olduk. Cocugun annesi neden beni arayip musaitmisiniz oglumla ilgilenebilecekmisiniz diye sorulmuyor. Gelen erkek. Esimin uzaktan akrabalari oluyomus. Ne yapacagimizi sasirdik. Esim ve bende gerginiz. Ne yapmaliyiz ya
Kavinvalide ye inat kabul etmiycem de cocuga uzuluyorum. Onun gunahi ne
Jony?aynen jony vaynen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?