- 5 Ağustos 2016
- 11.151
- 32.036
- 598
- Konu Sahibi nomunomuchua
-
- #8.161
kankamsın bundan sonra
Doğumdan sonra üst bacak dahil vereyim benBen de popo veren varsa istiyorum
zengünn okulundan mezunum ama hiç kanka edinemedim orda yazıklar olsun bana.orda bile kendim gibi fakirlere yapıştımmmSen yine de isi saglama al
Mayisa kadar baska kanka ara, ben zengün olunca gelirsin benle kanka olursun hahaha
2.5 ay var yani... bosa mi gitsin...
Alt ust her turlu bacaga talibimDoğumdan sonra üst bacak dahil vereyim ben
ayyy bu ne incecik ve fit.ben vazgeçtim senle kanka olmaktan.acil balık etli kanka arayışına giriyorummmAlt ust her turlu bacaga talibimEki Görüntüle 2789218
O gece yenen tostlar bana gelmiş heraldeAlt ust her turlu bacaga talibimEki Görüntüle 2789218
O gece yenen tostlar bana gelmiş heralde
Ben 156 cm 86 kgyim şuan
işte aradığım kankaaa bulunduO gece yenen tostlar bana gelmiş heralde
Ben 156 cm 86 kgyim şuan
Allah sağlık sıhhat versin. Bebeğini sağlıkla al kucağına.. O cocuğu büyütelim derken erirsin.. Sömürücek seni her türlüO gece yenen tostlar bana gelmiş heralde
Ben 156 cm 86 kgyim şuan
ayyy bu ne incecik ve fit.ben vazgeçtim senle kanka olmaktan.acil balık etli kanka arayışına giriyorummm
yemek yapmaya bayılırım.dolap daima doludur buzlukta öyle.bana beni zayıflatacak kanka lazımm obez yapacak kanka değillBen tost yapcam daha. Bak iyi dusun geceleri tost partisi desen var
Benimde senden farkım yok.. Ne bacak var ne popoBenim
Varsa popoya da talibim haha
İnşallah çok çok amin kendimi bildim bileli kiloluyum ama hamileyken alamıyorum nedense.Allah sağlık sıhhat versin. Bebeğini sağlıkla al kucağına.. O cocuğu büyütelim derken erirsin.. Sömürücek seni her türlü
yemek yapmaya bayılırım.dolap daima doludur buzlukta öyle.bana beni zayıflatacak kanka lazımm obez yapacak kanka değill
Benimde senden farkım yok.. Ne bacak var ne popotamı tamına 1 avuc kadar popom var
Ben kurallarına uyup boğazımı tutabilir miyim bilmiyorumSen hamilesin yavrum bosver beni.
Lohusaligi gecir ben seni zayiflatirim
30 yaşıma kadar 46 kiloydum en fazla.annem çok üzülürdü çiroz bulurdu.bulk diye bir içecek alırdı eczaneden .süte karıştırır içerdim kilo alayım diye.bir de son yıllarda ki halime bakk.ayağıma oje süremiyorum göbeğimden yetişipMetabolizmayi hizlandiririz 🌶🌶 iyi dusun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?