- 10 Nisan 2014
- 43.983
- 116.744
- 798
- Konu Sahibi nomunomuchua
-
- #8.041
o da bir yatırım sayılır geleceğe dairVe başlığımız "Yatırımdan hiç anlamıyorum"
Yaa meme olayını ben kaçırdım:)Bu topik cok enteresan.
Kimse kimseye calisma calismama muhabbeti uzerinden sen eziksin demiyor.
Kadinlar cok bilincli.
Calisan calismayan herkes kendi ekonomisini yonetiyor.
Cogunluk hayvan seviyor.
Arada bibiyle ben meme konusmaya basliyoruz o kadar hahaha
Muhabbete katilabilirmiyim
valla ben de şaşıyorum maşallahımız var.daha kavgayı bırak tek tartışma yaşanmadı.eğitim durumlarımız aile yapılarımız gelirlerimiz farklı ama herkes birbirini çok iyi anlıyor doğru değerlendiriyor.ezmek yok kıskanmak yok burda.
Ve başlığımız "Yatırımdan hiç anlamıyorum"
Nesibe aydın iyi okul ya, okul dışında yayıncılıkta da iyi onlar biz lisedeyken en zor matematik soru bankası nesibe aydınındı, o kitaba geçmek bir dahi öğrencilik göstergesiyditek okul seçtim nesibe aydın.öyle okul okul gezdirmem pandemi de kızı.ne olur ne olmaz.nesibe aydının eğitimini beğeniyorumm.
aramıza ara bozucu mikser dedikleri türden bir kadın da katılmadı aylardır bu da ilginç.gelen her kadın da uyumlu konuya.İşte dün konuştuğumuz şey, insanın mayası iyi olacak. Bu eğitim seviyesiyle maddi durumla ilgili bişey değil, her çevreden insanın iyisi de var kötüsü de zengin fakir okumuş okumamış fark etmiyor. Maşallah diyelim :))
Herkes kendinde olmayanı istiyor nobaharim, ben de meme severim biraz daha büyük olsalardı benimkiler hayır demezdimYaa meme olayını ben kaçırdım:)
senin de mi 75 Dd falandı portakal? Benim 70 dd idi..o yüzden üst tarafım acayip sırıtırdı, küçükken ev/tarla işi görmenin de getirisi olarak üst bedenim aşırı kaba:/ alt xs üst m..çok fena bi görüntü oluşturuyordu..hep dalga geçerlerdi benle memeler 15 kilo gelir diyeben yüzmede tersine kulaç hareketi ve plates çemberi egzersiziyle 70 b ye kadar küçülttüm..bebelerden sonra tekrar cıvıttılar:d ama şu yaptığım market işiyle tekrar bayağı toparlandı, yük kaldırıp indirerek. Ağırlık çalıştım resmen:)
Senin için operasyon şart mı olmuştu
Yaa meme olayını ben kaçırdım:)
senin de mi 75 Dd falandı portakal? Benim 70 dd idi..o yüzden üst tarafım acayip sırıtırdı, küçükken ev/tarla işi görmenin de getirisi olarak üst bedenim aşırı kaba:/ alt xs üst m..çok fena bi görüntü oluşturuyordu..hep dalga geçerlerdi benle memeler 15 kilo gelir diyeben yüzmede tersine kulaç hareketi ve plates çemberi egzersiziyle 70 b ye kadar küçülttüm..bebelerden sonra tekrar cıvıttılar:d ama şu yaptığım market işiyle tekrar bayağı toparlandı, yük kaldırıp indirerek. Ağırlık çalıştım resmen:)
Senin için operasyon şart mı olmuştu
Herkes kendinde olmayanı istiyor nobaharim, ben de meme severim biraz daha büyük olsalardı benimkiler hayır demezdim
evet başarı odaklı bir okul.asla şişirme not vermezler.disiplinlidir.ailemde orayı bitirenler çok güzel yerler kazandılar.ten sorun money money.biraz indirim yaparız yabancı değilsiniz dediler.bakalım konuşacağız yarınNesibe aydın iyi okul ya, okul dışında yayıncılıkta da iyi onlar biz lisedeyken en zor matematik soru bankası nesibe aydınındı, o kitaba geçmek bir dahi öğrencilik göstergesiydiben geçemedim mesela
Yaaa küçüğü çok sırıtmaz ama büyüğü çok fena gerçekten:/ kıyafet seçimi çok zor oluyordu. Emin ol daha fena büyüğü:/Herkes kendinde olmayanı istiyor nobaharim, ben de meme severim biraz daha büyük olsalardı benimkiler hayır demezdim
Allah zihin açıklığı versin hakkında hayırlısı olsun insallahyarın kızımın bursluluk sınavı var.dua edin a dostlar .sıfır burs alırsa halim duman seneyeee.
ojgeldinizİyi akşamlar herkeseGeyikliGece sağolsun önerisiyle aranıza katılmak istiyorum. Zira Altından, dövizden ve borsadan yeterince zararım var çabuk uyum sağlarım inş.
Benim bakış açım da bu şekilde doktorum, yani al-sata çok girersek sonu yok onun, dışarıda hayat var ekrandan kalkmak lazımKızlar çalışan kadın olarak hisse takip etmekten işime odaklanamadim bugün.
Aşırı vicdan ettim akşam üstü ben(
Tövbe dedim kendime.
Günlük Al-sat bana göre değil onu anladım.
Aslında uzun vadede bir kaç hisse belirleyip onda kalmak planım.
Gerisi kar gördükçe sat kaç istiyorum.
Sinir bırakmıyor insanda diğer türlü.
İyi akşamlar herkeseGeyikliGece sağolsun önerisiyle aranıza katılmak istiyorum. Zira Altından, dövizden ve borsadan yeterince zararım var çabuk uyum sağlarım inş.
İnşallah istediğin şekle de kavuşursunEvet 2 kg ye yakin yag aldirdim ben memelerden
Simdi boyutu iyi ama sekli kotu kaldim yine bi operasyonum olucam.
amin teşekkürler.umarım şu virüs biter de seneye sınıflarına öğretmenlerine kavuşur tüm çocuklar.benim kız bu sene gelen öğretmenini henüz yüz yüze göremedi mesela.Allah zihin açıklığı versin hakkında hayırlısı olsun insallah
Ortopedik açıdan ağrı yapıyorsa o kötüdür haklısın, onun dışında vücutta orantısızlık her türlü zorluyor insanı, benim de basenlerde var aynı problem biliyosun :)) kiloma o yüzden epey dikkat ediyorum, aldığımın hepsi oraya gidiyor çünkü annem ve halalarım sağolsun :))Yaaa küçüğü çok sırıtmaz ama büyüğü çok fena gerçekten:/ kıyafet seçimi çok zor oluyordu. Emin ol daha fena büyüğü:/
boy kilo alalımmm ?Ortopedik açıdan ağrı yapıyorsa o kötüdür haklısın, onun dışında vücutta orantısızlık her türlü zorluyor insanı, benim de basenlerde var aynı problem biliyosun :)) kiloma o yüzden epey dikkat ediyorum, aldığımın hepsi oraya gidiyor çünkü annem ve halalarım sağolsun :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?