- 1 Ekim 2010
- 21.740
- 53.886
- 798
- Konu Sahibi nomunomuchua
-
- #7.961
Boza ya ucucaz ya iflas bayragi cekicez.
Ben gecen martta borsa cokusunde gozum kapali kagit aldim hahahaha ne varsa aldim 500 tl lik.
En dusugunu 1800e bozdum
Ama coin soyut geliyor. Yarin yok deseler muhattabimiz kim onu bile bilmiyorum. Bunu o kadar almadim o yuzden
Kizlaaar
Aslinda dun bakicaktim dun basima gelenler amanin
Sabah biraz hasta kalktim daha dogrusu pazar cok halsizdim annemde rahatsizdi dun ise geldim ilac aldim ztn testte birsey cikmaz dedi postaladi annemi aradim cok fenaydim dedi zor nefes aliyor 184 u aradim yonlendirdim birakip gitmisler isten ciktim annemi hastahaneye goturdum eve geldim bayildim sonuc negatif bugun evdeydim hic kalkamiyorum titriyorum ilaclar ise yaramadi ama yinede iciyorum ztn cogunlukla uyuyorum o arada dusmus ama bazilarinda kara gectim yer degistiricem biraz aklim yerine gelse isim var
Normal doğum yapabildinmi peki? Yaptıysan iki tur sil şu yerleri Allah aşkına coinde artar belki silinceben de kendımı temızlıge verdım
ellerımle yerlerı sılcem hahhah en son hamıleyken normal dogumu kolaylastırır demıslerdı o zaman ellerımle yer sılmıstım bı de sımdı
dusun durumumu hahah:)
Normal doğum yapabildinmi peki? Yaptıysan iki tur sil şu yerleri Allah aşkına coinde artar belki silince
Dash alıp kemerleri bağlayın akşam uçuşa geçiyoruz yazan senmiydinmıllet burayı takıp edıp soyle dıyor zaten "dash aldılar bugun asla almayın, bı tanesı xrp aldı sakın sakın uzak durun" hahaha
Silme ozaman işe yaramamış dahada düşeray mesajın devamını yazacaktım olmadı
sezeryan oldum 40 artı 3 hahahhaha
Dash alıp kemerleri bağlayın akşam uçuşa geçiyoruz yazan senmiydinParaşütü açalım bence çakılıyoruzzzzz
aynen bendım bendım hahhha
bence bana parasut falan da vermeyın dırek cakılayım kafamın uzerıne anca o paklar benı hahhahah
İşte bazen azla yetinmek gerek bende biraz kar yapınca satmadım şimdi sürünüyorumSen misin 2280 gorup satmayan hahah
Sen misin 2280 gorup satmayan hahah
Ahahaha:) yesa yaa ben de aynı şeyi yaptım ilk doğum öncesi ve benim ki de 40 ta sezeryanla doğdu. Öyle böyle silmedim hem deay mesajın devamını yazacaktım olmadı
O da mi gol değil beeay mesajın devamını yazacaktım olmadı
Çok yaşayın emi
Kızlar coin topluyor gibi insallah lütfen
Toparlıyoruz azıcık dur bakalımBoza ya ucucaz ya iflas bayragi cekicez.
Ben gecen martta borsa cokusunde gozum kapali kagit aldim hahahaha ne varsa aldim 500 tl lik.
En dusugunu 1800e bozdum
Ama coin soyut geliyor. Yarin yok deseler muhattabimiz kim onu bile bilmiyorum. Bunu o kadar almadim o yuzden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?