- 10 Nisan 2014
- 43.983
- 116.744
- 798
- Konu Sahibi nomunomuchua
-
- #8.141
biz kazanamıyoruz valla bu aralar.milyonluk işlem de yapsak cıksss.düşüyor hisseler.uzun vadeli düsünürsek mutlaka kazanilir yineeee. ya benim gibi baslayamayanlar ne yapsin ne kazanc ne kayip yerimde sayiyorum
gerci pardon btc ve bnb almistim ama yatirdigim para konusmaya degmez ahhaha
Hisse almak icin mi? Döviz düstü bozdurmayada kiyamiyorum offAslinda bugun o kadarrr uygun bi gunku giris icinn
Hisse almak icin mi? Döviz düstü bozdurmayada kiyamiyorum off
neyini bozduracaksın?ben attım bazanın altına orda uyuyorlarrHisse almak icin mi? Döviz düstü bozdurmayada kiyamiyorum off
Yaaa sesli güldümmıllet burayı takıp edıp soyle dıyor zaten "dash aldılar bugun asla almayın, bı tanesı xrp aldı sakın sakın uzak durun" hahaha
ya öyle deme seytana uyasim geliyor birseyde anladigim yok varim yogum giderHisse icin evet. Ben yine vari yogu gömcem vallahi hahaha
peki nereye kadar uyuyacaklarneyini bozduracaksın?ben attım bazanın altına orda uyuyorlarr
Toprak atın benim üstüme ben coin ölüsüyüm artıkNe oldu eldunuz misizde mi kirmızı oldunuz
Toprak atın benim üstüme ben coin ölüsüyüm artık
Cesur yürek 2Uygulama yapti bugun.
Bana 72 saat onemli karar alma dedi hahaha
Bense yarin borsadan 50 bin tale gunluk islem yapcam
Nasıl zengin oldum 100 bilmem kaçUygulama yapti bugun.
Bana 72 saat onemli karar alma dedi hahaha
Bense yarin borsadan 50 bin tale gunluk islem yapcam
Canım yaaaCoinler düşüyor kendimi çoluğun çocuğun rızkını kumarda yemiş gibi hissediyorum
Est-ce que tu parles le français?
Ich kann ein bisschen Deutsch sprechen
Çok çok geçmiş olsunnKizlaaar
Aslinda dun bakicaktim dun basima gelenler amanin
Sabah biraz hasta kalktim daha dogrusu pazar cok halsizdim annemde rahatsizdi dun ise geldim ilac aldim ztn testte birsey cikmaz dedi postaladi annemi aradim cok fenaydim dedi zor nefes aliyor 184 u aradim yonlendirdim birakip gitmisler isten ciktim annemi hastahaneye goturdum eve geldim bayildim sonuc negatif bugun evdeydim hic kalkamiyorum titriyorum ilaclar ise yaramadi ama yinede iciyorum ztn cogunlukla uyuyorum o arada dusmus ama bazilarinda kara gectim yer degistiricem biraz aklim yerine gelse isim var
Oyyy tecrübeli birileri yokmu tanıdığın sorup hareket etseydin keskeİşte ben acemiyim satıyorum sanki çok düşmez diye panikle hemen 2/3 aşşağıdan giriyorum
Hele hele şuna bak yaa maşallahEvet begenmedigi mamayi da yemez
Ekmek yemez peynir sut yogurt muz yemez her odul mamasi yemez kuzu etli mama yemez
Eki Görüntüle 2789064
Ben olcam mayis sonundahiç mi zengin olma ihtimali olan yok aranızda?kaderimm kaderimmmm.nereye gitsem hep fakir arkadaş buluyorummm fakir fakiri çeker döngüsünden kurtulamıyorummmmm
kankamsın bundan sonraBen olcam mayis sonunda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?