- 10 Nisan 2014
- 43.965
- 116.728
- 798
- Konu Sahibi nomunomuchua
-
- #10.901
Kadın kadının kurdu derler ya onlarda adı kadın kendi...............E ceycey sen gunaydin dersen ben de eee ben uyurken ne sonuc alindi derim..Bu sözleşmeye karşı cikan " kadin" lat bile varmis
Bu konuda mi yasak? Kim koyuyor bu yasaklari??Maalesef. O konuda da konuşmak sitede yasak o yüzden yorum yok
Site yönetimiBu konuda mi yasak? Kim koyuyor bu yasaklari??
Topiğe ilk defa yazıyorsunuzda onu demek istedim.birde direk böyle tartışma yaratmak için girmiş gibisiniz.biz burda tartışmamaya özen gösteriyoruz,konuyla alakalı yorum yapılan bir topik varsa oraya yazmanızı tavsiye ederim.Bu forumda yaziyorum.Nkim belli. Tanimadik derken???
Anladim.Ah keske tartisabilsek..Topiğe ilk defa yazıyorsunuzda onu demek istedim.birde direk böyle tartışma yaratmak için girmiş gibisiniz.biz burda tartışmamaya özen gösteriyoruz,konuyla alakalı yorum yapılan bir topik varsa oraya yazmanızı tavsiye ederim.
Hiçbişey belli değil, twitterda nöbet tutmak lazımSelamlar kızlar
Peki bu yorum pazartesi ne zaman gelecek onu da bilmiyoruz
Selamlar kızlar
Ban yiyecegim ancaaak; dini konular yasak diyoollar amaaa basliklara bakiyorum konu basliklatina; tefriciye okuyalim yok hatim indirelim yok büyü yapmis vs..e bunlar dini yorum ve konu degil mi??Site yönetimi
Gelecek mi kesin mi? Zamanım kıymetli benimSelamlar kızlar
Kesinlikle fena kafa buluyorAğam bizimle oyun oyniyyy
Ban yiyecegim ancaaak; dini konular yasak diyoollar amaaa basliklara bakiyorum konu basliklatina; tefriciye okuyalim yok hatim indirelim yok büyü yapmis vs..e bunlar dini yorum ve konu degil mi?
Hele bana tüyo vermesin oyun neymiş sorarım onaAğam bizimle oyun oyniyyy
Ban yiyecegim ancaaak; dini konular yasak diyoollar amaaa basliklara bakiyorum konu basliklatina; tefriciye okuyalim yok hatim indirelim yok büyü yapmis vs..e bunlar dini yorum ve konu degil mi??
Ya bizim gibi acemilere kalır mı dersin. En basit dediğin gibi yüklenme olacağından fiyatta yakalamakta önemliHiçbişey belli değil, twitterda nöbet tutmak lazımekran açık beklemek lazım filan.ondan dedim benim için zor diye ama şansımı deniycem.kimbilir kısmet belki yakalarım
Pazartesi kırmızı ekranla karşı karşıyayız zaten. Alım fırsatı yapacağız mecbur. Ama ne alacağız tek sorun o
Bu zenginler hep böyleKesinlikle fena kafa buluyor
Ceycey eşinin yorumu nasıl?kaç gün etkilenir acaba bu durumdan borsa?Pazartesi kırmızı ekranla karşı karşıyayız zaten. Alım fırsatı yapacağız mecbur. Ama ne alacağız tek sorun o
Kredi alırım altın satarım evdeki eşyaları satarımPara kalmadi ne alicaz
Ya bizim gibi acemilere kalır mı dersin. En basit dediğin gibi yüklenme olacağından fiyatta yakalamakta önemli
gören görmeyenlere yazsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?