- 3 Mart 2015
- 16.101
- 34.142
- 598
- Konu Sahibi nomunomuchua
-
- #8.421
Ne deneyeceksin bakimmm?Bugün kim akşamüstü altın aldı hadi itiraf etsin bişey deniycem
Açıkçası yakın zamanda değerlendireceğiniz parayla ilgili tavsiye vermek doğru olmaz. Kullanmayacağınız bir para olsa döviz altın alırsınız ama şu ortamda önümüzü görmek zor, altın alıp kar etmek de var, aylarca terste kalıp zarar etmek de var.Merhaba arkadaşlar daha önce de yazmıştım.Elime aylık belli bir miktar para geçecek.Yilsonu ev almayı planlıyoruz biriken paranın üzerine kredi çekerek. Bu geçen parayla birikimi ne şekilde yapabilirim? Yardımcı olursanız sevinirim..
Evet ben de öyle düşündüm. Çok kararsız kaldım o yüzden. Vadeli olarak bankaya mi yatırsam?Açıkçası yakın zamanda değerlendireceğiniz parayla ilgili tavsiye vermek doğru olmaz. Kullanmayacağınız bir para olsa döviz altın alırsınız ama şu ortamda önümüzü görmek zor, altın alıp kar etmek de var, aylarca terste kalıp zarar etmek de var.
Olabilir, vadeniz bir yıldan uzunsa sepet de yapılabilir altın-gümüş vs. Ama kısa vadelerde hiç riske girmeye gerek yok.Evet ben de öyle düşündüm. Çok kararsız kaldım o yüzden. Vadeli olarak bankaya mi yatırsam?
Anladım çok teşekkür ederim :)Olabilir, vadeniz bir yıldan uzunsa sepet de yapılabilir altın-gümüş vs. Ama kısa vadelerde hiç riske girmeye gerek yok.
Herkes zenginmi olduparaları yemeyemi gittiniz
Agzindan bal akiyor
Borsa için öncelikle hesabının olması gerekiyor asmunikal.
Bankan varsa hesabının oldugu mobil şubeden zaten açabiliyorsun.
Mobil bankacılıkta önce seni uygunluk testine sokuyor bilgin olsun.
Coinler içinde ben binance kullanıyorum.
Binanceye para yatırmak için de paparayı indirip kayıp olup kendine hesap açıyorsun.
Kimlik bilgilerin, ve vesikalık foto gibi cep telefonundan anlık fotograf alıp hesabını açıyorlar.
Sonra da paparaya para gönderiyorsun banka hesabından..
Paparadan da binanceye gönderiyorsun.
Youtubede videoları var zaten, ben oradan bakarak yaptım.
İyice araştır ama.
Öğrenmeye çalış:.
1-2 ay zaman tanı kendine..
Hisseleri incele.
Özellikle bist100 ya da bist30.
Grafiklerine bak.
Coinler için de yotubeden analizciler var.
Ama sakın herkesi de dinleyip inanma.
Çok fazla spek var.
Millete hisse ya da coin uçaçak kaçacak deyip aldırıyorlar.
Sonra da paaaaat ! hisse yerlerde.
Binanceden hesap açabildim üç gündür al satla uğraştım 5 lira kazandım 50 lirama
0.36dan aldım ilk başta. Al sat denedim. Takip ettim.
En son akşam 0.60dan aldım. Sabah 0.78 oldu sonra 0.75ten alış emri verdim almış. Şu anda 0.80lerde geziyor coin.
Borsadan daha zevkli geldi her şey çok hızlı gelişiyor çünkü. Çoğ eylenceliii
Teşekkğr ederimGüle güle harcanyın 5tllinizi.
Neden btcturk değilde binance tercih ettiniz. yeni öğreniyorumda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?