- 27 Ekim 2013
- 4.728
- 12.056
- 408
- Konu Sahibi nomunomuchua
-
- #10.841
Yani boşuna umutlanmayalım27 saniyede tavana kitleyecekmis.
Ağam bizimle oyun oynamak istiyo
Borsada yeniyim kurtlara meze olmıyım27 saniyede tavana kitleyecekmis.
Ağam bizimle oyun oynamak istiyo
Borsada yeniyim kurtlara meze olmıyımtavanlar sürer inşallah
Tavan olunca alınmıyormuSürer de iste kitlerse giremeyiz.
Yani boşuna umutlanmayalım
Kendimi kitleyecek ki acaba ,yoksa herkes yüklenir kitlenirmi demek istiyor şair buradaSürer de iste kitlerse giremeyiz.
Tavan olunca alınmıyormu
Satan olursa alırsınTavan olunca alınmıyormu
Kendimi kitleyecek ki acaba ,yoksa herkes yüklenir kitlenirmi demek istiyor şair buradakendi kitledikten sonra söylerse boşa stres yapmayalım bari
Serbest fiyat emrimi vermemiz gerekir alabilmek için o an?benim bankada hep limitli fiyat emri vardı, o anki fiyattan girsem bile alamadıklarım oldu fiyat anlık değişiyorya.Satan olursa alabilirsin. Ama tavan serisi gelirse satan olmayabilir alamazsin
Satan olursa alabilirsin. Ama tavan serisi gelirse satan olmayabilir alamazsin
Serbest fiyat emrimi vermemiz gerekir alabilmek için o an?benim bankada hep limitli fiyat emri vardı, o anki fiyattan girsem bile alamadıklarım oldu fiyat anlık değişiyorya.
Senin yakaladığın kaç tavan yapmıştı?Yok yahu takipciler kitler bence ama bilmiyorumm
Yuh kaç tavan yaptı kağıt?.ben ilk gün alamazsam bidaha uğraşmamTavandan verebilirsiniz ama ben tskbde 3 gun alamadim tavanda bekleyip.
Senin yakaladığın kaç tavan yapmıştı?
O zaman elimizdekilerden biri olması için dua edicez galibaYok yahu takipciler kitler bence ama bilmiyorumm
Yuh kaç tavan yaptı kağıt?.ben ilk gün alamazsam bidaha uğraşmamnasıl fakir kaldım 101
Üfff ben işte olucam ya kesin kaçırırım elveda zenginlik hayalleri7 yapti bozdu 4 5 daha yapti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?