Birimizin ağzından da hayırlı bir haber çıkmadı kızlar gelin ağlaşalım hahahah

Coinler üç kuruşluk hadi neyse de altından tersteyim, pazartesi kaza yaptım, yaptığım iş başvurusu olumsuz sonuçlandı, önemli bi sınava hazırlanıyorum ondan da çakacam gibi geliyor, herşey niye böyle tepetaklak

Canın sağolsun Mihailcim. Altının vakti var bence. Sınava vakit var. Ben bir ayda dil sınavını verdim. Günde 15 saat felan çalışarak psi psi kopatım

Canın sağolsun Mihailcim. Altının vakti var bence. Sınava vakit var. Ben bir ayda dil sınavını verdim. Günde 15 saat felan çalışarak psi psi kopatım
Valla çoluk çocukla öyle çalıştıysan helal nobaharim büyük saygı duydum :)) aman ne biliyim sabah uyandım ilk aldığım mail "başvurunuz olumsuz hayatta başarılar" minvalinde bişey olunca hayatımda ters giden herşey film şeridi gibi loop şeklinde başa sarıp duruyor kafamda :)) istediğim de bir işti o yüzden üzüldüm, hayırlısı olsun bakalım.

Nasip Mihailim benim de istediğim biçok iş oldu ama hepsinde türlü çeşit musibetlerle uğraşmak zorunda kaldım. Prestij/ek gelir falan güzel ama huzurdan ötesi yok gerçekten.

ben o çalışmayı 1.ye hamileyken yapmıştım. Almanca’yı geçen yaz küçük sırtımda, büyük de eteğimde yapışıkken verdim. 3.dili nasıl vereceğimi merak ediyorum

Öyle tabi ki nobaharim, doğru söylüyorsun. Normalde ben de hayırlısı buymuş kafasında biriyim, geriye dönüp baktığımda da genelde öyle olur, mesela bu işe biraz mecburiyetten başlamıştım ama çok mutlu ve huzurlu oldum. Sadece üst üste terslikler yaşayınca bazen demoralize oluyor insan işte, biraz zaman lazım bana birkaç güne geçer bu biliyorum. Tabi coinler ve altın terste kalmaya devam eder bu sürede ama bana koymaz sadece

Hayırdır canım ne kazası yine bişeymi oldu?sen kamuda değilmiydin,başka kuruma geçmekmi istiyordun yoksa özel sektöremi?altın yükselmeye başladı artık yavaş yavaş yükselir,ne zaman aldın bilmiyorum ama.Sınav içinse olumlu düşün daha doğmamış çocuğa don biçme, elinden geleni yap geçersin geçemezsende kısmet

Vayy dilmi biliyorsun?sen ne iş yapıyordun?yurtdışında yaşıyordun dimi

Kamudayım canım, a grubunda her kurum ayrı ilan açıyor ya onlardan birine başvuru yapmıştım nasip artık. Geçen ptesi kaza yapmıştım şükür büyük sıkıntı yok.

Aynen öyle olursa olur olmazsa da sağlık olsun, şu aralar değişiklik olsa iyi olurdu hayatımda diyordum belki de ondan hayal kırıklığına uğradım neden herşey ters gidiyor diye geçer birkaç güne.

Geçen hafta servis çarpmıştı onu biliyorum, pazartesi kaza yaptım deyince dedim yeni mi Allah korusun.Bak şöyle düşün, en azından başvuru yapma şansın var bende kamudayım ama istediğim yere geçme şansım yok, varsada o şans bende yok anladın sen onu o kadar bunaldımki prim günümü doldurunca emeklilik talebinde buluncam.O zamana kadar finansal özgürlüğüme kavuşmak istiyorum.Daha önce kavuşsam bir dakika düşünmem.Son 3 yıldır bunu düşünüyorum, istifa edip kendi işimi kuracaktım ama malesef önce 2018 deki devalüasyon yüzünden bizim sektör durdu, tam toparlanıyor dedik bu seferde virüs çıktı.2017 den beri öyle çok üstüste kötü şeyler yaşadım, nelerle sınandım bir bilsen.Günün sonunda sevdiklerim sağ, sağlığım yerinde şükür, yaşananlarada hamd olsun.Inan sağlık en önemlisi gerisi her türlü düzeliyor

Ben de prensip olarak başvuru yapmadan önce birilerini araya sokmaya karşı olduğumdan (allah öylesini nasip etmesin inş) genelde mülakatlardan elenirim pek de üzülmem bu duruma açıkçası, demek ki liyakata önem vermeyen bi yer girsem de mutlu olmazdım falan diye avunurum :)) bu sefer şehir değişikliği yapasım vardı o yüzden üzüldüm biraz, belki de böylesi hayırlıdır. Ya böyle yazınca sanki başıma allah korusun felaketler gelmiş gibi oldu yoksa ben şartlarımın farkındayım, hamdolsun ailem de ben de sağlıklıyız iyi bir işim var.

Hayatta zorluklarla sınanmak insanı o dönem güçten düşürse de sonradan insanın hayattan aldığı tatmini artırıyor, sağlıklı olmanın huzurlu olmanın kıymetini anlıyorsun değil mi. Ki hiçbir şeye değişilmez bu ikisi. İnşallah senin de sınandıkların geride kalmıştır artık

Vayy dilmi biliyorsun?sen ne iş yapıyordun?yurtdışında yaşıyordun dimi
Hepsi de tam değil ama az buçuk biliyorum diyim English, Deutsch, اللعة العربية.. sonuncu benim muradım, inşallah gerçekleşir

canım ben yurtdışına resmi görevle çıktım, öğretmenim. Görevim bitti ama eşiminki devam ediyor, o da bu sene son ama uzasın diye dua ediyorum. Amin deyin lütfen

Allah kalbini ferahlatsın senin de yuppicim, kolay kolay olsun işlerin inşallah

İnşallah gönlüne göre olur canım.Madem memnunsun oralarda kalmak için bir şansın yok mu?Amin inşallah Allah hepimizin işlerini yoluna koysun

Canım, hayatımızda gelişen iyi bişeyin etkisi 1x iken, kötü yanda olumsuz bişeyin etkisi 5x imiş..bence şu anki halin bundan..geçecek, sana iyi gelecek, yoğun meşgul edecek şeylere yönel

bak ben de işyerinde acayip stresliyim, coine yöneldim..daha da streslendim Allah sonumu hayır etsin

İnşallah gönlüne göre olur canım.Madem memnunsun oralarda kalmak için bir şansın yok mu?Amin inşallah Allah hepimizin işlerini yoluna koysun
Yok canım, uzun süreli kalmak da istemem açıkçası. Bi ara zorlayayım dedim şansımı ama şimdi zorlamaya değer görmüyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…