- 29 Aralık 2010
- 8.421
- 23.885
- 548
- Konu Sahibi nomunomuchua
-
- #10.801
O da ayrı konu hakkaten bizim hakkımızda bizden başka herkes konuşuyorBir de bizim adımıza karar veren erkekleri okuyunca fittirdim.
Birisi yazmış türk of adetlerine uymuyordu zaten diye.
Diyesim geldi : ben senin taaaaa emanuke.
Yaşadığım cografyadan bıktım yeminle.
Bugün kızım diyordu anne keşke Avrupa'da yaşasaydık diye :)
dün markete giderken bozukluklarımı götürdüm.durum vahim ha ha ha
Evet SinpaşHangisi simpaş mi
Arabadan hiç inmeden gezince pek zevki olmuyor ama hiç yoktan iyidir.kızılay tunalı ulusta asayiş berkemal arkadaşlar içiniz rahat olsunTunalıda boş beleş gezmeyi çok özledim benim yerime de gez ceycey
Benim bir böbreğin üstündeki bezde de tümör var. Alanın işine yaramaz ben yırttım. Siz düşünün gidecek böbreklerinizi ha ha haEee ben böbrek dedim güldünüz 2 ay evvel
Benimde kronik böbrek dashiBenim bir böbreğin üstündeki bezde de tümör var. Alanın işine yaramaz ben yırttım. Siz düşünün gidecek böbreklerinizi ha ha ha
Benim bir böbreğin üstündeki bezde de tümör var. Alanın işine yaramaz ben yırttım. Siz düşünün gidecek böbreklerinizi ha ha ha
Benimde kronik böbrek dashiproblemim var..
Oyyy evet canım haklısın geçende sormuştumGeçen de yazmıştım yuppim şimdilik vesbe, ereğli, aygaz, aselsan, deva, tümosan, egser tutuyorum (ereğli şimdi temettü zamanı fiyatı yüksek diye daha almadım diğerlerinden az-çok karışık var). Bi de enerji ve bilişim hissesi arayışındayım ama daha karar veremedim. Kendimce bunlar iyidir dedim ama bu işlerde yeni olduğum için belki gelecek sene projeksiyonu değiştirebilirim veya aynı kalır onu bilmiyorum :))
Bende az önce bakımdan aldım arabayı. yıllık standart bakım 1200 tlvalla az önce arabam bakımdan geldi tam 700 tl uyduruk bir arabaya.o da basit sorunları vardı.ekmek aslanın ağzından midesine inmiş a dostlarrr
Benim fiyat iyiymiş o zaman yetkili servis ilk bakım.3 taksit daha yazıldı haneme, bitmiyorduuyetkili servise eşiminkini götürüyoruz sadece o yeni araç diye.benim ki orjinal olmayan parçalarla bakım yapılıyor hep.diğer türlü olsa böbrekleri de orda bırakmak lazım
Bende az önce bakımdan aldım arabayı. yıllık standart bakım 1200 tl
Estf yaw ondan demedim, sen mi sormuştun? ikimiz de balık hafızalı olduğumuzdan sorun yok :))Oyyy evet canım haklısın geçende sormuştumhafızam balık kusura bakma
Eee bize yokmuyazdım sana.
Senin arabanın bakım parasını dişünemiyorumHer sey cok pahalivalla para su gibi akiyor gidiyor
Ama kazanirken hiiic su gibi degil
Tabikide meraklı ben sormuştumEstf yaw ondan demedim, sen mi sormuştun? ikimiz de balık hafızalı olduğumuzdan sorun yok :))
Senin arabanın bakım parasını dişünemiyorum
Kıskandım yahuuu merak ettim neymiş neymişşşKıskanmayalim lütfen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?