- 19 Mayıs 2010
- 1.581
- 4.806
- 658
- Konu Sahibi nomunomuchua
-
- #9.241
Dur yahu etme eyleme küçük adamdan bahsediyorduradam kim yahu?entepli mi?
Adam işi gücü yokmuş gibi kadının yaptığı herşeyi dağıtıyor yaa,bi dur elleme bişeyedeAh senin şu eşin o olmasa sen çoktan zengindin
benimki de engelliyor coin işine girmemi.o dolandırıcılık diye bir tutturdu vazgeçmedi bir türlüAh senin şu eşin o olmasa sen çoktan zengindin
Valla ya hayır kadın doğru yolda zaten bazı erkekler sırf kadınlar başarılı olamasın diye uğraşıyorAdam işi gücü yokmuş gibi kadının yaptığı herşeyi dağıtıyor yaa,bi dur elleme bişeyede
evet girelim de elimizde ki son parayı da oraya kaptıralımEmin evime girin faizsiz ufak taksitlerle bir araba alın sonra satın. Bekletip öyle de satabilirsiniz.
Benimki de pek istemiyor zaten yatirdigim ekside ama çokta üzerime gelmiyor uçarsa gitti benim şarjlı supurgebenimki de engelliyor coin işine girmemi.o dolandırıcılık diye bir tutturdu vazgeçmedi bir türlü
Hayır tam memur kafası diycemde bizim kurumda çift haneli bitcoini olan memur arkadaşlar varbenimki de engelliyor coin işine girmemi.o dolandırıcılık diye bir tutturdu vazgeçmedi bir türlü
Kardeş sen şöyle bir geçmişi oku bence bu konuya baya baya bayaaaa uzak bir yatırım tavsiyesi gibi sankiEmin evime girin faizsiz ufak taksitlerle bir araba alın sonra satın. Bekletip öyle de satabilirsiniz.
Valla ya hayır kadın doğru yolda zaten bazı erkekler sırf kadınlar başarılı olamasın diye uğraşıyor
Ya bu aralar o firmayla alakalı çok şikayet duyuyorum açıkçası ben ordan birşey almış bile olsam guvenipte bu ortamda önermemEmin evime girin faizsiz ufak taksitlerle bir araba alın sonra satın. Bekletip öyle de satabilirsiniz.
Nasıl yakalayıp derken yuppicim:/ anlamadım..işten geldim de kafam basmadı şimdi:/Hadi yaa tühpeki nasıl yakalayıp almıştın?
Tosuncuk ceyceyevetttt en emin benim evime hoşgeldiniz.arkadaşlar vereceğim hesap noya üyelik için 10 bin pankonot yatırıyorsunuz öncelikle.sonrasın da ne mi olacak?beni ara ki bulasınız
Ceycey senle acil buluşalım bizim beraber şirket kurmamız lazımevetttt en emin benim evime hoşgeldiniz.arkadaşlar vereceğim hesap noya üyelik için 10 bin pankonot yatırıyorsunuz öncelikle.sonrasın da ne mi olacak?beni ara ki bulasınız
akrabaya verdiğimiz borcu alamıyoruz ne emin evi allasenYa bu aralar o firmayla alakalı çok şikayet duyuyorum açıkçası ben ordan birşey almış bile olsam guvenipte bu ortamda önermem
Hicbir girişim fırsatını kaçırmayan yuppimCeycey senle acil buluşalım bizim beraber şirket kurmamız lazım
Yani coini nasıl seçmiştin, güzel fiyattan yakalamışsın.Analizmi ettin yoksa analiz eden biri vardı ondanmı duydun?Nasıl yakalayıp derken yuppicim:/ anlamadım..işten geldim de kafam basmadı şimdi:/
Ahahaha:) kesin çözümü ben biliyorum da neyse:)Sen bu kocana cozum bulmazsan ben gelip kesicem haberin olsun.
Gerekirse minik para yatir ama konusmasin.
Karismasin. Batarsa da batsin.
Adami uyuttum bende yine gram uyku yok...
Din le meee şu kocani dinleme..O coini 5 kat öncesi eşimin dırdırı üzerine sattım benburdan herkes selam olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?