H Heytttt be başın sağolsun canım

arteemis o eğitimleri gereksiz görüyorum açıkçası, eğitimde anlatılanlar çok işe yarasaydı o eğitimleri verenler eğitim vermekle uğraşmazdı diye düşünüyorum. Temel kavramlar için internette yeterince bilgi var zaten, ben derli toplu şekilde nedir ne değildir biri özet geçsin diye udemyden 3 adet kurs aldım, toplam 75 lira ödedim. Udemyde asgari fiyat bu olduğu için o da, daha fazlasını veremezdim çünkü gerek yok :))

Sağol canım o yönden haklisin aslında udemy araştırayım bakayım şans ayağı yok bari bilgi olsun

Temel ve teknik analiz için bencede gerek yok gibi, bir dünya video var. ama morportakalın aldığı çakallıklar kursu işte öyle bir kursa atlaya zıplaya giderim

sıkıntıdan saçlarımın ucunu açayım dedim bibi.palette yoğun açıcı sürdüm paketledim 40 dakikadan fazla bekledim yıkadım sonrada aynı yerleri 12 ile boyadım ama senin saçındaki sarıdan eser yohhhhh.güzel oldu ama sarı neyim olmadııııı dışarda pırıl pırıl platin sarısı kadınları görünce kötü kötü bakıyorum onlara kıskançlıkla

bir arkadaşım daha vefat etti coronadan dün.yaşıtlarım bile ölüyor ürkütücü
Başın sağolsun canım, yani ne diyim millet korkmuyor da fellik fellik geziyor bense hala evdeyim ne kadar az insan görürsem o kadar iyi diyip çıkmıyorum doğru düzgün kalabalığa çünkü ben bünyeme güvenmiyorum

kredili oynayınca yüksek miktar para aldığımızdan aynı gün satmak zorundayız hisseyi faiz ödememek için.o da strese sokuyor insanı maalesef.

Malesef bu durumda aksamlari kredililer kagitlari satiyor.
Kagitlar gun ici iyi gidip aksam dusuyor satis oldugu icin.
Dusmese de tahtaci dusuruyor cok fazla gunlukcu sezerse

Mor da bize az az öğretiyordu o da çekiyor kendini yavaş yavaş

Askolsun, bir sorunuz olursa ve bildigim bir seyse seve seve yardim ederim yine.

bu arada malum sahsiyetin 11 yasinda oglu var tamam kir kafami artemis. Seni ablam gibi seviyorum, serbest kirabilirsin.

Qua Granit nisan gibi halka arz olacakmış sanırım eşit dağıtım. Para ayırmaya başlayalım

Qua granit hdfgs ye ait. Grafigine bakmanizi tavsiye ederim. Toplayamadi o kagit. Atağa gecer yakinda diye dusunuyorum.
Gecen sene 5.15ten alip 9.40tan satmistim.
Bölündü. Tekrar aldim 3.82 maliyetli. .biliyorsunuz ki ytd

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…