Eniştemizin alt yapısı vardır ama, neyi nasıl yaptığını bilerek yapıyordur biz öyle mi bi de şu dönemde borsada işlem yapması iyi değil mi akşama kadar kukumav kuşu gibi aynı evde ne yapacaksınız, uğraş lazım :))

Tam zamanlı işe başlasa bu kadar yoğun yapamaz eşin muhtemelen değil mi

Koca boğazlı bir sanayici olarak büyük sınavlar veriyorum ceyceyim bu kiloda kalmak için, bakın bu bir azim hikayesidir
ben hiçç kiloma değinmeyeyim o zaman.son 2 yılda aldım hareketsizlikten ve ilaçlardan.kortizon çok kilo aldırıyor.69 a kadar çıktım şimdi 64 oldum hedefim 58.boy da cüceden hallice

Balkonda tanerde izgara yapiyoruz asagidan miykmiykmiyk asla susmuyor
Bitince sesleniyor
Annemin elinden peynirli pogaca yemisligi var ama misafir evinde sebze yiyen cocuklar gibi
Birde sey yegenime odul mamasi veriyoruz kendi yemeye calisiyor otekide o yemesin diye agliyor

yok ozaman bu şekilde al sat yapamaz.çok yoğum bir birimde işi.şehirlerarası ve yurtdışı işlere de gönderiyorlar .mümkün değil

Esimin teyzesi yetti canima beni hastahaneye goturun kestircem diye agliyordu

Boya takıntısı olan aramasın orijinal sarışınımdır
sitenin en saf dürüstlerindendim de elime ne geçti.aramızda kalsın soran olursa beni boy 1.76 kilo 54 uzun kumral saç derin masmavi gözlerrr.altımda jeep boğazda yalıı.kolumda fabrika sahibi kocaaa. edit:yeni profilimi iyi ezberleyin de açık vermeyelimmm

Hahaha ben de sarışın değilim zaten espri yerine varsın diye dedim ama yalandan kim ölmüş değil mi

Cantalar nerde cantalar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…