- 9 Ağustos 2021
- 15.785
- 54.474
- 548
Bu uzun surecekse evlerini oraya tasisinlar benceOnlarin oldugu sehirde duzgun ozel hastane yok ondan. Istanbula gelip tedavi oluyorlar
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bu uzun surecekse evlerini oraya tasisinlar benceOnlarin oldugu sehirde duzgun ozel hastane yok ondan. Istanbula gelip tedavi oluyorlar
Vay öküz desem ayıp olacak. Sizi en iyi ben anlarım. Cok yoğunum bu sıralar diyin, kalkıp kahvaltı falan da hazirlamayin, he kayinpeder hastaymış bir zahmet kayinvalideniz kalkıp hasta esine de kendisine de hazırlasın.Esimin babasi rahatsiz o yuzden bizdeler. Ne zaman gidicek bilmiyorum. Esim kendi hazirlar diyor ama hic de yapmiyor. Bizden bekliyor. Ayrica omletsiz asla yapamazmis kahvalti. Bari kalk omletini kendin yap. 1 saat miy miy kahvalti yapiyor
Eskiden kaynanamlar misafirliğe gelirdi ayni sizin durumunuz gibi gece yatmak bilmez balkonda oturur kendine cay demler sigara icer oğluşum oğluşum diye aglardi gece su icmeye kalkardim ocagin alti yanar balkona yere salonun halisini serer cay içer ağlardı napiyon sen kalk yat niye agliyon derdim ogluma agliyom derdi agladigida benim kocam neyine agliyosa yedigi önünde yemedigi arkasinda kavgamiz yok dovusumuz yoktu mahsus yapardi sabah erken kalkardim bu ne gürültü be derdi ev benim begenmiyosan git çarşıda gez derdim çünkü yapmadigi kalmazdi bana aksam olurdu yemek yenirdi mutfagi halleder giderdim salona esim uzanir ağır işte calistigi için obur koltugada bu uzanmis bana yer yokmu nerde oturacam derdim kaynana umursamaz esim gel ayagimin dibine otur derdi bende mahsus yok ananin yanina oturacam sen calisiyon derdim sirf gitsin diye gunde 5 kere evimin tuvaletini yikiyordum kaynana yüzünden bi yemek yerdi elleri yagli yagli 10 parmak demligime dokunurdu uyuz olurdum etmedigi laf söylemediği hakaret kalmazdi en sonunda evimden ayagini kestirdimde kurtuldum vallahi cok taviz vermeyin kaynananiza basiniza çıkarEsimin babasi rahatsiz hastane isleri icin annesi ve babasi bizde kaliyor.
kayinvalidem her gun oglen 1 e kadar uyuyor. Kalkiyor hemen kendine gelemezmis sonra kahvalti hazirliyorum 1-1.5 saat kahvalti yapiyor. Evde ne duzen kaldi ne bir sey 1 aydir. Salonda yatiyor o yuzden daha cok sorun oluyor.
Ben sabah 8 de kalkiyorum esim de ben de evden calisiyoruz ama saat 1 e kadar evde rahat davranamiyorum makine calistiramiyorum ses olucak diye. Allah askina misafir kaldigin evde bu kadar rahat davranilir mi?
Tv de hep ona ait sadece survivor izliyor butun gun ve gece. Kanal bile degistiremiyoruz evimden sogudum. Koca uclu koltukta kendisi oturuyor tek basina. Insan misafir kaldigi eve birazcik uyumlanmaz mi? 8 de kalksin demiyorum ama bari 10 da kalk yani![]()
Niye taşısın salak mı ? Oğlunun evi var ya ekmek elden su gölden tavuğuna kış diyen yok . Kahvaltısı yemeği temizliği yapılıyor otel konforuBu uzun surecekse evlerini oraya tasisinlar bence
Evet canım kayınbaba yatak odasındaydi hatta yani bu hanım resmen hizmet edilsin diye evlenmiş çok üzücü yani ömrü böyle geçerNiye taşısın salak mı ? Oğlunun evi var ya ekmek elden su gölden tavuğuna kış diyen yok . Kahvaltısı yemeği temizliği yapılıyor otel konforu
aksam papatya cayi verin sakinlesip uyusun, sabah erken kalkar, bir kac gune de uykusu duzelir. ama ben olsam gunduz uyumasini tercih ederim, evde az ses olursa daha iyi calisirim. kahvaltisini hazirlamana gerek yok, sen calisiyorsun, kendi de hazirlayabilir, ekmek tost falan yapsin cok bi is degil zaten.Esimin babasi rahatsiz hastane isleri icin annesi ve babasi bizde kaliyor.
