- 10 Nisan 2014
- 43.983
- 116.744
- 798
- Konu Sahibi nomunomuchua
-
- #8.981
gümüş var da kolye bilezik olarak var ha ha haDemek ki yükselecek altın yükselmeden almak lazım. Üç kuruş param vardı eşime ben çıkamıyorum altın alır mısın dedim almamış üstüne para koyup gümüş almış benim yıllık hedefimi bozdu bari gümüşü de takip edeyimkimlerde gümüş var kızlar
Senin zula sağlam ben bir zamanlar gümüşün yüzün bakmıyordum şimdi kıymete bindi bu sene pandeminin başında 2.5 falandı çok iyi çıktı hatta o zaman eşim demişti çok iyi bu fiyat çıkacak diye ama o zaman para yoktu alacakgümüş var da kolye bilezik olarak var ha ha ha
gecenin şu vakti ödevini yapıyorum kızın.çocuk sahibi olmak isteyenler tekrardan düşünsün
o da var artıkımBen ben ben
Dusundum
Hala istiyorum
Bil bakalim ne eksik hahaha
Hiç bitmiyor sorumluluk bende okula başlasın biraz rahat edeyim diyordum desene yine rahatlık yokgecenin şu vakti ödevini yapıyorum kızın.çocuk sahibi olmak isteyenler tekrardan düşünsün
okula gitmediğinden ödevler fazlalaştı çocuk haklı yetiştiremiyor.günde 12 sayfa kitaptan yüzden fazla da ebaya yükleniyor problemler.yapmazsa da eksi alıyor.ben çözüyorum o yüzden bazen.o da tekrar ediyor uygun zamanda.Hiç bitmiyor sorumluluk bende okula başlasın biraz rahat edeyim diyordum desene yine rahatlık yok
Ben bu yüzden asla düzeltmeli klavye kullanmiyorum beni kimse düzeltemezBen gecen mudurume mesaj atmistim
Bi urunun raf ömrü güncellenmisti, etiketleri guncelleyin diye mail gelmis.
Skt degisimi yapildi yazdim
Alt degisimi yapildi olarak gitmis
Ne alt degistirmesi, cocuk mu bakiyorsun yanlis attin herhalde diye döndü
heyttttt beBen bu yüzden asla düzeltmeli klavye kullanmiyorum beni kimse düzeltemez
O kadar ödevi nasıl yapsın çocuk, nolacak eğitim bu şekilde gitseler ayrı dert gitmeseler ayrıokula gitmediğinden ödevler fazlalaştı çocuk haklı yetiştiremiyor.günde 12 sayfa kitaptan yüzden fazla da ebaya yükleniyor problemler.yapmazsa da eksi alıyor.ben çözüyorum o yüzden bazen.o da tekrar ediyor uygun zamanda.
bdv de konu açılmış tüh kaçırmışımm.mutfak masrafı geçim konusu tam bana göreymişşş.O kadar ödevi nasıl yapsın çocuk, nolacak eğitim bu şekilde gitseler ayrı dert gitmeseler ayrı
Yapma etm ceycey bak yeni geldinbdv de konu açılmış tüh kaçırmışımm.mutfak masrafı geçim konusu tam bana göreymişşş.eğitimden de umudum azaldı bu aralar valla.
avokado mu bari yazsaydım amaaaYapma etm ceycey bak yeni geldinben uzaktan bi baktım hemen kaçtım (şu ana kadar hiç ban yemedim nasıl olduğunu bile bilmem ) aylık mutfak masrafımı nisanda not tutacağım bakalım ne kadar benim masrafım.
İnşallah aşı iş yararda önümüzdeki eğitim döneminde açılır okullar
Ama özlettirme kendini, ben bir türlü sevemedim avokadoyu nasıl bir fakirsem damak zevkimde uymuyor zenginleğe ben artık böyle fakir geldim fakir giderim zengin olsamda elma portakala devam ederim neyleyim öyle zenginliğiavokado mu bari yazsaydım amaaaya da ayda 1000 tl ye 7 kişi lüks mutfak alışverişi yapıyoruz .siz müsrifsiniz mi yazsam?
onlar da pahalandı ama zengünn meyvesi oldular.kurufasulye pilav pişirmesi bile maliyetli artık tereyağı gerçek zeytinyağı domates biber baldo pirinç şeker fasulye alırsanAma özlettirme kendini, ben bir türlü sevemedim avokadoyu nasıl bir fakirsem damak zevkimde uymuyor zenginleğe ben artık böyle fakir geldim fakir giderim zengin olsamda elma portakala devam ederim neyleyim öyle zenginliği
somon yemiyorsa çocuğunuz zekası kıt olurcular gelmemiş mi acaba konuya?Yapma etm ceycey bak yeni geldinben uzaktan bi baktım hemen kaçtım (şu ana kadar hiç ban yemedim nasıl olduğunu bile bilmem ) aylık mutfak masrafımı nisanda not tutacağım bakalım ne kadar benim masrafım.
İnşallah aşı iş yararda önümüzdeki eğitim döneminde açılır okullar
Her şey iki katından fazla pahalandı geçen sene bu zaman pandemi başladığında torku sıvı yağı 35 ya da 40 aldım şimdi yeni baktım 100 lira yani diğer ürünle gelen zamları hiç saymıyorum bile bu değişim tam 1 senede gelinen nokta artık imkanı yok 2bine geçinmek falan ha geçinmekten kasıt açlıktan ölmemekse ölmezsin sadece karnın doyar o kadar. Benim derin dondurucum ettir sucuktur vs dolu ona rağmen çok zor 2 bine. Nisan ayından itiberen 1 ay yazacağım ne kadar tuttuğunuonlar da pahalandı ama zengünn meyvesi oldular.kurufasulye pilav pişirmesi bile maliyetli artık tereyağı gerçek zeytinyağı domates biber baldo pirinç şeker fasulye alırsan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?