- 23 Ağustos 2020
- 6.758
- 12.731
- 248
- Konu Sahibi nomunomuchua
-
- #9.201
Mısır’dakiler benden fakir ayolmısır da ölen dede falan var galiba?
Bizim maaşlar 25 de ödeniyor , daha var yaniMemurun maaş günü:)
Bizim maaş yatali 12 gün oldu.
Hesapta kaç var söylemeyim hiç ahahahh
15 inde alınmıyor mu maaşlar biz de 15 de?Memurun maaş günü:)
Bizim maaş yatali 12 gün oldu.
Hesapta kaç var söylemeyim hiç ahahahh
çok sıkmak da iyi değil yahuu.herkes kendini 80 e 85 e kadar yaşarım sanıyor.oysa mezarlıklara git hep 60 lar da vefatlarla dolu.hayatın tadını da çıkarmak lazım.kıtlık psikolojisine giriyor bazı insanlar.tek amaçları mal mülk edinmek birikim yapmak oluyor.yaşamayı unutuyorlar erteliyorlar.akılları başlarına gelince de geçç oluyorrrLimit fazla olunca sanki bedavaymış gibi tekrar nasıl öderim diye düşünmeden bol keseden harcıyor insanlar . Borçlarda böyle böyle birikiyor .
15 inde alınmıyor mu maaşlar biz de 15 de?
Öyle ama borçlanıp zorluk çekmek daha çok psikolojiyi bozuyor . Şahsen yaklaşık 5 senedir ne kredikartı nede taksitli alışveriş yapıyorum , İnan bana öyle hafifliyor ki insan. En azından ay sonunda nereye ne ödeyeceğim nasıl ödeyeceğim derdi yok , zaten faizleride bir kadar sıkıyor canı ...çok sıkmak da iyi değil yahuu.herkes kendini 80 e 85 e kadar yaşarım sanıyor.oysa mezarlıklara git hep 60 lar da vefatlarla dolu.hayatın tadını da çıkarmak lazım.kıtlık psikolojisine giriyor bazı insanlar.tek amaçları mal mülk edinmek birikim yapmak oluyor.yaşamayı unutuyorlar erteliyorlar.akılları başlarına gelince de geçç oluyorrr
Ayın sonu olmasıda ayrı bir stres yaratıyordur , faturaların son gününe denk geliyor diye ...Memurun maaş 15
Özel değişir. Bizimki ayın son günü, eşiminki ayın 10 u
Hep bi ay önceki maaştan kenara bırakmak gerekiyor valla yoksa aynen dediginiz gibi oluyorAyın sonu olmasıda ayrı bir stres yaratıyordur , faturaların son gününe denk geliyor diye ...
Iyi geceler kızlarEki Görüntüle 2800780
Cok degil mi ya?
Ben harcamam da veriyorlar bu limitleri insanlar sacip savuruyorsonra borc batagi
Ben cok nadir kredi karti kullanirim.
Supurgeye taksit icin kullandim son 6 aydir heralde tek o
faizler yüksek değil mi?Iyi geceler kızlar
Bugün beni akbanktan aradılar onaylı 100 bin tl veriyorlarmış bana 60 ay vadeliymis
Arayan bayana dedim ama ben 1.5 yıldır ev hanımıyım bir gelirim yok nasıl geri ödeyeceğim böyle saçmalık mi olur.
Neymiş her ay hesabıma düzenli para girdiğinden sistem otomatik veriyormuş
Şeytan dedi çek krediyi yatır stutgarta
Valla fakirlikten geri ödemesini bile sormadım. Sezercik gibi payam yok abla benim dedimfaizler yüksek değil mi?ama 60 ayda uzun zamanmış 100 bin de iyi para
Eşimi de aramışlar 80 bin krediniz hazır diye bende kaç gün düşündüm ama uymadim şeytanaIyi geceler kızlar
Bugün beni akbanktan aradılar onaylı 100 bin tl veriyorlarmış bana 60 ay vadeliymis
Arayan bayana dedim ama ben 1.5 yıldır ev hanımıyım bir gelirim yok nasıl geri ödeyeceğim böyle saçmalık mi olur.
Neymiş her ay hesabıma düzenli para girdiğinden sistem otomatik veriyormuş
Şeytan dedi çek krediyi yatır stutgarta
stutgarda nedir bu arada?almanya da bir şehir adı gibi
beni neden arayan olmuyorrr?Eşimi de aramışlar 80 bin krediniz hazır diye bende kaç gün düşündüm ama uymadim şeytanaBorcu katmerlemeye gerek yok dedim..
Insanları böyle kandırıyorlar sonra ödeyemeyince ne olacakEşimi de aramışlar 80 bin krediniz hazır diye bende kaç gün düşündüm ama uymadim şeytanaBorcu katmerlemeye gerek yok dedim..
futbol bahsi yani?bir o eksikdi at yarışlarına başlayalım kızlar grubu olarak.belki ordan yırtarız.Filmin birinde 300 bin, 900 bin olacak diye iddiada stuttgart isimli takıma yatırıyorlar ama olmuyor ordan geliyor stuttgart
Yok gerçek fakirleri arıyorlar bence mesela ben çok fakir olduğumdan 100 bin son ilmek benden 1 tık fakir olduğundan 80 bin veriyorlarbeni neden arayan olmuyorrr?o kadar mı fakirim yahuu?
Yuru be gökbaturfutbol bahsi yani?bir o eksikdi at yarışlarına başlayalım kızlar grubu olarak.belki ordan yırtarız.
Bence ödeyemeyecek olanları arıyorlar ki donuna kadar alalım diyebeni neden arayan olmuyorrr?o kadar mı fakirim yahuu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?