Yaa meme olayını ben kaçırdım:)

senin de mi 75 Dd falandı portakal? Benim 70 dd idi..o yüzden üst tarafım acayip sırıtırdı, küçükken ev/tarla işi görmenin de getirisi olarak üst bedenim aşırı kaba:/ alt xs üst m..çok fena bi görüntü oluşturuyordu..hep dalga geçerlerdi benle memeler 15 kilo gelir diye ben yüzmede tersine kulaç hareketi ve plates çemberi egzersiziyle 70 b ye kadar küçülttüm..bebelerden sonra tekrar cıvıttılar:d ama şu yaptığım market işiyle tekrar bayağı toparlandı, yük kaldırıp indirerek. Ağırlık çalıştım resmen:)

Senin için operasyon şart mı olmuştu

tek okul seçtim nesibe aydın.öyle okul okul gezdirmem pandemi de kızı.ne olur ne olmaz.nesibe aydının eğitimini beğeniyorumm.
Nesibe aydın iyi okul ya, okul dışında yayıncılıkta da iyi onlar biz lisedeyken en zor matematik soru bankası nesibe aydınındı, o kitaba geçmek bir dahi öğrencilik göstergesiydi ben geçemedim mesela

aramıza ara bozucu mikser dedikleri türden bir kadın da katılmadı aylardır bu da ilginç.gelen her kadın da uyumlu konuya.

Herkes kendinde olmayanı istiyor nobaharim, ben de meme severim biraz daha büyük olsalardı benimkiler hayır demezdim

Evet 2 kg ye yakin yag aldirdim ben memelerden

Simdi boyutu iyi ama sekli kotu kaldim yine bi operasyonum olucam.

Nesibe aydın iyi okul ya, okul dışında yayıncılıkta da iyi onlar biz lisedeyken en zor matematik soru bankası nesibe aydınındı, o kitaba geçmek bir dahi öğrencilik göstergesiydi ben geçemedim mesela
evet başarı odaklı bir okul.asla şişirme not vermezler.disiplinlidir.ailemde orayı bitirenler çok güzel yerler kazandılar.ten sorun money money.biraz indirim yaparız yabancı değilsiniz dediler.bakalım konuşacağız yarın

Kızlar çalışan kadın olarak hisse takip etmekten işime odaklanamadim bugün.
Aşırı vicdan ettim akşam üstü ben (
Tövbe dedim kendime.
Günlük Al-sat bana göre değil onu anladım.
Aslında uzun vadede bir kaç hisse belirleyip onda kalmak planım.
Gerisi kar gördükçe sat kaç istiyorum.
Sinir bırakmıyor insanda diğer türlü.

Benim bakış açım da bu şekilde doktorum, yani al-sata çok girersek sonu yok onun, dışarıda hayat var ekrandan kalkmak lazım
Edit: birkaç sektöre böldüm, alkim, aygaz, vesbe, egeen, thy gibi kağıtları atacam köşeye inş, bakalım olacak mı

Son düzenleme:
Yaaa küçüğü çok sırıtmaz ama büyüğü çok fena gerçekten:/ kıyafet seçimi çok zor oluyordu. Emin ol daha fena büyüğü:/
Ortopedik açıdan ağrı yapıyorsa o kötüdür haklısın, onun dışında vücutta orantısızlık her türlü zorluyor insanı, benim de basenlerde var aynı problem biliyosun :)) kiloma o yüzden epey dikkat ediyorum, aldığımın hepsi oraya gidiyor çünkü annem ve halalarım sağolsun :))

boy kilo alalımmm ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…