Yatılı misafir...

• Konu Sahibi Konu Sahibi rujj
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Gelmek isteyenlere hevesle gelinn diyorsan, yani buraya öyle yazmışsın, tabii yazı dilinden pek anlaşılmaz ama... kimi insanlar misafir sevmez ama insanları çağırır, gelmek isteyene pek mutlu olmuş gibi gel der. Bu şekilde davranıyorsan acil olarak bırak. Çünkü bu en başta iki yüzlülük. İnsanlar ne bilsin aslında istemediğini...
Bunun yanısıra ille de gelmek isteyene bahane bul, geri çevir. 3-5 kere bahane bulursun, sonra onlar bir daha aramaz zaten.

Gelmek isteyenlere hevesle gelinn diyorsan, yani buraya öyle yazmışsın, tabii yazı dilinden pek anlaşılmaz ama... kimi insanlar misafir sevmez ama insanları çağırır, gelmek isteyene pek mutlu olmuş gibi gel der. Bu şekilde davranıyorsan acil olarak bırak. Çünkü bu en başta iki yüzlülük. İnsanlar ne bilsin aslında istemediğini...
Bunun yanısıra ille de gelmek isteyene bahane bul, geri çevir. 3-5 kere bahane bulursun, sonra onlar bir daha aramaz zaten.
Aynen katılıyorum

H

herşeyi geçtim de annenden nye şikayet ediyosun ki o seni of demeden büyütmüş derdini kahrını çekmş smdi evibe gel s ayagına beklemiş çok mu annem bnm evime gelse ayağına paspas olurum
Nerden biliyorsun beni of demeden büyüttüğünü? Aramızdaki ilişkiyi hem beni yordu demişim ne var bunda
Düşünce yapım senin gibi olsaydı Sen annenin ayağına paspas ol derdim ama belliki olamıyorsun vefat etmiş veya şartlar uygun değil demek ki..
Vicdanını benim üstümde rahatlatmaya çalışma..

Aslında benimde cocuklarlarla tatile gidesim geldi rujj,da bizede Şubat ayı için 7 gün dinlenmek istiyoruz sizin evde sakin boş bide hoş oda olsun şöyle not :saat 11 de uyandırabilirsin yemek ayrımı yapmayız teşekürler şimdiden misafirperverliğin için saygılarımla :KK5::KK28::KK68:

Yazının başındada belirttim ya çok yumuşak yüzlüyüm hayır diyemem hadi dedim sonrasında üzülüyorum ama değişmem gerek bazı arkadaşların yorumlarından kaptım bişeler :)

Bence söyle yap gelmek isteyenler birkereğine mahsus gelsinler hala dayı vs, ikinciye gelmek istedikleri zaman mazeret bulabikirsin

Aslında benimde cocuklarlarla tatile gidesim geldi rujj,da bizede Şubat ayı için 7 gün dinlenmek istiyoruz sizin evde sakin boş bide hoş oda olsun şöyle not :saat 11 de uyandırabilirsin yemek ayrımı yapmayız teşekürler şimdiden misafirperverliğin için saygılarımla :KK5::KK28::KK68:
:D haklısınız

Ayyyy!en nefret ettiğim!ben açık açık kabul etmezdim.denize sıfır bir sürü otel var!

Karakterimi bi bilseniz öyle yaparsam günlerce aklımdan çıkmaz çok çok üzülürüm sinir bozucuyum bılıyorum bu huyumu kullanıyolar zaten

O zaman hayır diyebilmeyi öğrenmek için iyi bir psikoloğa gidin. 4 seans gidip halletseniz, bir ayda masrafını çıkartır zaten.

Back
X