- 30 Aralık 2009
- 24.063
- 97.447
- 1.123
- Konu Sahibi nomunomuchua
-
- #8.001
Evet kızlar.
Hava yolu şirketim tavana kilitledi bugün
187 TL kar ettim sattım.
Tekrar aldım.
Şuan iki ayrı bankada aynı hissem 300 TL civarında karda.
Cimentomu sattım.
380 TL civarı kar vardı attım cebe.
Plastik firmam kap gelmesine rağmen zarardayim.
Bakalım neler olacak.
Alcar da zarar yazdı bugün.
Bugün borsa pert idi.
Parası olan güzel topladı.
Ama yalnız değilsin ben de varım hatta kimler yok kiValla coinden nasil dipteyim bi bilsen ahahhahaha
he gurban heeeeeeEst-ce que tu parles le français?
Ich kann ein bisschen Deutsch sprechen
Helal olsun bereketli olsun darısı başımıza insallahEvet kızlar.
Hava yolu şirketim tavana kilitledi bugün
187 TL kar ettim sattım.
Tekrar aldım.
Şuan iki ayrı bankada aynı hissem 300 TL civarında karda.
Cimentomu sattım.
380 TL civarı kar vardı attım cebe.
Plastik firmam kap gelmesine rağmen zarardayim.
Bakalım neler olacak.
Alcar da zarar yazdı bugün.
Bugün borsa pert idi.
Parası olan güzel topladı.
bendensinnnMerhaba
Ben 2 hisseden zarardayım
Coinden daha da zarardayım
Hahaah:)
bendensinnn
altın al koy köşeye durumlar kötüye gidiyor.nakitte para tutmak lazım elde.arabayı evi dükkanı ha deyince satamıyorsun lazım olunca.ölücüler üşüşüyor tepemize hemenBugün sasa yine taban olmuş investing sildim çok bakmıyorum hayata küstürdü resmen benikalan paramla araba mı yükseltixem borsa benim gibi küçük yatırımcıyı kaybetti. Ben kaybetmedim onlar kaybetti
bugün parayla hiç ilgilenmedim çocuğun 8 dersi vardı.onlar bitince dışarı attık kendimizi.markete gittik dönerken arabanın önüne acılı bakan bir sokak köpeği geçti.öleee bakıştık bir süre.benim kız açtır bu ekmek verelim dedi.ekmeğin birini inip önüne koyduk ama yüzüne bile bakmadan tin tin yürüdü gitti.fakatttt 10 saniye sonra onlarca kuş ekmeklere saldırdı.gören kuş geldi gören kuş geldi.kapış kapış yedilerr.bunda da vardır bir hayırCeyceyimmm altina baktin mi? Ben bugun hic bakamadim. Hisse de alamadim aslinda guzel al sat yapilirdi bugun.
Ben 4 saat veterinerdeydim. Kizlardan biri hamile bizim...
Kedilerin asilari falan derken...
10 cocuklu kadinim, zor oluyor
Köpeklerin cinsi ne portakalımCeyceyimmm altina baktin mi? Ben bugun hic bakamadim. Hisse de alamadim aslinda guzel al sat yapilirdi bugun.
Ben 4 saat veterinerdeydim. Kizlardan biri hamile bizim...
Kedilerin asilari falan derken...
10 cocuklu kadinim, zor oluyor
Beğenmemiştir et bilem yok diyebugün parayla hiç ilgilenmedim çocuğun 8 dersi vardı.onlar bitince dışarı attık kendimizi.markete gittik dönerken arabanın önüne acılı bakan bir sokak köpeği geçti.öleee bakıştık bir süre.benim kız açtır bu ekmek verelim dedi.ekmeğin birini inip önüne koyduk ama yüzüne bile bakmadan tin tin yürüdü gitti.fakatttt 10 saniye sonra onlarca kuş ekmeklere saldırdı.gören kuş geldi gören kuş geldi.kapış kapış yedilerr.bunda da vardır bir hayır
Köpeklerin cinsi ne portakalım
Kedileri de severim allahın yarattığı hayvancıklar sonuçtaAma ben tam anlamıyla dog personnn aşığım köpeklere
Yaa ne güzel seninki ne? Bizde kangal var kuzusum benimBenimde köpüsüüm vaaar kendini insan saniyor
Bugun gezmeye gitmek yerine kurutulmus dana girtlak yemeyi tercih etti
Beğenmemiştir et bilem yok diye
kedileri efsane güzel ama.böyle zenginn zenginn parlak tüyleri var ne yediriyorsa artık onlara parıl parıl parlıyorlarKöpeklerin cinsi ne portakalım
Kedileri de severim allahın yarattığı hayvancıklar sonuçtaAma ben tam anlamıyla dog personnn aşığım köpeklere
Zengin kedisi hakedileri efsane güzel ama.böyle zenginn zenginn parlak tüyleri var ne yediriyorsa artık onlara parıl parıl parlıyorlar
Yaa ne güzel seninki ne? Bizde kangal var kuzusum benim
Hakkaten tavırları insanı çok güldürüyor, insan gibi hareketleri var, bi de kandırmaya çalışıyolar falan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?