- 16 Eylül 2017
- 219
- 63
- 13
- Konu Sahibi papatyalitac
Cok samimiyiz ama alayım yine de hic vaktim olmadi marketten tatli vs alirimEvet bence ayip :)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Cok samimiyiz ama alayım yine de hic vaktim olmadi marketten tatli vs alirimEvet bence ayip :)
Onlarda bol bol vardir zaten ve dayim kabul etmez ayrica yolculukta basima bela etmek istemiyorum o kadar seyi kucuk bise alirim giysi vsMarket alısverişi yapabilirsiniz kahvaltılık sarküteri ürünleri meyve sebze vs birlikte yeriz vs diye düşünüp getirdik dersiniz
Olabilir sagolun peki evin icinde nasil yardim edeyimPastaneden çayın yanına atıştırmalıklar ,bebeğe kıyafet alabilirsiniz .
O zaman pike/nevresim takımı gibi bişeyde olabilirOnlarda bol bol vardir zaten ve dayim kabul etmez ayrica yolculukta basima bela etmek istemiyorum o kadar seyi kucuk bise alirim giysi vs
Bilmiyorum ya ben her gittigim yere bise gotururum huy bendeki..:)Cok samimiyiz ama alayım yine de hic vaktim olmadi marketten tatli vs alirim
Evet onlar her geldiklerinde bişe alip gelirler bende onlara alayimBilmiyorum ya ben her gittigim yere bise gotururum huy bendeki..:)
Evet doğru cok kalmayi planlamiyoruz birkac gunGittiğiniz Zaman valiziniz filan düzgün olsun eşyalarınızı ortalıkta bırakmayın en nefret ettiğim şey o mesela . Yemek bulaşık bunlara yardımcı olun çok uzun kalmayın bu kadar yapacak başka birşey yok eliniz de boş gitmeyin
mesela o sofrayı topluyorsa siz bulaşıkları halledersiniz. Ufak ufak yardımcı olursunuz o iş yaparken siz oturmayın yeterli bence .Olabilir sagolun peki evin icinde nasil yardim edeyim
Bak arkadas demis havlu diye.. kalici olabilir hem ise yarar.Evet onlar her geldiklerinde bişe alip gelirler bende onlara alayim
Evet havlu alayim o gun carsida cok minnos vardi alayim onlardanBak arkadas demis havlu diye.. kalici olabilir hem ise yarar.
Sagolun yardimci olurum her istemesela o sofrayı topluyorsa siz bulaşıkları halledersiniz. Ufak ufak yardımcı olursunuz o iş yaparken siz oturmayın yeterli bence .
Ev islerinde de yardim ederimBak arkadas demis havlu diye.. kalici olabilir hem ise yarar.
Tamam yeterli iste bunlar daha napcan:)Ev islerinde de yardim ederim
Onlar yanımızda ise maddi yardim kabul etmezler ama gitmeden elimize bir hediye alıp gidelim mutfak eşyası alsak olur mu?
Evet olabilir cok sagolunOlur tabiki neden olmasın? Sabah uyandığınızda ben gezmeye çıkayım bi hava alayım diye çıkıp fırına gidebilirsiniz. Ben genelde öyle yaparım.