- 26 Şubat 2019
- 4.653
- 6.771
- 158
Siz ona uyum sağlamışsınız halbuki onun size uyum sağlaması gerekiyor. Kusura bakmayın ama buna fırsat yaratıp yaratmamak da sizin elinizde. Saat 8.00 de kalkıp 13.00 e kadar hayatımın akışını değiştiremem deyip baslayacaksanız işe güce. Uyanan uyanır yatan da yatar ama kimse için evin düzeni de bozulmaz. Bu yaptiginizi terbiyesizlik olarak görecekse de görsün asıl terbiyesizlik misafir olarak gittğin evde salaonu saat 13.00 e kadar işgal etmektir. Kahvaltı yapmak için de kimse kimsenin uyanmasını beklemek zorunda değil ne öyle. öğle saatinde uyanıyorsa kalksın kendi kahvaltisini kendisi hazirlasin bir zahmet. Ben olsam biz bu saate kadar bekleyemedik kahvaltimizi yaptik, nerdeyse öglen yemegimiz yaklasti sıcak corba var getireyim isterseniz size derim. Karşimdaki insanda saygı görmediğim müddetçe saygı göstermek gibi bir zorunluluğum olduğunu düşünmüyorum açıkçası. Ama o büyük diyenler olacaktır mutlaka; zaten sıkıntı da bu bence. Büyüklerin mantiken daha olgun ve anlayışlı olmaları gerekirken sırf yaşlarından ve rollerinden dolayı yaptıkları tüm tutarsızlıklarının, saygısızlıklarının normalmis gibi karşılanması gerektiği yönündeki bakış açısını ben anlamlandıramıyorum şahsen.Esimin babasi rahatsiz hastane isleri icin annesi ve babasi bizde kaliyor.
kayinvalidem her gun oglen 1 e kadar uyuyor. Kalkiyor hemen kendine gelemezmis sonra kahvalti hazirliyorum 1-1.5 saat kahvalti yapiyor. Evde ne duzen kaldi ne bir sey 1 aydir. Salonda yatiyor o yuzden daha cok sorun oluyor.
Ben sabah 8 de kalkiyorum esim de ben de evden calisiyoruz ama saat 1 e kadar evde rahat davranamiyorum makine calistiramiyorum ses olucak diye. Allah askina misafir kaldigin evde bu kadar rahat davranilir mi?
Tv de hep ona ait sadece survivor izliyor butun gun ve gece. Kanal bile degistiremiyoruz evimden sogudum. Koca uclu koltukta kendisi oturuyor tek basina. Insan misafir kaldigi eve birazcik uyumlanmaz mi? 8 de kalksin demiyorum ama bari 10 da kalk yani![]()