- 25 Temmuz 2019
- 9.310
- 16.214
- 198
- 35
- Konu Sahibi nomunomuchua
-
- #8.181
Benim eşimde benle dalga geçiyor 1 avuç diye. Kolların tavuk bacağı falan diyorBenim türk arkadaslarim hep diyor ki rabbim popolari dagitirken sen nerdeydin
30 yaşıma kadar 46 kiloydum en fazla.annem çok üzülürdü çiroz bulurdu.bulk diye bir içecek alırdı eczaneden .süte karıştırır içerdim kilo alayım diye.bir de son yıllarda ki halime bakk.ayağıma oje süremiyorum göbeğimden yetişip
Benim eşimde benle dalga geçiyor 1 avuç diye. Kolların tavuk bacağı falan diyor
Ben yersem 90 olurumBen 48im, 2 kg de meme gitti 50 de...
Benim kayinvalidem beni ilk gordu
Diyor ki kizim seni hic beslemediler mi
Sonra yemek yiyisimi gordu
Kizim biz seni besleyemeyiz
Ben yersem 90 olurumekmeği kestim midem kücüldü resmen.
keçiyi mi besliyorsun kendi yerine?züleyhaaaa minnoşşummm seni özledikk.bu ara kimsenin burnunu da kırmamışsınnBen yersem 90 olurumekmeği kestim midem kücüldü resmen.
Bugün babasını gördü kızım.. Görünce çok mutlu oldu kovalanbac oynadılar sonra başladı hoplamaya zıplamayakeçiyi mi besliyorsun kendi yerine?züleyhaaaa minnoşşummm seni özledikk.bu ara kimsenin burnunu da kırmamışsınn
nomunomuchua
Anyonghaseyo gız kınçana yo ?
Konçana mida. Kamsahammidaaa. Fighting
Nomu nomu nomu cuhuaye yoo ❣(bunu her okuyuşumda aklıma Gumiho nun sahnesi geliyor)
Sarangheyoo
Günaydın kizlarrrrrrr
Benim dash 1700 lere çıkmış ben şok ben iptal
Ne diyorsunuz bugün benim günüm olur mu hahah:)
Evet :)) çocuk olana kadardı ama sonra pek izleyemedimVay çinguuu sen de mi kdrama izleyicilerindensin ?
Günaydın herkese bu arada:)
Evet :)) çocuk olana kadardı ama sonra pek izleyemedim
Günaydınlaaar ❣
Evet :)) bir de artık nedense alt yazı okumaya tahammül edemiyorum sadece dinleyeyim istiyorum onun da etkisi oldu ama arada korece bişeyler duymak kendimi tamamlanmış hissettiriyor :))Ben de epeyce azalttım.
Hatta 2 aydır falan hiç izlemedim.
Ama çok özledim valla.
Ablam gelsin.
En azından her gün bir bolum izlemeye niyetliyim ınsallah:)
Çocuk insanın tüm hayatını değiştiriyor gerçekten..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?