- 25 Haziran 2019
- 1.103
- 2.201
- 83
- 42
- Konu Sahibi nomunomuchua
-
- #10.881
Ne alıyorsunuz yahu acil tüyo verinSerbest fiyat emrimi vermemiz gerekir alabilmek için o an?benim bankada hep limitli fiyat emri vardı, o anki fiyattan girsem bile alamadıklarım oldu fiyat anlık değişiyorya.
Mor sen de mi maddelere başladın? Valla doğru tek kurtuluş ya piyango ya zengin koca
GünaydınIstanbul sözleşmesi bugun feshedildi biliyor musunuz
O zaten var maddelerimde yazmıştım burayaSen varken bana dusmez ama kendimce maddelerim var hahaha
Bi de mesela tipe aldanmayin.
Yuzu guzele 40 gunde doyulur. Huzur versin, misss koksun.
Sonuc??Günaydın
Ya bu tahtacı beylerden biri twiterında pazartesi bir hisse yorumlayacağını yazmıştı cuma, onu nasıl görcezde alıcaz onu düşünüyordukNe alıyorsunuz yahu acil tüyo verin
Bu maddenin altına bende imzamı atarımSen varken bana dusmez ama kendimce maddelerim var hahaha
Bi de mesela tipe aldanmayin.
Yuzu guzele 40 gunde doyulur. Huzur versin, misss koksun.
Sonuç derken?Sonuc??
Pazartesi sabahın köründe burdayım. O hisseyi bana söylemeyeni allah bildiği gibi yapsınYa bu tahtacı beylerden biri twiterında pazartesi bir hisse yorumlayacağını yazmıştı cuma, onu nasıl görcezse alıcaz onu düşünüyorduk
Zaten uygulanmıyorduki, uygulanma ihtimalini ortadan kaldırdılarGünaydın
E ceycey sen gunaydin dersen ben de eee ben uyurken ne sonuc alindi derim..Bu sözleşmeye karşı cikan " kadin" lat bile varmisSonuş derken?
Maalesef. O konuda da konuşmak sitede yasak o yüzden yorum yokZaten uygulanmıyorduki, uygulanma ihtimalini ortadsn kaldırdılar
O zaten var maddelerimde yazmıştım buraya
Hanımlığımı bozmadım ama iç sesim yukarıdaki gibidir arkandayız H Heytttt bePazartesi sabahın köründe burdayım. O hisseyi bana söylemeyeni allah bildiği gibi yapsın
Sizi tanıyamadık kendinizi tanıtır mısınız?Sonuc??
Saat 4 den karın ağrısından ölüyorum. Tam 4 aydır menopoza girdim sanıyordum ama bugün regl oldum ölüyorummmmmTelevizyonunu yeni acanlar icin sen maddeleri hatirlat ceycey.
Valla ben nasıl görcem o iş yoğunluğunda kara kara onu düşünüyorum.hastayım deyip işemi gitmesemPazartesi sabahın köründe burdayım. O hisseyi bana söylemeyeni allah bildiği gibi yapsın
Fakirlik konusunda rastlaşmıştık . Buraya ben davet etmedim ama . O da fakir sanırım aynı bizim gibiSizi tanıyamadık kendinizi tanıtır mısınız?
Bu forumda yaziyorum.Nkim belli. Tanimadik derken???Sizi tanıyamadık kendinizi tanıtır mısınız?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?