gümüş var da kolye bilezik olarak var ha ha ha

gümüş var da kolye bilezik olarak var ha ha ha
Senin zula sağlam ben bir zamanlar gümüşün yüzün bakmıyordum şimdi kıymete bindi bu sene pandeminin başında 2.5 falandı çok iyi çıktı hatta o zaman eşim demişti çok iyi bu fiyat çıkacak diye ama o zaman para yoktu alacak

gıcık oldum dolaptaki bir satıcıya.dün spor ayakkabı aldım ama bugün sabah daha güzelini bulup onu aldım bunda da iptal talep ettim.ama uyanık satıcı kargolamış iyi mi?yarın dolap destekle iletişime geçeceğim .ama üründe muhtemelen yarın evime gelir.kahretsin 2 spor ayakkabım oldu şimdibugün aldığımı da iptal etmem çünkü uyguna aldım markasına göre.2 günde cebimden 760 tl çıktı . pandemi de nerede giyeceksem?kıza saklayayım bari kutulu

Hiç bitmiyor sorumluluk bende okula başlasın biraz rahat edeyim diyordum desene yine rahatlık yok
okula gitmediğinden ödevler fazlalaştı çocuk haklı yetiştiremiyor.günde 12 sayfa kitaptan yüzden fazla da ebaya yükleniyor problemler.yapmazsa da eksi alıyor.ben çözüyorum o yüzden bazen.o da tekrar ediyor uygun zamanda.

Ben bu yüzden asla düzeltmeli klavye kullanmiyorum beni kimse düzeltemez

O kadar ödevi nasıl yapsın çocuk, nolacak eğitim bu şekilde gitseler ayrı dert gitmeseler ayrı

bdv de konu açılmış tüh kaçırmışımm.mutfak masrafı geçim konusu tam bana göreymişşş. eğitimden de umudum azaldı bu aralar valla.
Yapma etm ceycey bak yeni geldin ben uzaktan bi baktım hemen kaçtım (şu ana kadar hiç ban yemedim nasıl olduğunu bile bilmem) aylık mutfak masrafımı nisanda not tutacağım bakalım ne kadar benim masrafım.
İnşallah aşı iş yararda önümüzdeki eğitim döneminde açılır okullar

avokado mu bari yazsaydım amaaa ya da ayda 1000 tl ye 7 kişi lüks mutfak alışverişi yapıyoruz .siz müsrifsiniz mi yazsam?

avokado mu bari yazsaydım amaaa ya da ayda 1000 tl ye 7 kişi lüks mutfak alışverişi yapıyoruz .siz müsrifsiniz mi yazsam?
Ama özlettirme kendini, ben bir türlü sevemedim avokadoyu nasıl bir fakirsem damak zevkimde uymuyor zenginleğe ben artık böyle fakir geldim fakir giderim zengin olsamda elma portakala devam ederim neyleyim öyle zenginliği

onlar da pahalandı ama zengünn meyvesi oldular.kurufasulye pilav pişirmesi bile maliyetli artık tereyağı gerçek zeytinyağı domates biber baldo pirinç şeker fasulye alırsan

somon yemiyorsa çocuğunuz zekası kıt olurcular gelmemiş mi acaba konuya?

onlar da pahalandı ama zengünn meyvesi oldular.kurufasulye pilav pişirmesi bile maliyetli artık tereyağı gerçek zeytinyağı domates biber baldo pirinç şeker fasulye alırsan
Her şey iki katından fazla pahalandı geçen sene bu zaman pandemi başladığında torku sıvı yağı 35 ya da 40 aldım şimdi yeni baktım 100 lira yani diğer ürünle gelen zamları hiç saymıyorum bile bu değişim tam 1 senede gelinen nokta artık imkanı yok 2bine geçinmek falan ha geçinmekten kasıt açlıktan ölmemekse ölmezsin sadece karnın doyar o kadar. Benim derin dondurucum ettir sucuktur vs dolu ona rağmen çok zor 2 bine. Nisan ayından itiberen 1 ay yazacağım ne kadar tuttuğunu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…