benimki de engelliyor coin işine girmemi.o dolandırıcılık diye bir tutturdu vazgeçmedi bir türlü
Hayır tam memur kafası diycemde bizim kurumda çift haneli bitcoini olan memur arkadaşlar var biz bu ne olaki diye sorduğumuz zamanlardan 5 yıl önce adamlar bitcoine yatırım yapmışlar.

Valla ya hayır kadın doğru yolda zaten bazı erkekler sırf kadınlar başarılı olamasın diye uğraşıyor

Benim esim de, elimdeki yeni model de diyorki ugrasma. Biri kendini öne cikarmayi seviyor, biri de babamdan dünyanin mali kalacak koyver gitsin kafasindaydi...

Ama sen ugrasma ben ne lazimsa saglamak icin cabalarim hallederim demek baska birsey, kadinin isine sürekli comak sokmak, aldigini satmak, sattigini almak baska...

Kadini gectim cocuklarindan da caliyor. Kusura bakma dostum kocana kılım.

Sen bu kocana cozum bulmazsan ben gelip kesicem haberin olsun.

Gerekirse minik para yatir ama konusmasin.
Karismasin. Batarsa da batsin.

Adami uyuttum bende yine gram uyku yok...
Ahahaha:) kesin çözümü ben biliyorum da neyse:)

Yaaa o gün sinir oldum, işten gelince uyandırdım..çabuk bana para gönder binance a diye..o parayla aldığım coin 3x gitti

artık daha da dışarda tutuyorum

O coini 5 kat öncesi eşimin dırdırı üzerine sattım ben burdan herkes selam olsun
Din le meee şu kocani dinleme..
Aldiklarini söyleme..
Yatırımların dan haberdar etme..
Ya ne kadar zeki kadınsın önceden fırsatları yakaliyorsun kâr etmeden zararına satıyorsun..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…