- 30 Aralık 2009
- 24.061
- 97.420
- 1.123
- Konu Sahibi nomunomuchua
-
- #9.181
Baktım alice coin 60dk sonra alışa açılacak onada dalarımÇıkacam borsadan dalacam coine en sonunda iyice deli oldum.
Xem resmen magmaya inmiş.
Ama elinde 100 sen olana symbol coin gelecekmiş.
Alice diye coin eklenmiş binanceye bir de.
hiç bir şey anlamadım tavsiye olsa ne fark eder ki?Baktım alice coin 60dk sonra alışa açılacak onada dalarımytd
hiç bir şey anlamadım tavsiye olsa ne fark eder ki?
ben gümüş alımına başlayacağım pazartesi.bit mit işleri bana göre değil.size bol kazançlarrrTavsiye değil ben batarsam arkamdan gelmeyin Ortam iyiyse cagırırm
Çıkacam borsadan dalacam coine en sonunda iyice deli oldum.
Xem resmen magmaya inmiş.
Ama elinde 100 sen olana symbol coin gelecekmiş.
Alice diye coin eklenmiş binanceye bir de.
osmanlı niye battı anlaşıldı şimdi ha ha haAhahahaz önce zap yapıyordum trt 1 de payitaht abdülhamit varmış, tam açtım abdülhamit yanındaki kadına fatma sultanla konuştunmu hala borsa oynuyormuymuş? Diye sordu ama konuşmalar kumar batağına batmış gibi devam ediyordu, sonraki sahne 2 kadın arasında biri diğerine diyorki konağını satışa çıkardım, satılır satılmaz naimeye borsada kaybettirdiin parayı öde tövbe yarabbim dedim
nesi var ben fakirin bile aynı bankada limitim 15.900.artması için her hafta başvuruyorum ama cıks diyorlar.limitim de 2340 a düştü.gerisi borçEki Görüntüle 2800780
Cok degil mi ya?
Ben harcamam da veriyorlar bu limitleri insanlar sacip savuruyorsonra borc batagi
nesi var ben fakirin bile aynı bankada limitim 15.900.artması için her hafta başvuruyorum ama cıks diyorlar.limitim de 2340 a düştü.gerisi borç
mobilya beyaz eşya alırken yetmiyor ama limitler mor.Bence cok buyuk rakamlar bunlar, ben hic kullanmadigim icin de öyle geliyor olabilir.
Acil durumlarda falan tabii iyi olur da insanlar bu limitler var diye cosuyor bence.
Sonra odemesi buyuk sorun.
Pazartesi birazcık zengin oluyorum kısmet olursazengünnn olan var mııııııııı?
mısır da ölen dede falan var galiba?Pazartesi birazcık zengin oluyorum kısmet olursa
mısır da ölen dede falan var galiba?
Limit fazla olunca sanki bedavaymış gibi tekrar nasıl öderim diye düşünmeden bol keseden harcıyor insanlar . Borçlarda böyle böyle birikiyor .Eki Görüntüle 2800780
Cok degil mi ya?
Ben harcamam da veriyorlar bu limitleri insanlar sacip savuruyorsonra borc batagi
Ben cok nadir kredi karti kullanirim.
Supurgeye taksit icin kullandim son 6 aydir heralde tek o
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?