• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

yatılı misafirler

Yer olmadigi ortsayken yatili kalip ev sahibesini niye zor durumda birakirlarki herkesin altinda araba arti gec saatlere kadar otobus dolmus taksi de var yatili misafir olayini sevmiyorum helede yer darsa..
Baska sehirlerden gelen varsa o ayri o zamanda yere yorgan atip ustune carsaf filan idare ediyorum

Benim kendi yatagim iki kat dosekten olusuyor. Fermuarli yani. Gerci misafirim gelince onu acacak kadar yer kalmamazlik olmuyor ama olur da cok gelirlerse onu acip seriyorum 3 kisinin rahatca yatabilecegi kadar büyük. Boyle bir sey yaptırabilirsin aslinda..

Kanepelerin yetmediği yerde bende 2 adet yorgan serip üzerine nevresim serip yatırıyorum

Elyaf yorganı ikiye katla al sana mis gibi yatak.
Bu arada umarım bu misafirler yazlığınıza gelmiyodur :KK45:
valla şu an yazlık düşünecek halim yok
abim ağır bir trafik kazası geçirdi ölümden döndü .
Verilmiş sadakamız varmış

Keşke misafir geldiğinde, benim de evim de yer sıkıntısı olsa.. Benim kullandığım koltuklarım yatak olabilen cinsten olduğu için, eşimin ailesi bana sık sık misafirliğe geliyor. Çalışıyorum. O kadar zor oluyor ki.. Şimdi de eltim gelecekmiş. 2 çocukla.. Birisi 5yaşında diğeri de 1,5 yaşında. Tam çocukların yaramazlık zamanları. Ben 2 kişi eve zor sığıyorum. Misafirle, çocukla nasıl olacak bilemiyorum.. Eşim çok mutlu ama ben çok mutsuzum.. Ne yapacağım bilmiyorum..

çok geçmiş olsun. umarım abinizin sağlığı sıhati yerindedir.
Sağolun eksik olmayın .
Şu an iyi sayılır hala hastanede ama en azından yoğun bakımdan çıktı.
Travmatik sak yazıyor kayıtlarda .
Çarpıp kaçan tır şoförü nöbetçi mahkemeye çıkarıldı.
Kelimeleri yuvarlıyor her kelimenin sadece ilk hecelerini söyleyebiliyor ama gayet normal .Beyin kanaması geçirdi .

Yatılı misafir geldiğinde en çok yatıracak yer konusunda zorlanıyorum .1 tane üçlü koltuğum bir de çekyatım var .Döşek möşek yok bende .Fazla yer kaplamayacak şekilde çözüm önerilerinizi var mı arkadaşlar ?
şişme yatak

Back
X