Bu forumda yaziyorum.Nkim belli. Tanimadik derken???
Topiğe ilk defa yazıyorsunuzda onu demek istedim.birde direk böyle tartışma yaratmak için girmiş gibisiniz.biz burda tartışmamaya özen gösteriyoruz,konuyla alakalı yorum yapılan bir topik varsa oraya yazmanızı tavsiye ederim.

Anladim.Ah keske tartisabilsek..

Ban yiyecegim ancaaak; dini konular yasak diyoollar amaaa basliklara bakiyorum konu basliklatina; tefriciye okuyalim yok hatim indirelim yok büyü yapmis vs..e bunlar dini yorum ve konu degil mi??

Bu dusuncelerinizi site yönetimine bildirebilirsiniz. Kurallari biz koymadik, ancak uymakta maksimum özen gösteriyoruz.

Mune abla buralarda misin?

Hiçbişey belli değil, twitterda nöbet tutmak lazım ekran açık beklemek lazım filan.ondan dedim benim için zor diye ama şansımı deniycem.kimbilir kısmet belki yakalarım
Ya bizim gibi acemilere kalır mı dersin. En basit dediğin gibi yüklenme olacağından fiyatta yakalamakta önemli
gören görmeyenlere yazsin

Ya bizim gibi acemilere kalır mı dersin. En basit dediğin gibi yüklenme olacağından fiyatta yakalamakta önemli
gören görmeyenlere yazsin

Direkt tavandan emir verin.
Mesela kagit o an 10 liraysa siz 11e girin emri.
Daha dusuk satis varsa zaten daha dusukten alir.
10 gorduk diye 10dan girerseniz yakalayamazsiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…