- 20 Ocak 2010
- 49.684
- 194.979
- 1.123
- 44
- Konu Sahibi nomunomuchua
-
- #8.561
Alpha 2.40 hedef ama ne zaman olur bilmemTamam kiz buyukse zengin olurlar zinciri kirmanin yolunu buldunuz
Ay tutamadim kendimi
Ay benim hedefim değil ya sorry duyumlar bebelerAlpha 2.40 hedef ama ne zaman olur bilmem
ALGO maliyet 1.17 hedefim 1.40 olacak
Alpha 2.40 hedef ama ne zaman olur bilmem
ALGO maliyet 1.17 hedefim 1.40 olacak
artemis koşşş zengünn üye kokusu aldımmmm.Ay benim hedefim değil ya sorry duyumlar bebeler
Sağol canım o yönden haklisin aslında udemy araştırayım bakayım şans ayağı yok bari bilgi olsunH Heytttt be başın sağolsun canım
arteemis o eğitimleri gereksiz görüyorum açıkçası, eğitimde anlatılanlar çok işe yarasaydı o eğitimleri verenler eğitim vermekle uğraşmazdı diye düşünüyorum. Temel kavramlar için internette yeterince bilgi var zaten, ben derli toplu şekilde nedir ne değildir biri özet geçsin diye udemyden 3 adet kurs aldım, toplam 75 lira ödedim. Udemyde asgari fiyat bu olduğu için o da, daha fazlasını veremezdim çünkü gerek yok :))
Temel ve teknik analiz için bencede gerek yok gibi, bir dünya video var. ama morportakalın aldığı çakallıklar kursu işte öyle bir kursa atlaya zıplaya giderimH Heytttt be başın sağolsun canım
arteemis o eğitimleri gereksiz görüyorum açıkçası, eğitimde anlatılanlar çok işe yarasaydı o eğitimleri verenler eğitim vermekle uğraşmazdı diye düşünüyorum. Temel kavramlar için internette yeterince bilgi var zaten, ben derli toplu şekilde nedir ne değildir biri özet geçsin diye udemyden 3 adet kurs aldım, toplam 75 lira ödedim. Udemyde asgari fiyat bu olduğu için o da, daha fazlasını veremezdim çünkü gerek yok :))
O olsa ben de giderdim vallaTemel ve teknik analiz için bencede gerek yok gibi, bir dünya video var. ama morportakalın aldığı çakallıklar kursu işte öyle bir kursa atlaya zıplaya giderim
Bibi bunlar için biance lazım değil miAkıyordu
komisyon bile veririz olsaa.nerdeeeeeeeO olsa ben de giderdim valla
Hemen sorumu yapıştırdım cey cey kacirir miyim hem zengin hem hemserimartemis koşşş zengünn üye kokusu aldımmmm.
Mor da bize az az öğretiyordu o da çekiyor kendini yavaş yavaşkomisyon bile veririz olsaa.nerdeeeeeee
3 yapalım mi biz onu ama ilave olarak benim damat sabırlı olsun benim kız biraz sinirlikızı zengin olmayan adama nasip etme allahımmmm.çok aminnnnnhem zengin hem de aklı başında 2 damat aranıyorrrrrr
Başın sağolsun canım, yani ne diyim millet korkmuyor da fellik fellik geziyor bense hala evdeyim ne kadar az insan görürsem o kadar iyi diyip çıkmıyorum doğru düzgün kalabalığa çünkü ben bünyeme güvenmiyorumbir arkadaşım daha vefat etti coronadan dün.yaşıtlarım bile ölüyor ürkütücü
kredili oynayınca yüksek miktar para aldığımızdan aynı gün satmak zorundayız hisseyi faiz ödememek için.o da strese sokuyor insanı maalesef.
Mor da bize az az öğretiyordu o da çekiyor kendini yavaş yavaş
Qua Granit nisan gibi halka arz olacakmış sanırım eşit dağıtım. Para ayırmaya başlayalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?