kayinvalidem her gun oglen 1 e kadar uyuyor. Kalkiyor hemen kendine gelemezmis sonra kahvalti hazirliyorum 1-1.5 saat kahvalti yapiyor. Evde ne duzen kaldi ne bir sey 1 aydir. Salonda yatiyor o yuzden daha cok sorun oluyor.
Ben sabah 8 de kalkiyorum esim de ben de evden calisiyoruz ama saat 1 e kadar evde rahat davranamiyorum makine calistiramiyorum ses olucak diye. Allah askina misafir kaldigin evde bu kadar rahat davranilir mi?
Tv de hep ona ait sadece survivor izliyor butun gun ve gece. Kanal bile degistiremiyoruz evimden sogudum. Koca uclu koltukta kendisi oturuyor tek basina. Insan misafir kaldigi eve birazcik uyumlanmaz mi? 8 de kalksin demiyorum ama bari 10 da kalk yani![]()
gözün aydın.evet biz odamiza gectik
misafir birazcik eve uyum saglamali. Kayinvalidem hic demiyor ki esim rahatsiz bir kahvalti hazirliyim ediyim yok. Kayinpederim rahatsizligindan dolayi her seyi yiyemiyor. Kadin bari der ki yiyebilicegi yemekleri yapiyim adam hasta ama hic asla. Bir kere corba yapti sanirsin 3 cesit yemek yapti saatlerce.
Disaridan yemek soylemek zorunda kaliyoruz kayinpederim de onlari yiyemiyor adam hasta yani hakli.
1 kere yemek yapicam dedi kayinvalidem gitmis soslu makarna yapmis. Keske yapmasaydi adi yemek yapti oluyor. Butun gun dizi izliyor haberlere bile bakmiyor dunyadan haberi yok.
Kayınvalide de kayınpederle aynı yatakta yatmaya başlasa konu sahibinin sorunlarının yarısı çözülür en azındanEvet canım kayınbaba yatak odasındaydi hatta yani bu hanım resmen hizmet edilsin diye evlenmiş çok üzücü yani ömrü böyle geçer
ayy yok konu sahibinin sorunları onlar bu dünyadan göçtüğünde çözülürKayınvalide de kayınpederle aynı yatakta yatmaya başlasa konu sahibinin sorunlarının yarısı çözülür en azından![]()
Kendini misafir olarak görmüyor cünkü.Esimin babasi rahatsiz hastane isleri icin annesi ve babasi bizde kaliyor.
Ben uzaktan çalışsam ailemin yanına şimdiye kadar gitmiştim..konu sahibi öylece bırakıp gitse konu sahibinin eşinin üzüleceği tek nokta anasının omlati olur benceayy yok konu sahibinin sorunları onlar bu dünyadan göçtüğünde çözülür
gerçi o zaman da görümce ve kocası gelir
yani bi insan kendini hizmetçi gibi kullandırırsaa kullanan çok bulunur
ya benim babam da hasta olsa bende evimde ağırlarım ama bunun bir sınırı vardır yahuBen uzaktan çalışsam ailemin yanına şimdiye kadar gitmiştim..konu sahibi öylece bırakıp gitse konu sahibinin eşinin üzüleceği tek nokta anasının omlati olur bence
Ben uzaktan çalışsam ailemin yanına şimdiye kadar gitmiştim..konu sahibi öylece bırakıp gitse konu sahibinin eşinin üzüleceği tek nokta anasının omlati olur bence