Selam kizlar
coinler kiprasiyor umudumu kesmiştim iyi geldi bu hareketlilik
Hisselerdende biraz yeşillendim
Altınlar da hepinizle aynı durumdayım
Bir ara borsayla ilgili eğitim almayı düşünen vardı ne ettiniz buldunuz mu birilerini

eğitim boşa verilen para bence.eşimde almıştı 2 gün ahmet mergenden.bi dünya paraydı.tecrübeyle ve hisseler üzerine çalışarak araştırarak borsada yer edinilebiliyor.eğitimciye verilecek parayı ben olsam hisseye yatırırım

Çalış çalış çalış diyorsun yani

Çalış çalış çalış diyorsun yani
şans işi birazda.bugün bir hisse gitti geldi gitti geldi eksiye düştü.biraz yükselince 800 tl karla sattık.sattıktan sonra da düştü bir miktar.sonra yarım saat içinde tavan yaptı.5000 tl kazanabilirdik olmadı.birazda şans işi bu borsa bilmek de yetmiyor

Işte şans bende yok şansıma güvenmiyorum hicbir zaman

aldığım süpürge 2 gün sonra 300 tl indirime girdi media markt te.benden şanssız insan mı var.2 gün için 300 tl fazla ödedim.çıtır çıtır yerdim o parayı oysaki haftasonu
Ya geçen yıllarda aylarca beğenip bir ayakkabı aldım istanbula gezmeye gittim 2 gun sonra orada çarşıda gezerken ayakkabıyı %70 daha ucuza gördüm yarışırız sanssizlikta ceyceyim

Ya geçen yıllarda aylarca beğenip bir ayakkabı aldım istanbula gezmeye gittim 2 gun sonra orada çarşıda gezerken ayakkabıyı %70 daha ucuza gördüm yarışırız sanssizlikta ceyceyim
15 20 yıldır bir tık değerlenmeyen dedemden kalan arsa tarlam var.satayım diyorum .ama ben satayım kesin değeri 10 a katlar mübareklerin.satmayınca da bir 20 yıl daha 5 kuruş değeri faydası olmaz bana ha ha ha.iyi bir semtten arsadan ev aldım eve tek çivi çakılmadı 3. sene olacak.o derecede şansssızım yanii

Tamam müdür sensin
Benim de babadan kalma şehir merkezinde 1 külüstür evim var ama oraların altı tarihi eser olduğundan hıc bir şekilde değerlenmiyor şimdi bir de oralara suriyeliler çökmüş hepten değeri düştü

9 yaş üstü erkek çocuğun varsa dünür olalım.şansızlıkta combo yaparız o zamannn

kızı zengin olmayan adama nasip etme allahımmmm.çok aminnnnn hem zengin hem de aklı başında 2 damat aranıyorrrrrr
Böyle ucu açık dua etme
Zengin olsun ,aklı başında olsun, efendi olsun, kadir kıymet bilsin, iyi insan olsun,doğru adam olsun, kızlarımızın kıymetini bilsin,el üstünde tutsun .......
Devamını boş bıraktım aklıma geldikçe dolduracağım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…