- Konu Sahibi nomunomuchua
-
- #8.401
Geçmiş olsun canım hamileliğimde sürekli enfeksiyon oluyordu bende antibiyotik kullanmak zorunda kalıyordumBen de 3 gündür ilgilenmiyorum pek. Yeşillense bile ben artıya geçemedim bi süre de geçemem diye :))
Bir de bugün kontrolüm vardı iltihabım artmış crp yükselmiş ondan tutulmşsundur dedi dr. Doğum öncesi iltihabı azaltmamız lazım dedi antibiyotik başladı. Haftaya birdaha gidicem. 38. Haftada sezaryene alınıyor ben 35 e geldim heyecanlanmaya başladım iyice çok az kaldı ki kızım 36 haftalık doğdu bir sürpriz olmaz umarım
Süper o zaman öyleyse ben yarınnbi teyit edip ona göre alayım biletiCanım eğer otobüsle yapacaksan sıkıntı olmuyor annemle kardeşim cumartesi günü İstanbul'a gittiler otogara biz gidemedik sadece taksiyle gittiler ama şahsi arabaya kolay kolay izin vermiyorlar kaymakamlik izin vermemişti görümceme
Aman amannn o ne
Biraz gülelim.
Teşekkür ederim :))Geçmiş olsun canım hamileliğimde sürekli enfeksiyon oluyordu bende antibiyotik kullanmak zorunda kalıyordumdogumada az kalmış hadi hayırlısı hazırlıkların tamam mı
Halk yatırımın skor kartı var güzel, ben de acemiyim (çokİşte buda olayı bilmekle alakalı.Ben kendi adıma hala öğrenmeye çalışıyorum.Videolarda vs hep söylenende o.kağıttan emin olunca düşsede çıkar diyebiliyorsun.sen analizini yapmışsın, beklentini hesaplamışsın ve borsada dönen oyunları,böyle durumlarda nasıl pozisyon alman gerektiğini biliyorsun.Biz korkuyoruz çünkü kağıttan emin değiliz.bi yerlerden duymuşuz, ama analiz etmemişiz,firmanın bilançosu ne,karı ne ,yapacakları neler bilmeden girince kumar gibi oluyor
Çevirmeye takılırsan bileti gösterince sıkıntı olmazKızlar haftasonu ceza yemeden şehirlerarası nasıl yolculuk yapabiliriz?hızlı trenlerde sefer var mesela, sadece ikamet edilen yere giderken kullanmak için miki?
Canım o benim kocamın yüzünden düştü
Canım o benim kocamın yüzünden düştübir ay beklemeli aldın, müsterih ol. Bahseden çocuk demiş ya tarla alınca her gün gidip değer kazandı mı diye kontrol mu ediyorsunuz diye? Çok güldüm ona:)
Zaten aldıklarımı bekletiyorum şimdilik bakalım, sen baya ucuz almışsın ya şimdiden bile 10a yakın katlamış. Ben bu çocuk neyin reklamını yapıyo ya diye atlamıştım videoyuCanım o benim kocamın yüzünden düştübir ay beklemeli aldın, müsterih ol. Bahseden çocuk demiş ya tarla alınca her gün gidip değer kazandı mı diye kontrol mu ediyorsunuz diye? Çok güldüm ona:)
Amepay neki?
Coin to be şimdilik :))Amepay neki?
Ben almaya niyetlendim, eşimi ikna edememiştim:/ bundan da eksik kal “bik bik bik” derken bir hafta geçti, o arada bile %300 gitmiş:/ ben aldıktan sonra %100 gitti yaklaşık ama min 1 dolar yakın hedefZaten aldıklarımı bekletiyorum şimdilik bakalım, sen baya ucuz almışsın ya şimdiden bile 10a yakın katlamış. Ben bu çocuk neyin reklamını yapıyo ya diye atlamıştım videoyu
Bugün kim akşamüstü altın aldı hadi itiraf etsin bişey deniycem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?