- 30 Aralık 2009
- 24.062
- 97.425
- 1.123
- Konu Sahibi nomunomuchua
-
- #9.021
mahsuscuktan zengin taklidi bile yapamıyoruz bennu aBJBAHFNiye yüzümüze vurdunki şimdi
Bütün modum düştümahsuscuktan zengin taklidi bile yapamıyoruz bennu aBJBAHF
pata küte dalıyorum.Bütün modum düştükandırmayın lan kendinizi diye daldın, çok kırıcısın
Kadın danayı kestirip yolluyor işte daha ne istiyorsunSucuk peynir tereyagi zeytin zeytinyagi konserve donuk sebzeler meyvesulari bal et tavuk ceviz badem esimin ailesi yolluyor.
Ama et genelde yetmedigi icin biz de aliyoruz. Daha dogrusu oglum köfte haric pek yemiyor, kayinvalidem hep kusbasi yolluyor neden bilmemhic sormadim ama canim sıkılırsa bdv de olay yaratmalik guzel konu olur
Peynir de farkli cesitler de aliyoruz eski kasara benzeyen bi yoresel peynirler ezine peyniri geliyor. Daha soft biseyler istiyor oglum.
Bize 2 bin tl bu gelenlerden sonra ancak yetiyor, dolu dolu her seyi yiyerek. Balik, mozarella kasar labne, taze sebze meyve, süt, yogurt, ekmek, bakliyat baharat aliniyor genelde. asil para tutucak seyleri yolluyorlar balik haric. Yine de en az 2 bin tale.
Ama mesela badem ve ceviz varken illa antepfistigi olacak diyip gidip onu almam. Olani yerim, canim illa cekerse gider az bi miktar alirim, cevizden devamtatli kendim yaparim bu da buyuk avantaj, tatlilar cok pahali. nasil zengin oldum 101
Tamam hahahhahahaha
Ama ben adami 1 gram tanidiysam cuma kagit yürütmez, cuma kendine para kazanma gunudur.
Oldugu yerden kagidi satar, döker alttan toplar.
Tanimamis da olabilir
Kadın danayı kestirip yolluyor işte daha ne istiyorsun
Beni kesmez 20 tl istiyom benhatta o kadar uslu, o kadar ıyı ol kı 5.30 u gorelım ahhahhaha
Neyse gerçekler acıdır alışcaz naapcanpata küte dalıyorum.
Sonra düşünsene zengin hayalleri ile günaydın deyip cuma akşamı gerçeklerle kalsak daha mı iyi adjhhaff
Beni kesmez 20 tl istiyom ben
Arkandayız mor aç konuyu herkes bu haksızlığı bilmeli, ama çok kendinden bahsetme hissedir milyondur vsYok kiz kuzulari var kayinpederimin.
Ama sadece kuzu kusbasi hahahhahahahaa
Bu kuzudan sadece kusbasi mi cikio?
Bdvde yazicam kayinvalidemgiller cok cimriiii sadece kusbasi yolladi ben kusleme isterim pirzola isterim...
Kendine parfum aldi gezdi botoks yaptirdi bize sadece kusbasi ühü ühü
agzını öpeeeem bibi awdjıfjhafhgfBeni kesmez 20 tl istiyom ben
chz aldım dün suan 60 teleeee beni kara soktu
50 istiyorsan ben hiç karısmiyayım yap güzellik karşine50 istiyom
Gidim agama söylim de göstersin bana 50yi
Ama mesela badem ve ceviz varken illa antepfistigi olacak diyip gidip onu almam. Olani yerim, canim illa cekerse gider az bi miktar alirim, cevizden devam
Reff yazdıydım hedefi gelmiş ki gunaydın reff yaZip smile koymuşchz aldım dün suan 60 teleeee beni kara soktu
usdt cinsinden degil mi ?Reff yazdıydım hedefi gelmiş ki gunaydın reff yaZip smile koymuş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?