• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yatılı Misafirlik?

Market alısverişi yapabilirsiniz kahvaltılık sarküteri ürünleri meyve sebze vs birlikte yeriz vs diye düşünüp getirdik dersiniz
Onlarda bol bol vardir zaten ve dayim kabul etmez ayrica yolculukta basima bela etmek istemiyorum o kadar seyi kucuk bise alirim giysi vs

Gittiğiniz Zaman valiziniz filan düzgün olsun eşyalarınızı ortalıkta bırakmayın en nefret ettiğim şey o mesela . Yemek bulaşık bunlara yardımcı olun çok uzun kalmayın bu kadar yapacak başka birşey yok eliniz de boş gitmeyin

Gittiğiniz Zaman valiziniz filan düzgün olsun eşyalarınızı ortalıkta bırakmayın en nefret ettiğim şey o mesela . Yemek bulaşık bunlara yardımcı olun çok uzun kalmayın bu kadar yapacak başka birşey yok eliniz de boş gitmeyin
Evet doğru cok kalmayi planlamiyoruz birkac gun

Ben gitmem annem ve kv dışında kimsede kalmam. Ziyaret gittiğim de otelde kalırız. Gece yatma saatine kadar beraber otururuz ederiz ama yatmaya otele gideriz eşimle. Bende rahatsızlık vermek istemem hemde rahat etmem.

Onlar yanımızda ise maddi yardim kabul etmezler ama gitmeden elimize bir hediye alıp gidelim mutfak eşyası alsak olur mu?

Olur tabiki neden olmasın? Sabah uyandığınızda ben gezmeye çıkayım bi hava alayım diye çıkıp fırına gidebilirsiniz. Ben genelde öyle yaparım.

Bence pasta ya da tatlı alın giderken. Hediye olarak da ben olsam mutfak esyasını tercih etmezdim. Mesela bize birisi oyle bi hediye getirdiginde hic memnun olmuyoruz cunku mutfağımz küçük ve inanın koyacak yerimiz yok. Onun yerine bebege hediye alabilirsiniz bence. Biz cocuklr bi yere gittigimizde çocuğa bir seyler alıp gidiyoruz en uygunu o oluyor. Kıyafet ya da oyuncak tarzı, hem cok seviniyor cocuklar.

Back
X