- 20 Ocak 2010
- 49.691
- 195.080
- 1.123
- 44
- Konu Sahibi nomunomuchua
-
- #8.061
Yaaa küçüğü çok sırıtmaz ama büyüğü çok fena gerçekten:/ kıyafet seçimi çok zor oluyordu. Emin ol daha fena büyüğü:/
1,68-54 ama basenli olandanboy kilo alalımmm ?
Tesekkür ederimHoşgeldin
Meme önemliBu topik cok enteresan.
Kimse kimseye calisma calismama muhabbeti uzerinden sen eziksin demiyor.
Kadinlar cok bilincli.
Calisan calismayan herkes kendi ekonomisini yonetiyor.
Cogunluk hayvan seviyor.
Arada bibiyle ben meme konusmaya basliyoruz o kadar hahaha
Haber verseydin keşke yaaa alırdım 1kg yağınıEvet 2 kg ye yakin yag aldirdim ben memelerden
Simdi boyutu iyi ama sekli kotu kaldim yine bi operasyonum olucam.
Meme önemliama beni ezikliyorlar bdv de ühüüı dombik dedi bana
Oda birsey mi benim mal lusime et tavu veriyorum pecete üstünde mesela biz yemek yerken canın ceker diye bir kokluyor üstünü örtmeye çalısiyor sanarsin pohSadece yememezlik etmez koklar sana bakar doner arkasini isine gucune gider bu nasil mama kadin der gibi
Haber verseydin keşke yaaa alırdım 1kg yağınıBenimkiler et ve deri yağsız kıyma gibi yağ lazım bana
de gettt gözüme gözükme.bir de kilom basenim var yazmışşş.1,68-54 ama basenli olandan
Kilon gayet iyi boyuna göre1,68-54 ama basenli olandan
Popo kendime kadar ama dur bakalım bir fazlalık verecek olan çıkar belki beklemede kalBen de popo veren varsa istiyorum
İşte lily sabri ablaya dadandım bu aralar, nisayla challenge yaparız belki :))Kilon gayet iyi boyuna göreYağ yakıcı egzersizle erir basenler
Hoşgeldin sende bizdenmissinİyi akşamlar herkeseGeyikliGece sağolsun önerisiyle aranıza katılmak istiyorum. Zira Altından, dövizden ve borsadan yeterince zararım var çabuk uyum sağlarım inş.
Off keşke lego gibi olsaydı bedenimiz ben popo verirdim sen de bana memeBen de popo veren varsa istiyorum
günlük al sat insan da sinir psikoloji bırakmıyor.eşim borsa dışında çok sakin neşeli bir adamdır.ama o ekranın karşısına oturunca içinden bir canavar çıkıyor.kazanınca sevinci sevinç.ama kaybedince yanına yaklaşılmıyorr o derece.mesai yapar gibi sabah 9 akşam 6.30 aynı sandalyede ekran takip ediyor.değer mi acaba.bence değmezzBenim bakış açım da bu şekilde doktorum, yani al-sata çok girersek sonu yok onun, dışarıda hayat var ekrandan kalkmak lazım
Edit: birkaç sektöre böldüm, alkim, aygaz, vesbe, egeen, thy gibi kağıtları atacam köşeye inş, bakalım olacak mı
Yaaa onu hamile ve emzirirken nasıl yaşadım:/ annem emzirirken memelerimi gördüğünde şok geçirmiştiHele uyurken yerlestirememek
Koca boğazlı bir sanayici olarak büyük sınavlar veriyorum ceyceyim bu kiloda kalmak için, bakın bu bir azim hikayesidirde gettt gözüme gözükme.bir de kilom basenim var yazmışşş.
Evet her yatırım şeklini deniyorum. birgün zengin olacağım inş umudum varHoşgeldin sende bizdenmissin
Arabalarda oluyor ya ilanlara 1 değişen var, keyfe keder boyalı ,dosta gider yazıyorlar yaaOff keşke lego gibi olsaydı bedenimiz ben popo verirdim sen de bana meme
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?