Geçmiş olsun canım hamileliğimde sürekli enfeksiyon oluyordu bende antibiyotik kullanmak zorunda kalıyordum dogumada az kalmış hadi hayırlısı hazırlıkların tamam mı

Süper o zaman öyleyse ben yarınnbi teyit edip ona göre alayım bileti

Halk yatırımın skor kartı var güzel, ben de acemiyim (çok) ama faydalanıyorum oradan, geçmişe dönük tüm finansal bilgileri oluyor şirketin. Mesela PD/DD yüksekse (fiyatı şişmiş) şirket iyise bile almıyorum (örn sasa), ayrıca FKsı daha düşük olan şirketlere bakıyorum (daha kısa sürede amorti etsin diye) vs. Sektördeki diğer firmalarla karşılaştırmalı da veriyor bazı bilgileri. Firmanın kap haberlerine göz atıyorum falan. Tabi başka baktığım şeyler de var. O yüzden şu an aldığım hisseler kırmızı ama satmayacağım insin çıksın hiç umrumda olmaz, zaten nispeten ucuz olanları almıştı . Ama anladığım kadarıyla günlük trade için uygun değil pek bu parametreler, çünkü günlükte saçma saçma firmalar tavan yapabiliyor veya tam tersi iyi firmalar taban yapıyor. Ben onları pek takip etmiyorum anlamadığım işler olduğu için.

Canım o benim kocamın yüzünden düştü bir ay beklemeli aldın, müsterih ol. Bahseden çocuk demiş ya tarla alınca her gün gidip değer kazandı mı diye kontrol mu ediyorsunuz diye? Çok güldüm ona:)

Ben de ilk hisse senedi aldigimda
Dedim ki e bu dusuyoooo

Bana dediler ki bilezik alsan yarin bu dustu diye satican mi.

Canım o benim kocamın yüzünden düştü bir ay beklemeli aldın, müsterih ol. Bahseden çocuk demiş ya tarla alınca her gün gidip değer kazandı mı diye kontrol mu ediyorsunuz diye? Çok güldüm ona:)
Zaten aldıklarımı bekletiyorum şimdilik bakalım, sen baya ucuz almışsın ya şimdiden bile 10a yakın katlamış. Ben bu çocuk neyin reklamını yapıyo ya diye atlamıştım videoyu

Zaten aldıklarımı bekletiyorum şimdilik bakalım, sen baya ucuz almışsın ya şimdiden bile 10a yakın katlamış. Ben bu çocuk neyin reklamını yapıyo ya diye atlamıştım videoyu
Ben almaya niyetlendim, eşimi ikna edememiştim:/ bundan da eksik kal “bik bik bik” derken bir hafta geçti, o arada bile %300 gitmiş:/ ben aldıktan sonra %100 gitti yaklaşık ama min 1 dolar yakın hedef uzak hedef çok daha büyük inşallah

Merhaba arkadaşlar daha önce de yazmıştım.Elime aylık belli bir miktar para geçecek.Yilsonu ev almayı planlıyoruz biriken paranın üzerine kredi çekerek. Bu geçen parayla birikimi ne şekilde yapabilirim? Yardımcı olursanız sevinirim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…