- 10 Nisan 2014
- 43.983
- 116.744
- 798
- Konu Sahibi nomunomuchua
-
- #9.141
Benim dolarlar uçuşa geçti malum şahıs konuşuyor konuştukça para kazanıyorumKizzz ben Siirt’te görev yapıyorum . Zengin fistikci ogrencim var
Bu coinler neden düşüp duruyor yaa
Vurun kırbaçı fıstık mı bu? Hani zengünn tombik oğlanın eziyet ettiği ha ha ha
Hem Siirtliler cok güzel yemek yapıyorNe diyorsun? Bundan sonra en iyi arkadaşım sensin
Fıstık benim olucakBinicem üstüne vurucam kırbacı
Ben hala altın almak için bekliyorum H Heytttt be alayım o zaman gör sen doları altını nasıl düşüyorBenim dolarlar uçuşa geçti malum şahıs konuşuyor konuştukça para kazanıyorum
Aynen bi tek sen.Buna bi tek ben mi uzuldum?
Alınca haber ver de biz de alalımBen hala altın almak için bekliyorum H Heytttt be alayım o zaman gör sen doları altını nasıl düşüyorbenim de şahıs kadar piyasa da etkim var inan.
Aynen bi tek sen.
Çünkü eşegi alamıyor zaten lasffjjsfhf
Olur tabi. Bütün sülale haber bekliyor zatenAlınca haber ver de biz de alalım
Nasıl termosmuş onlar? Benim ayakkabılar ucuza gelmiş o zaman. Ohh be rahatladım2 tane termos aldim
578 tl
Altin alsaydim keske
Iyi olmus.
Direkt zengin koca ara zengin olursa her şeyi alır, kendini kısıtlama siirt fıstığı diyeBen siirt fıstığı severim. Kıza siirtli bir koca ararım vakti gelince
Direkt zengin koca ara zengin olursa her şeyi alır, kendini kısıtlama siirt fıstığı diye
Estağfirullah mor ama ye gitsin hayat müşterek sonuçta siz bir aileydiniz ailede senin benim param olmaz. Tam manası ile zengin kocayı bulsaydım şöyle hizmetçilerim falan olyasdı nolurdu sanki hayat zengine güzelZengin kocalar benim gibi koca parasi yemeyi beceremeyen salaklara nasip oluyo
Bosa gidiyor adamlar...
İkinci kişi kim
Yesa gel sarılalımBenim coin hep ölü olduğu için çıkışlar inişler hiç etkilemiyor bizi haahha
Ben hep 50 liralık benzin alıyorum diyen amcayim ben hahaah
Uuuuu buralar alev aldı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?