o ucuza geçinenler yardım alıyorlar kayınvalide ve annelerinden ve köylerinden.tüm kışlığı bedavaya getiriyorlar neredeyse.öyle ben de geçinirim tabi ki

o ucuza geçinenler yardım alıyorlar kayınvalide ve annelerinden ve köylerinden.tüm kışlığı bedavaya getiriyorlar neredeyse.öyle ben de geçinirim tabi ki
Yani tanıdıklarım var aileden yardım almadan geçinen ama geçindiklerini sanıyorlar kahvaltıda sadece 1 çeşit peynire ve zeytine dadanıp bolca ekmek ya da doğru düzgün meyve yok yiyerek geçiniyorlar evet geçiriyorlar işte kızdığım nokta da şu önemli olan karın doyurmak değil ki o karnı neyle doyurduğun geçinemeyen halinden memnun bir tek bizler değiliz böyle gözlemledim hep

valla kuzum benden çok çok geliri düşük evlere misafir olunca şoka giriyorum.eşyalar yepyeni heryer dayalı döşeli.perdeler en süslüsünden.yemeden kısıyorlar çocuklardan kısıyorlar taksit taksit alıyorlar.bu doğru mu peki?o çocukları gözü aç yetişiyor anne baba yüzünden.eşyalarını kim görüyor yahuu?zaten evine tanıdık insan gelir.o da gerçek mali durumunu zaten bilir kimi kandırıyorsun değil mi?bir ailede öncelik daima çocuk da olmalı

Yani zerre umrumda olmaz yemişim eşyasını kızıma her ara öğünde sorarım bugün canın ne istiyor diye bugün ceviz istedi şimdi ben kızımın bu isteğini ceviz pahalı diye geri çevirip eşya nasıl alayim yani nasıl yapıyor insanlar anlamıyorum ben gözünün içine bakıyorum ki boğazından 2 lokma daha fazla geçsin millet çocuğunun boğazından kısıyor hemde ne için 2 gün sonra modası geçecek eşya için

bir görümcem sadece çocuklarına hedefti.eski basit eşyalarda oturdu ama o kızlar yurtdışına bile gitti üniversitede.sonra çok iyi okulları bitirdiler ve çok mevkili kariyerli adamlarla evlendiler.ev de ev eşya da eşya diyenlerin çocukları iyi eğitim alamadıklarından halaa işsiz ya da düşük gelirli.ben onu örnek alırım hep.önce çocuğun istekleri eğitimi gelir

Öyle olmalı canım zaten çok yanlış insanın boğazından kısması herkes imkanları dahilinde almalı etmeli.
Babam hep şey der canınız ne istiyorsa söyleyin alayım param yoksa 1 kilo almam ama yarım kilo alırım sırtıma 2 ceket değil 1 ceket giyerim diye .

ben çıkıyorum.sabah ola hayrola demişler.iyi gecelerrrrr

Gunaydın kızlarrrrrrrrrrr

halka arz sorulmus gecen mesajlarda alıntılamıstım gıtmıs

1. naturelgaz ama oransal oldugu ıcın ky ıcın zor :) (yenı ogrendıgım kelımeyı cumle ıcınde kullanmanın mutlulugu hahah ky)
2. bı tane daha vardı netlesen ama o da oransal oldugu ıcın not almamısım bıle:)

onun dısında da bu sırketler gundemde

PARAM
GALATA WIND
İZDEMİR ENERJİ
MATRİKS
SELVA GIDA
ALDEM ÇELİK

Sucuk peynir tereyagi zeytin zeytinyagi konserve donuk sebzeler meyvesulari bal et tavuk ceviz badem esimin ailesi yolluyor.
Ama et genelde yetmedigi icin biz de aliyoruz. Daha dogrusu oglum köfte haric pek yemiyor, kayinvalidem hep kusbasi yolluyor neden bilmem hic sormadim ama canim sıkılırsa bdv de olay yaratmalik guzel konu olur

Peynir de farkli cesitler de aliyoruz eski kasara benzeyen bi yoresel peynirler ezine peyniri geliyor. Daha soft biseyler istiyor oglum.
Bize 2 bin tl bu gelenlerden sonra ancak yetiyor, dolu dolu her seyi yiyerek. Balik, mozarella kasar labne, taze sebze meyve, süt, yogurt, ekmek, bakliyat baharat aliniyor genelde. asil para tutucak seyleri yolluyorlar balik haric. Yine de en az 2 bin tale.

Ama mesela badem ve ceviz varken illa antepfistigi olacak diyip gidip onu almam. Olani yerim, canim illa cekerse gider az bi miktar alirim, cevizden devam tatli kendim yaparim bu da buyuk avantaj, tatlilar cok pahali. nasil zengin oldum 101

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…