Açıkçası yakın zamanda değerlendireceğiniz parayla ilgili tavsiye vermek doğru olmaz. Kullanmayacağınız bir para olsa döviz altın alırsınız ama şu ortamda önümüzü görmek zor, altın alıp kar etmek de var, aylarca terste kalıp zarar etmek de var.

Evet ben de öyle düşündüm. Çok kararsız kaldım o yüzden. Vadeli olarak bankaya mi yatırsam?

coinler düşüşteyken hiç panik yapmadım. zaten neyin paniğini yapayım hepi topu 3 coine girmişim toplam 250 lirayla ama bugün birinden harika kardayım. yine satmayacağım çünkü daha güzel günler bekliyor onu. hatta olur da düşerse ki düşer illa ki kısa süre de olsa, ondan biraz daha alıcam. güvendiğim bir diğer coin 1 haftadır üzüyor beni, yüksekten aldığım için. bakalım o ne olacak. al sat yapanlara özensem de geleceklerinden umutlu olduğum için yapmıyorum. bekleyelim bakalım. her zaman diyorum, kısa süre sonra ihtiyaç duyacağım parayı riske atsaydım sorun yaşardım. ihtiyaç duymadığım parayla oynuyorum, yükselince seviniyorum düşünce de hiç üzülmüyorum. hadi hayırlısı

merhaba ben geldim.

btcturk sitesine üye olurken numaram ile ilgili sıkıntı çıktı.
müşteri hizmetlerine yazdım bekliyorum. bir kaç video var onu izliyorum.

sorum olursa rahatsız ederim sizi

Binanceden hesap açabildim üç gündür al satla uğraştım 5 lira kazandım 50 lirama
0.36dan aldım ilk başta. Al sat denedim. Takip ettim.

En son akşam 0.60dan aldım. Sabah 0.78 oldu sonra 0.75ten alış emri verdim almış. Şu anda 0.80lerde geziyor coin.

Borsadan daha zevkli geldi her şey çok hızlı gelişiyor çünkü. Çoğ eylenceliii

Güle güle harcanyın 5tllinizi.
Neden btcturk değilde binance tercih ettiniz. yeni öğreniyorumda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…