- 13 Eylül 2015
- 21.920
- 68.886
- 798
- Konu Sahibi nomunomuchua
-
- #8.441
Ahhhahhhahhaaa dusunce gucuyle cagirdim siziGüle güle harcanyın 5tllinizi.
Neden btcturk değilde binance tercih ettiniz. yeni öğreniyorumda
Topikim günaydınsız kalmasın:)
Günaydın mutlu, sağlıklı, bol paralı pazarlar..
chz benim de trade yapmalık alasım var ama çok yükseldi yaw elimde kalır diye korkuyorumCumartesi günü düşük bütçeyle girdim. paribudan Chiliz vardı onu aldım.
chz benim de trade yapmalık alasım var ama çok yükseldi yaw elimde kalır diye korkuyorum
Günlük al-sat yani, 0,95ten emir verdim bakalım alacak mı. Ben de sevmem al-satı daha doğrusu takip edecek vakit bulamayabiliyorum, emirlerime uyarsa düşükten alacak bakalım :))trade yapmalık ne demekşuan çok al sat işine gitmeyeceğim.
Yaaa ben yine koca kurbanıchz benim de trade yapmalık alasım var ama çok yükseldi yaw elimde kalır diye korkuyorum
Geldik geldik bizde yetiştik sanaburalar bana kaldı sanırımmm.istediğim gibi at koşturayımm bariii.
Dinleme şu kocani tıka kulaklarınıYaaa ben yine koca kurbanı( dün almıştım, eşimin dırdırı üzerine sattım ve dünden beri %100 arttı:///
Bizden kurtulamazsın fakirlik peşini bırakmıyor ceyceyburalar bana kaldı sanırımmm.istediğim gibi at koşturayımm bariii.
kız bursluluk sınavını kazanamadı.kara kara düşünüyorum valla.bir çocukla şaştım ama millet 3 5 doğuruyor.onlar zengünn galibaaBizden kurtulamazsın fakirlik peşini bırakmıyor ceycey
Herseyde vardır bir hayır sen halledersin onukız bursluluk sınavını kazanamadı.kara kara düşünüyorum valla.bir çocukla şaştım ama millet 3 5 doğuruyor.onlar zengünn galibaa
birikimlerime kıyamıyorum.kıtlık psikolojisine girdim.ya bir daha birikmezse diye harcayamıyorum resmenHerseyde vardır bir hayır sen halledersin onu
Valla 3 5 zor bu dönemde ya
Offf nasibim mi kapalı nedirDinleme şu kocani tıka kulaklarını
Sen biriktirirsin o potansiyel var sende hadi bakalım manevi destek bendenbirikimlerime kıyamıyorum.kıtlık psikolojisine girdim.ya bir daha birikmezse diye harcayamıyorum resmen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?