• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yatılı Misafirlik?

Bu tamamen karsinizdaki kisilere bagli.

Onlarin tutumundan az cok anlayamiyor musunuz?

Bir cok kisi islere yardim edin cay servis bulasik gibi diyecektir.
Bense aksine bu durumda cok rahatsiz olurum.
Hane halki degil misafirsiniz. Misafir misafirligini bilsin yeter. Ne demek cay bulasik mulasik? Agirlayamayacagim misafiri neden cagirayim?

Yalniz su nokta onemli;
Sizi dayiniz mi cagirdi yengeniz mi?
Yengeden direkt teklif gelmesiyse ne yaparsaniz yapin o evde yuksunuz.
Yenge kendisi cagirdiysa yiyin icin eglenin sefaniz olsun. Misafirsiniz. Neden is yapasiniz?

Alin mini hediyelerinizi gidin
Evet ama samimiyiz o da bize gelince hemen ev islerinde bulasik toparlama yardimci olur bende gidince cok fazla isine karismam ama sofrayı kurarken yardim ederim sofrayi toplarken cay ikrami yaparken sorarim yardim edilecek var mi gel sende caylari gotur vs der zaten ya da sen bebege bak ben bulasiklari makineye dizerim derim kabul eder genellikle

Sanirim yatili misafir derken sehir disina cikacaksiniz degil mi
Uzak mesafe bir yere gidiyorsunuz yani..

Eger oyle ise gidip giderken matket alisverisi mantikli olmaz....yemek kek borek tarzi da olmaz kesinlikle bence...

En iyisi ve mantiklisi kiyafet almak..bir kac parca hediye alin verin...

Birde kac gun kalacaksiniz...oraya gittiniz zaman da misal markete pazara ara da siz gidersiniz....en basiti bakkala gider aburcubut alirsiniz....
Yada ne bileyim markete cikar bir kilo kiyma et yada tavuk alirsiniz...
Bir iki meyva alirsiniz....illaki evden cikarsiniz disariya..yakinlarda sizin de ogrendiginiz market vardir...sabah ekmek almaya siz cikarsiniz cikmiskken kahvaltilik alirsiniz
O zaman ayip da olmaz.....

Bende kesinlikle yatili kalmakta nrahatsiz olurdum..
Giderken hem bir kac parca ufak tefek hediyep alin..
Hemde orada kaldigim zaman zarfinda pazar market bakkal alisverisinde onlarin haberi olmadan mutlaka temel bir kac ihtiyaci ksrsilardjm
Evet gitmeden elime bir hediye alacağim gidince o da market alisverisine vs yardimci olurum cok kalmayi planlamiyorum orda akrabalarimiz var onlari ziyaret edip gelirim

Back