- 5 Ağustos 2016
- 11.151
- 32.036
- 598
- Konu Sahibi nomunomuchua
-
- #8.521
Merhaba kizlar nasilsiniz
Benim keyfim yerinde dun bugun iyi kazandim
Yarin biraz cekmem gerek ama kiyamiyorum
403ten 413’e çıktı ama olsunBen olsam ben de öyle yapardım. Cebe girmeyen kâr benim değildir.
Tabi ki ytd
Bu ay halka arz yok muydu kızlar?
Benim içinde güzel bir gündü bir iki hisse hariç diğerleri hep artida kapattiKızlar nasılsınız?bugün yine yoğun bir gündü benim için.bugün bende kazandımborsada 1 hissem hariç hepsi artıda azda olsa
3 haftadır o neydi bu neydi niye debelenmenin sonucu
Evet, oransalların adını bile anmaya gerek yok:/ biz minicik ky yiz neticede:)Var canım 2 tane ama ikisi de oransal
Bize gitmez:)
çok heyecanlı.bu konuyu takipteyimmm.arkadaş aşklarını konuşmayalı yıllar yıllar oldu yahuuu.Yok canim lafin gelisi..
dolardan kara geçtm bayağı.ama altın gıdım gıdım ilerliyor.yarış atı gibi dörtnala koşmalııı halbuki.Evet, oransalların adını bile anmaya gerek yok:/ biz minicik ky yiz neticede:)
çok heyecanlı.bu konuyu takipteyimmm.arkadaş aşklarını konuşmayalı yıllar yıllar oldu yahuuu.
dolardan kara geçtm bayağı.ama altın gıdım gıdım ilerliyor.yarış atı gibi dörtnala koşmalııı halbuki.
Walla ben ne kadar kâr etsem de hep minik kalıcamdolardan kara geçtm bayağı.ama altın gıdım gıdım ilerliyor.yarış atı gibi dörtnala koşmalııı halbuki.
hiç yoktan iyidir valla.bu dönemde artıda olmak bile kardırWalla ben ne kadar kâr etsem de hep minik kalıcam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?