- 20 Ocak 2010
- 49.691
- 195.079
- 1.123
- 44
- Konu Sahibi nomunomuchua
-
- #8.081
Oha ne zayif benimde boyum 68 69. 68 e düstüm en çok baya baya zayıftim ya 54 olsa yok olurum ben1,68-54 ama basenli olandan
Insallah hep birlikteEvet her yatırım şeklini deniyorum. birgün zengin olacağım inş umudum var
Eniştemizin alt yapısı vardır ama, neyi nasıl yaptığını bilerek yapıyordur biz öyle migünlük al sat insan da sinir psikoloji bırakmıyor.eşim borsa dışında çok sakin neşeli bir adamdır.ama o ekranın karşısına oturunca içinden bir canavar çıkıyor.kazanınca sevinci sevinç.ama kaybedince yanına yaklaşılmıyorr o derece.mesai yapar gibi sabah 9 akşam 6.30 aynı sandalyede ekran takip ediyor.değer mi acaba.bence değmezz
ben hiçç kiloma değinmeyeyim o zaman.son 2 yılda aldım hareketsizlikten ve ilaçlardan.kortizon çok kilo aldırıyor.69 a kadar çıktım şimdi 64 oldum hedefim 58.boy da cüceden halliceKoca boğazlı bir sanayici olarak büyük sınavlar veriyorum ceyceyim bu kiloda kalmak için, bakın bu bir azim hikayesidir
Ondan bi tık bende istiyorum eridi gittiler eşim baZen ellerimin arasindan kayboluk gittiler diyorBen de popo veren varsa istiyorum
Oda birsey mi benim mal lusime et tavu veriyorum pecete üstünde mesela biz yemek yerken canın ceker diye bir kokluyor üstünü örtmeye çalısiyor sanarsin pohçok değisik bir kedi sebze çorbası yoğurt çorbası bayıliyor et tavuk yemiyor yas mama yemiyor kuru mama yiyor birtek isime gelmiyor değil
Oha ne zayif benimde boyum 68 69. 68 e düstüm en çok baya baya zayıftim ya 54 olsa yok olurum ben
yok ozaman bu şekilde al sat yapamaz.çok yoğum bir birimde işi.şehirlerarası ve yurtdışı işlere de gönderiyorlar .mümkün değilEniştemizin alt yapısı vardır ama, neyi nasıl yaptığını bilerek yapıyordur biz öyle mibi de şu dönemde borsada işlem yapması iyi değil mi akşama kadar kukumav kuşu gibi aynı evde ne yapacaksınız, uğraş lazım :))
Tam zamanlı işe başlasa bu kadar yoğun yapamaz eşin muhtemelen değil mi
Boya takıntısı olan aramasın orijinal sarışınımdırArabalarda oluyor ya ilanlara 1 değişen var, keyfe keder boyalı ,dosta gider yazıyorlar yaa
Yaaa onu hamile ve emzirirken nasıl yaşadım:/ annem emzirirken memelerimi gördüğünde şok geçirmiştikafamdan büyüktü ciddi ciddi.
Mihail Zoscenko ve benim aldığım kilolar da memeye gittiği için ödüm kopuyor kilodan:/
at at at at at at at at at atFotograf atcaktim vazgectimmm
Linc yerimmm
At, 10 dk ya kaldır geriFotograf atcaktim vazgectimmm
Linc yerimmm
sitenin en saf dürüstlerindendim de elime ne geçti.aramızda kalsın soran olursa beni boy 1.76 kilo 54 uzun kumral saç derin masmavi gözlerrr.altımda jeep boğazda yalıı.kolumda fabrika sahibi kocaaa.Boya takıntısı olan aramasın orijinal sarışınımdır
yüze bir maske koy öyle at.öyle onlarca resim atan arkadaşım oldu burada.ama yüz olmadığından yolda görsem tanımam tabiki deHahahaha zannetiginiz kadar guzel degilim o yuzden atmicam hahaha
Hahaha ben de sarışın değilim zaten espri yerine varsın diye dedim ama yalandan kim ölmüş değil misitenin en saf dürüstlerindendim de elime ne geçti.aramızda kalsın soran olursa beni boy 1.76 kilo 54 uzun kumral saç derin masmavi gözlerrr.altımda jeep boğazda yalıı.kolumda fabrika sahibi kocaaa.edit:yeni profilimi iyi ezberleyin de açık vermeyelimmm
sitenin en saf dürüstlerindendim de elime ne geçti.aramızda kalsın soran olursa beni boy 1.76 kilo 54 uzun kumral saç derin masmavi gözlerrr.altımda jeep boğazda yalıı.kolumda fabrika sahibi kocaaa.edit:yeni profilimi iyi ezberleyin de açık vermeyelimmm
Biz hepimiz çok güzeliz bi kere portakalımHahahaha zannetiginiz kadar guzel degilim o yuzden atmicam hahaha
ay onu unutmuşumm kolumda hermes ler diorlar .Cantalar nerde cantalar
Atsana kız ben attım nasıl kendimiFotograf atcaktim vazgectimmm
Linc yerimmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?