Meme önemli ama beni ezikliyorlar bdv de ühüüı dombik dedi bana

Sadece yememezlik etmez koklar sana bakar doner arkasini isine gucune gider bu nasil mama kadin der gibi
Oda birsey mi benim mal lusime et tavu veriyorum pecete üstünde mesela biz yemek yerken canın ceker diye bir kokluyor üstünü örtmeye çalısiyor sanarsin poh çok değisik bir kedi sebze çorbası yoğurt çorbası bayıliyor et tavuk yemiyor yas mama yemiyor kuru mama yiyor birtek isime gelmiyor değil

günlük al sat insan da sinir psikoloji bırakmıyor.eşim borsa dışında çok sakin neşeli bir adamdır.ama o ekranın karşısına oturunca içinden bir canavar çıkıyor.kazanınca sevinci sevinç.ama kaybedince yanına yaklaşılmıyorr o derece.mesai yapar gibi sabah 9 akşam 6.30 aynı sandalyede ekran takip ediyor.değer mi acaba.bence değmezz

Hele uyurken yerlestirememek
Yaaa onu hamile ve emzirirken nasıl yaşadım:/ annem emzirirken memelerimi gördüğünde şok geçirmişti kafamdan büyüktü ciddi ciddi.
Mihail Zoscenko ve benim aldığım kilolar da memeye gittiği için ödüm kopuyor kilodan:/

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…