Evet kızlar.
Hava yolu şirketim tavana kilitledi bugün
187 TL kar ettim sattım.
Tekrar aldım.
Şuan iki ayrı bankada aynı hissem 300 TL civarında karda.
Cimentomu sattım.
380 TL civarı kar vardı attım cebe.
Plastik firmam kap gelmesine rağmen zarardayim.
Bakalım neler olacak.
Alcar da zarar yazdı bugün.
Bugün borsa pert idi.
Parası olan güzel topladı.

Belediyenin bana vermis oldugu yetkiye dayanarak seni müdür yapiyorum.

Dun pegasus alman nokta atisi olmus

Helal olsun bereketli olsun darısı başımıza insallah

Ceyceyimmm altina baktin mi? Ben bugun hic bakamadim. Hisse de alamadim aslinda guzel al sat yapilirdi bugun.
Ben 4 saat veterinerdeydim. Kizlardan biri hamile bizim...
Kedilerin asilari falan derken...
10 cocuklu kadinim, zor oluyor

Bugün sasa yine taban olmuş investing sildim çok bakmıyorum hayata küstürdü resmen beni kalan paramla araba mı yükseltixem borsa benim gibi küçük yatırımcıyı kaybetti. Ben kaybetmedim onlar kaybetti
altın al koy köşeye durumlar kötüye gidiyor.nakitte para tutmak lazım elde.arabayı evi dükkanı ha deyince satamıyorsun lazım olunca.ölücüler üşüşüyor tepemize hemen

Ceyceyimmm altina baktin mi? Ben bugun hic bakamadim. Hisse de alamadim aslinda guzel al sat yapilirdi bugun.
bugün parayla hiç ilgilenmedim çocuğun 8 dersi vardı.onlar bitince dışarı attık kendimizi.markete gittik dönerken arabanın önüne acılı bakan bir sokak köpeği geçti.öleee bakıştık bir süre.benim kız açtır bu ekmek verelim dedi.ekmeğin birini inip önüne koyduk ama yüzüne bile bakmadan tin tin yürüdü gitti.fakatttt 10 saniye sonra onlarca kuş ekmeklere saldırdı.gören kuş geldi gören kuş geldi.kapış kapış yedilerr.bunda da vardır bir hayır

Köpeklerin cinsi ne portakalım
Kedileri de severim allahın yarattığı hayvancıklar sonuçta Ama ben tam anlamıyla dog personnn aşığım köpeklere

Beğenmemiştir et bilem yok diye

Kedileri de severim allahın yarattığı hayvancıklar sonuçta Ama ben tam anlamıyla dog personnn aşığım köpeklere

Benimde köpüsüüm vaaar kendini insan saniyor
Bugun gezmeye gitmek yerine kurutulmus dana girtlak yemeyi tercih etti

Tülay kök diye bi youtuber psikolog var instada da takip ederim. Şimdi iki tane yavru köpeği var manyak gibi storylerini izleyip o köpekleri seviyorum

Benimde köpüsüüm vaaar kendini insan saniyor
Bugun gezmeye gitmek yerine kurutulmus dana girtlak yemeyi tercih etti
Yaa ne güzel seninki ne? Bizde kangal var kuzusum benim
Hakkaten tavırları insanı çok güldürüyor, insan gibi hareketleri var, bi de kandırmaya çalışıyolar falan

kedileri efsane güzel ama.böyle zenginn zenginn parlak tüyleri var ne yediriyorsa artık onlara parıl parıl parlıyorlar

Yaa ne güzel seninki ne? Bizde kangal var kuzusum benim
Hakkaten tavırları insanı çok güldürüyor, insan gibi hareketleri var, bi de kandırmaya çalışıyolar falan

Galiba tosya finosu
Bembeyaz orta boy cirkefmi cirkef bir kiz
Ama bana hic hirlamadi zorlamadi ustume gelmedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…